2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mivel gyermekbarát a szálloda, hát ezért foglaltunk oda. Összességében nem lenne rossz. . . de van azért elképzelésünk mi az ami megüti a 4*os szálloda besorolást. Ajánlom nézzenek szét csak más 4 csillagos szállodában [moderálva - a szerk. ]. Mind 4*! Kritikán aluli az, hogy a nyári hőségben, egy íróasztalba elrejtett mini hűtővel szúrják ki az ember szemét.
Amibe sehogyan sem tudunk beállitani egy 1,5 literes vizet. Bekapcsolva nem volt mikor elfoglaltuk a szobát, kb este 21 óra magassagban lehetett érezni hogy talán hűt a hűtő. Hozzáteszem kb 30 éves pici hűtőről beszélünk. Egy kisgyerekes családnál pláne elfogadhatatlan, amikor tápszert, lefejt anyatejet, bébiételt kellene hűtenünk. A szoba viszonylag kicsi volt. A mosdókagyló csaptelepe egymerő vízkő. . . szó szerint le tudtuk volna kaparni. . . zuhanykabin rozsdás, itt ott szivárog a víz. . . A szoba a picike ablakaival azt az érzést keltette, hogy egy alagsori pincében vagyunk. Gondolhattak volna jobban ránk, ha már tudták kisbabával utazunk ( hiszen bekészítettek kiságyat, babakádat stb) hogy nem egy olyan földszinti szobát adnak ahova se lifttel se gyalog nem tudunk egy babakocsit betolni csak ha a lépcsőn felvisszük. Az ételek alapjaiban jók voltak, jó magyar révén sokmindent végig kóstoltunk. Mellékes: szép kártyával fizettünk, és előre szóltam, hogy 2 kártyáról fog történni a fizetés. A recepciós kiscsaj. . . igen a személyzet 95%a 25 éven aluli. . . összegabalyodott mit hogyan vonjon le. Pláne mikor megkérdeztem, hogy az éttermi fogyasztást is rendezhetjük a szép kartya vendéglátás alszámláról láttuk az arcán hogy mindenhova elkívánt bennünket. Jah igen mert csak a német, osztrák. . . külföldinek jó a pénze. . . nem szórakozik [moderálva - a szerk. ] a szép kártyával. . . .
2017. augusztus 10.a párjával járt itt 25 1 hetet toltottunk a férjemmel a 4 csillagosnak feltuntetett szallodaban. Még a 3 csillagost is alig alig kozelitette meg. Mivel jartunk mar 3 csillagos szallodaban -Sopronban - ott kitunő volt a kiszolgalas, a svedasztal, a szemelyzet, a tisztasag. . . . Szemelyzet: Az egyik reggelink alkalmaval 10. 00kor a szalloda szemelyzete a mocskos ruhajukban leult mellenk reggelizni.
Takaritonok, mosogatonők, stb. Amugy altalanos volt hogy a konyhai dolgozok az etkeztetesek alkalmaval atjarkaltak az ettermen. Szalveta 1x nem volt az asztalon ott tartozkodasunk alatt. Kerni kellett. Az asztal alatt minden nap az elozo esti vacsora maradeka figyelt. . . a szekhuzat koszos, etelpecsetes. Evőeszkozt ugy kellett vadaszni. A svedasztal katasztrofa valasztekban. . . . virsli, fott tojas, debreceni, bundaskenyer - zsirtol tocsogva. Akadt meg kalacs, natur joghurt, müzli. A valasztek ennyi! ! ! Egy 4 csillagos szallodahoz! A gyumolcs amit kifejezetten hianyoltam! ! ! Takaritani nem takaritottak 1 hetig a szobankban. A pici wc ben hasznalatos szemetesnek még a környékét is megtöltöttük hulladekkal. Tv csatorna valasztek siralmas. 10 adó, abból a kozkedveltek pl rtl klub szemcses, zavaros. Ez a szalloda a szocializmus retro korszakat testesiti meg. A panel 10 emeletes liftjevel egybekotve. Reggel 8 kor mar a 2. on levő szobankban ereztuk az ételszagot. Koszos, igenytelen. . . . sorolhatnam. Mi biztos nem ajanljuk senkinek. Az vigasztalt bennunket, hogy Egerben, a Szepasszonyvolgyben többször is jartunk, valamint a Zsory fürdőben. Lenyegeben az egesz hotelre raferne egy alapos nagytakaritas, legalabb az ablakokat pucolnak meg hogy kilasson az ember a szobabol. Parna lapos, paplan kb a 30 evvel ezelotti nehez toltetu. . . . a wellness is kezdetleges korszakbol valo. Mi sem bizonyitja jobban, mindig ures volt. 2x voltunk ott, eleg is volt.