2015. december 11.a párjával járt itt 55 2 éjszakát töltöttem az East Station Hostelben. A szállás új ez minden pontján érződik. Tiszta szobák illatos ágynemű fogadott. A szálláshely a városközpontban, a Keleti pályaudvar közvetlen szomszédságában található. A kiváló elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő kiindulópontja a város nevezetességeinek felkereséséhez, a város szívébe akár 3 perc alatt bejuthatunk.
A személyzet akitől a kulcsot kaptuk nagyon készséges és segítőkézs volt. Biztosan visszatérünk még .
2015. november 30.gyerekekkel járt itt 15A foglalasomat a vezetovel egyeztettem 20 emailben. 2 kisgyerekkel 300 km utaztunk es ut kozben is beszeltunk, erre mire megerkeztunk nem vart minket senki. Majd egy ora elteltevel elokerult a tulaj aki beengedett a jeg hideg szobaba. Majd erdekes hangnemben kozolte hogy a kuponos vendegeknek ez jar! A furdoszobaban csatorna szag es koszos wc fogadott!