2022. március 7.családjával járt itt 45 Másodszor jártunk itt, mert az első kb. 2 évvel ezelőtti alkalommal egészen elégedettek voltunk. Az ételt rendelés után kb. 20-25 perc alatt elkészítették, ami teljesen korrekt. Azonban ezúttal eléggé csalódott voltam, mert bár a pincérek nagyon kedvesek voltak, de a rendelt cigánypecsenyéhez az étlapon külön ki is emelt kakastartéj a sült szalonna helyett ehetetlenül sós, alig átsütött sonka volt.
Ez teljesen tönkretette, szó szerint hazavágta az ízélményt. Ráadásul nagyon fáradtak voltunk, nyugalomra lett volna szükségünk és közvetlen mellénk egy igen zajos társaságot ültettek, még pótasztalt is raktak oda részükre. Az árak szerintem elszálltak rendesen, persze lehet, hogy másnak ez még elfogadható. Azt hiszem ha legközelebb Székesfehérváron járunk, más helyet keresünk.
2020. szeptember 20., csoporttal járt itt 55 Kellemes, csendes környezet, kényelmes, tiszta szoba, nagyon segítőkész személyzet jellemzi. Az étel nagyon finom volt, reggeli svédasztalos, a többi étlapról választható. A szobában nincs hűtő, de nem is ígérték, úgyhogy vittünk magunkkal, ez azért szükséges a kánikulában. A parkoló tágas, biztonságban tudhattuk az autót is.
Helyben van egy kis pezsgőfürdő, de nem messze lentiben nagy gyógyfürdő is van. A környéken rengeteg lehetőség van hasznos időtöltésre.
2020. február 17., csoporttal járt itt 45 A hotel könnyen megközelíthető helyen van, szép környezetben, tóparton. Új építésű, ez látszik is a szobákon. Tökéletes ágyak vártak minket, a fürdőszoba is tágas, kényelmes, a fűtés és szellőztetőrendszer is XXI. századi. A falak jól szigeteltek, nem hallatszott semmi a szomszédból.
Kicsit a német vendégekre volt kihegyezve a tv csatornakínálat, kb. 3 magyar adó és rengeteg német nyelvű volt elérhető. Persze nem tévézni megy oda az ember, de este jó egy kicsit nézni. Az internet minősége is tökéletes volt. Kicsit furcsának tűnt, hogy egy kb. 5 éves hotelben nincs wellness részleg. A parkolás is nehézkes volt, alig találtunk helyet és a parkoló nem volt zárt. Gyalog könnyen elérhető a belváros, bevásárlóközpont és sportközpont. Minden tiszta volt és a személyzet is nagyon kedves. Az étel viszont csalódás volt. Egy háromnapos rendezvényen vettünk részt, ahol a rendezvény jellegéből adódóan sok dializált vendég volt, akiknek tilos paradicsomlevest enni. A vacsoránál, ami inkább büfévacsora volt és nem svédasztalos, egyféle levesből lehetett választani, ami első nap paradicsomleves volt. Nagyon sok helyen voltunk már, de mindenhol legalább kétféle leves volt a választék. Mellékesen annyira el volt fűszerezve, hogy én sem bírtam megenni, pedig a kedvencem. Következő reggel pedig a svédasztalon olyan tejbegrízt tettek ki a vendégek elé, aminek az aljára süllyedt a gríz, a tej pedig lebegett a tetején. Ezt egyetlen, magára valamit is adó séf nem engedte volna meg magának. A második reggel nem rontották el, azonban olyan borzalmas íze volt, hogy megint csak mást reggeliztem. A barátaim szerint szójatejből készülhetett. Ezt azért ki kellett volna írni. Szóval mindent egybevetve jól éreztük magunkat, az ételt leszámítva.
2019. augusztus 14.barátokkal járt itt 35 Az étterem közel van a strandhoz, jó az elhelyezkedése. A legnagyobb hőségben mentünk oda vacsorázni. Az étterem rész rendkívül fülledt volt, szinte elviselhetetlen meleg. Mivel nagyon gyorsan jött a pincér és már kikértük az ételt, így nem mentünk el. Néhány méterrel arrébb levő asztalnál egy pár cigarettázott és az is rendkívül zavaró volt étkezés közben.
Mindez nagyon gyorsan feledtette, hogy az étel azért finom volt és tényleg gyorsan felszolgálták.
2019. augusztus 14., csoporttal járt itt 55 Nagyon kellemes nyaralásban volt részünk. A szoba tágas, kényelmes, tökéletes tv- és wifi hálózat. A fürdőszoba is tágas, kényelmes volt, működött minden. A zuhanyfülke tökéletesen volt megcsinálva, végre normális üvegfal (nem testre ragadó függöny) és tökéletesen működő zuhanyrózsa. A tó nagyon közel volt és 2 saját medencéje is van.
A tisztaság is tökéletes volt, minden nap volt takarítás. Az ételre sem panaszkodhatunk, svédasztalos reggelit rendeltünk, széles választékkal. A parkolóban pedig biztonságban érezhettem az autót. Mindenkinek ajánlom!
2019. május 16.barátokkal járt itt 25 Ekkorát már régen csalódtam. Egy rendkívül unott hölgy vette fel a rendelést. Amíg néztük a menü kiírásokat a táblákon, hogy válasszunk, a hölgy a munkatársának odaszólt, hogy "meddig bámulnak ezek még? " Bizonyára nem nekünk szólt ez a kedves beszólás, az igaz, hogy kb.
1-1,5 percig tartott, amíg választottunk mindhárman és az is igaz, hogy nem várt utánunk senki, akit feltarthattunk volna. Mikor átvettük a rendelést, akkor vettük észre, hogy egy adag sültkrumplit is kértünk, de az nem volt sehol, de sebaj, némi vita után megkaptuk. A hamburger átlagos, a hamburgerzsömle kissé száraz, a sültkrumpli pedig ízetlen volt. Két hambiba hurkapálca volt szúrva, a harmadikban nem volt. Ezt nem igazán értettem, hogy milyen meggondolásból volt három egyforma hamburger mégsem egyforma. A káposztasaláta sajnos romlott volt, de mivel szülinapot ünnepeltünk, nem akartunk balhézni, így vissza is ment a tálcán a szemétbe. Az üdítő viszont iható volt, újratölthető Pepsi termékeket lehetett választani. Most már tudom, hogy miért üres szinte mindig ez a hely, mikor arra járok. Pedig elég kellemes hangulatú, szívesen időznék itt máskor is, ha mondjuk a személyzet kicserélődne.
2019. március 6., csoporttal járt itt 55Kellemes kikapcsolódásban volt részünk. Tökéletes szoba, tágas, tökéletesen felszerelt fürdőszoba, kiváló wifi és tv szolgáltatás, a wellness résszel is minden rendben volt. 33 méteres úszómedence és több kisebb medence, az étel is kifogástalan volt. Korábban sok helyen jártunk már, és az összes közül ez volt a legjobb.
2018. október 2., csoporttal járt itt 45 Szép környezetben található, őrzött parkolóval. A szoba kényelmes, jó nagy sarokkáddal. A wellness egész jó, kinti és benti medencékkel. Gyerekeknek játszósarok az emeleten. A tv szolgáltatás kitűnő, sehol nem tapasztaltam eddig ilyen jó hozzáállást a szálloda részéről. Kis LCD tv, digitális adókkal, tökéletes minőségben.
A reggelik egész jók voltak, az ebéd egyféle leves, utána valami édes rétes volt, az sem jutott mindenkinek. A vacsora kétféle leves és egész sokféle második fogásból lehetett választani. Részt vettünk egy nordic walking programon is, jó volt, kár lett volna kihagyni.
2018. szeptember 2., csoporttal járt itt 45 Lenyűgőzően szép környezetben töltötünk el 6 napot. Az erdő közepén, 7-8 km-es körzetben csak az erdő és egy csillagvizsgáló központ. Tiszta levegő, zaj- és fényszennyezéstől mentes környezet. Elegendő parkolóhely. Az étel jó volt, egyféle leves és előétel, többféle második fogásból lehetett választani.
Bár előfordult, hogy a vacsora kezdése után 45 perccel mentünk le és már nem jutott desszert (gesztenyepűré), és már a konyhán sem volt. A wellness nagyon jó volt, pezsgőfürdő, uszoda, szauna. A masszázs nulla, a masszór csak akkor jött volna ide, ha szerzünk még kuncsaftot neki. A szoba kényelmes volt, klíma, tv, hűtő, wifi volt. Persze mi pont kifogtuk, mert a kánikulában a hűtőszekrény nem működött, amit ha az előző szállóvendég nem is jelzett, de a takarító személyzetnek észre kellett volna vennie. Sajnos hiába szóltunk, az ottlétünk alatt nem is volt működő hűtőszekrényünk. A 6 nap alatt egyszer sem ürítették a kukát, egyszer a recepciótól kértünk tiszta törölközőt. A hotel által szervezett programok felejthetetlenek voltak. Nappali és éjszakai program a csillagvizsgálóban, szarvassímogató Bőszénfán. Voltunk a Deseda tónál is hajókázni, Szennán a tájházakat látogatni, szóval programban nem volt hiány. Összefoglalva azért a néhány kellemetlenséget leszámítva jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom a hotelt.
2018. június 21.barátokkal járt itt 35 Többször járok a Körtéri KFC-be a barátaimmal. Ez kizárólag a könnyű megközelíthetőségnek és a twisternek köszönhető. A twistert sikerült a KFC-nek nagyon jól eltalálnia. Eddig szinte minden alkalommal volt valamilyen kellemetlenség, ami a személyzet hozzáállásának volt köszönhető.
Volt, hogy a kedvenc üdítőm kifogyott az automatából, csak víz folyt, és hiába szóltunk többször is, még fél óra múlva sem töltötték fel. De miért kellene a kifizetett üdítőként kólát innunk, ha egyszer a narancsot, vagy a Canada Dry-t szeretjük. Előfordult, hogy szemtelen volt az eladó, volt, viszont az is előfordult, hogy nagyon segítőkész volt és a tőle telhető módon segített gazdaságosan összeállítani 1-1 menüt. A tisztasággal eddig nem volt problémánk. Nagyon tetszik még, hogy van emelet, ahol általában jóval kisebb a forgalom, nyugodtan lehet beszélgetni és étkezni.