2016. szeptember 17.családjával járt itt 55Az Emlékpark látogatása után tértünk be. A csárda kellemes környezetben fekszik, jó parkolási lehetőséggel, nagy, fedett szabadtéri étterem résszel. Hétvégéken csak svédasztalos ebéd volt, ennek ellenére kérésünkre a kedvünkért külön készítettek gulyáslevest. A felszolgáló nagyon udvarias volt és az étel is tökéletes volt. Mindenkinek ajánlom ezt a csárdát.
2016. szeptember 7.családjával járt itt 35 Kellemes helyen fekszik az étterem, ősfás környezetben. Ahogy beértünk az étterem teraszára, a felszolgáló rögtön jött és azt kérdezte, hogy "mit óhajtanak? ". Hirtelen azt hittük, hogy rossz helyen járunk, vagy nem vettünk észre esetleg egy zárva feliratot. Mivel rettenetesen fáradtak voltunk és nagyon meleg volt, nem fordultunk sarkon eme hideg fogadtatás után.
Egyikünk gulyáslevest evett volna, de az nem volt az étlapon. Az asztal csupa morzsa volt. Az ételre nem kellett túl sokat várni, a minősége elfogadható volt és az ára is, bár a fagyi kinézetre szép, de nagyon olcsó minőség volt. A mellékhelyiség európai szintű. Az étteremben csak mi voltunk, pedig a környéken rengeteg ember volt, és a délután 2 óra sem késő az ebédhez. Ez is magáért beszél.
Érdekes
2016. augusztus 22.családjával járt itt 45 Az augusztus 20-i hídivásár alkalmával látogattuk meg a múzeumot. Mi szeretjük az régi magyar tárgyakat bemutató kiállításokat, ezért ez nagyon tetszett. Ráadásul az ünnep alkalmával ingyen lehetett megnézni. Ajándékbolt is üzemel a múzeumban, elég jó választékkal.
Ami kicsit kellemetlenül érintett minket, az nem a múzeum, hanem Hortobágy település gyenge szervezésének köszönhető. Rengeteg wc-re várakozó emberen kellett "keresztülverekedni" magunkat a múzeum bejáratánál, mert a több száz, vagy ezer? gépjármű részére kialakított parkolóban mindössze 2 db ingyenes mobil illemhely volt felállítva, a piac mellett szintén 2 db, így hatalmas sorbanállás volt mindenhol. Ráadásul az egyik illemhely már le volt lakatolva, mert "megtelt". A Pásztormúzeumban a 200 Ft-os illemhely használat ellenére szintén hatalmas tömeg várakozott, akiket egy mogorva hölgy terelgetett, szóval jó nagy tülekedés volt.
2016. július 23., csoporttal járt itt 35 Nagy várakozással tekintettünk a 3 napos pihenésünk elé. Sohasem jártunk még ott, ezért ért néhány meglepetés minket. Az első, hogy hol van a parkoló? A hotel mögött van egy néhány férőhelyes fizetős parkoló gyengén bekamerázva, mellette szintén fizetős utcai parkoló szintén csurig autókkal.
A szobánk a főbejárat felett volt, szép berendezés, tágas szoba. A wifi rendben volt. Az étel szintén jó volt. Este vettük észre, hogy a sok ablakra kevés függöny van, de ha lenne is elég, akkor sem lehetne rendesen behúzni a függönysín kialakítása miatt, szóval a recepción kellett csipeszt kérnünk, hogy az utcáról ne lássanak be. A hotel viszont kiváló helyen van.
2016. július 23.családjával járt itt 45 Egy hétig voltunk a kastélyszálló vendégei. Az étel nagyon jó volt, a szoba tiszta, tágas, gyönyörű bútorokkal. A környéken sokat kirándultunk, 2-3 km-re csodálatos kilátás nyílik a Fertő tóra, így még sosem láttuk. Nem messze van a gyógy ivóvizes díszkút. Saját parkolója van a szállónak, biztonságban tudhattuk az autót.
Hátrányként a pocsék wifi szolgáltatást említeném és sajnos SZÉP kártyát nem fogadnak el.
2016. július 23.családjával járt itt 45 4 napot töltöttünk el a hotelban. A korábbi értékelőkkel ellentétben nekünk a meleggel gyűlt meg a bajunk nyár elején. Sajnos nem volt szúnyogháló, így a szellőztetés szóba se jöhetett a repkedő rovarok miatt. A wifi valóban használhatatlan volt, de a reggeli bőséges választékú volt.
A környéken sok a látnivaló, lehetőség kirándulásra, fürdésre, csónakázásra.
2015. október 27.családjával járt itt 55 Ismerőseink ajánlására tértünk be egy ebédre. Kellemes hangulat, jó parkolási lehetőség és gyönyörű környezet jellemzi. Szerettünk volna az étlapról 2 személyes vegyes tálat rendelni, de az étlapon beígért malachusi helyett csirkemell lett volna a tálon, ezért inkább külön-külön rendeltünk.
A kihozott étel nagyon finom volt, az uborkasaláta öreg volt, ezt leszámítva mindennel meg voltunk elégedve. Szívesen visszamennénk bármikor.
2015. október 8.barátokkal járt itt 45 Utazás előtt elolvastuk a jó-rossz véleményeket erről a hotelról, ezért kicsit bizonytalanok voltunk. Amit tapasztaltunk: a szoba szép, tiszta volt, az étel finom, megfelelő választék jellemezte. A 12 emeletes épületben 4 lift van, ebből az egyik nem működött, ennek ellenére nem volt vészes a 11.
emeleten levő szobánk megközelítése, persze volt, hogy a sok közlekedő vendég miatt párszor megutaztatott minket a lift. A pezsgőfürdőt a rossz kritikák miatt ki sem próbáltuk, mert a pihenésünket nem akartuk sorbanállással eltölteni. A hotel jól megközelíthető, közel van a part is, a belső parkoló elég nagy. Mindent egybevetve jól éreztük magunkat, bár távozáskor a recepciós kissé bunkó volt.
2015. szeptember 5.családjával járt itt 552014-ben jártunk ott a családommal, kedvezményes netes kuponos lehetőségen belül. Jó parkolási lehetősége van a szállodának, az étel nagyon jó volt, a szoba kényelmes és tiszta volt. A nyaralásunkhoz ingyenes kerékpárkölcsönzés is volt, amit igénybe is vettünk. A bicajok nem voltak karbantartva, de ez nem rontott semmit sem a jó benyomáson.
2015. július 26.barátokkal járt itt 15 2015 júliusában jártunk itt egy kisebb csoporttal, a legnagyobb melegben. Sajnos a mi szobánk 50 fokos volt, és nem volt saját fürdőszobája, pedig a honlapjukon fürdőszobával hirdetik. Tudomásunk szerint a tulajdonos nem volt ott, ez meg is látszott a kiszolgáláson. A szoba nagyon piszkos volt, és az étteremben is ragadt a padló a talpunk alatt.
Tudták, hogy jövünk, mégsem töltötték fel a hűtőket: pl. elfogyott az uborkasaláta és még nagyon sok minden. Amit én rendeltem, nagyon finom volt a desszertet kivéve, a mennyiségre sem lehet panaszom. Azonban a desszertként kért Gundel palacsinta romlott volt. A barátaink közül többen voltak elégedetlenek, pl. az egyiknek pocsojaizű volt a vacsorára rendelt hala. Ennek ellenére egy 2 dl-es üveges üdítőért 300 Ft-ot nem szégyelltek elkérni. A reggelire felszolgált tojás a fogam alatt ropogott. Legalább biztos lehettem benne, hogy nem tojásporból készült. A falu nagyon szép, de ebbe a fogadóba soha többet.