2016. december 30.a párjával járt itt 55Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható. Az államilag védett gyűjtemény táróiban 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók.
Örömmel fedezem fel újra és újra a kiállítás darabjait, minden egyes siófoki látogatásom során. Nagy élmény a gyűjtővel találkozás is, kinek minden egyes darabhoz van egy kis története.
2016. december 30., csoporttal járt itt 55Fuxreiter András Kecskeméti Ásványgyűjtő Kör tagjaival meglátogattuk Tóth Mike ásványgyűjteményét. A gyűjtemény az első nagy ásványgyűjtemények egyike volt az országban. Nem csak látványos ásványai, de a régies nyelvezetű megnevezések és Tóth Mike által tervezett, ódon tárlók, ásványtartók hangulata is magával ragadja az oda látogatót.
2016. április 11.családjával járt itt 45Híres a paclaról, de a többi étele is finom. Eddig leginkább elhoztuk onnan a pacalt,de legutóbb ott ettünk. Jól megközelíthető. Mivel pincér nincs, így az étel elkészülésekor szólnak, és oda kell menni érte. Az étterem hangulata remek, leginkább egy vadászéteremre hasonlít.
Az árak kedvezőek. Az ételek minősége pedig jó. családdal is érdemes menni.
2016. április 11.barátokkal járt itt 35Már többször is vendégeskedtem náluk. Leginkább a tortillát érdemes náluk rendelni. Finomak és nagyok. Eddig egyszer ettem hamburgert, de nem igazán ízlett. Sajnos a hely elég kicsit, nyáron kilehet ülni. van álló pult is, de télen van mikor az is tele van. A megközelíthetősége jó, de fizetős parkoló zónában található. A kiszolgálás megfelelő.
összességében ajánlom.
2016. április 11. járt itt 55 Már többször is rendeltem tőlük. Az étteremben még nem jártam, mert lusta voltam. Az étel minősége jó. Közepes árkategóriába sorolnám. A házhoz szállítás nem túl gyors, de kivárható. Nekem főleg a csirkés ételeik jöttek be, de finom a gyros is. Pozitívum, hogy jó, nagy adagot adnak.
Eddig főleg telefonon rendeltem, a rendelés felvétel gyors és zökkenő mentes.
2016. április 11.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mivel Kecskeméten kevés hasonló étterem van ,így kicsit nehéz a viszonyítás. Az étterem elég nagy, de néha még ez is kevés. Nyáron ki is lehet ülni, sőt a külső rész bővítés alatt áll. Elég jó kultusz hely lesz belőle. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az önkiszolgáló rész jól kitalált.
Az ételek jók ,de nem kell michlein csillagos szintet elvárni, és nem is lehet. A választék nagysága is rendben van. Plusz pont hogy az ételt el is lehet vinni, és be is csomagolják. Az étterem megközelíthetősége is elég jó, a parkolás is ingyenes ebben a városrészben.
2016. április 11.a párjával járt itt 55Megfelelő a kiszolgálás. A személyzet kedves.
A pizza kellően átsült, jó fűszerezésű. A tálalás rendben van. A pizzák felvágva kerülnek a tányérba, így nem kell vacakolni. A házhoz szállítás is megfelelően gyors.
Parkolóhelyet néha nehéz találni. A hely lehetne nagyobb is, de kellemes hangulata van, és rá lehet látni a körútra.
Már többször is voltunk náluk, és fogunk is még menni.
2015. május 16.a párjával járt itt 55 A személyzet megfelelően szakképzett, és vendégbarát. A szállás szintén vendégbarát, + pont nálam, hogy kutyát is fogadnak. A szállás külseje kicsit retro, de belül fiatalos. A már jól ismert kontinentális reggeli is finom, de lehetne benne némi csavar. Az elhelyezkedés kiváló, nincs túl közel a parthoz, de messzi sem.
nyugodt csendes környéken van, de 5 perc a Petőfi sétány, 10 perc a Balaton és 10 perc a Kámán Imre sétány.