2023. szeptember 28.a párjával járt itt 353. Alkalommal voltunk a szállodában. Erkezéskor közölték, hogy a wellnes részlegen felujitás van 1 napig. A tájekoztatás nem vokt fair, mivel a problema jellege miatt napokig nem lehetett használni. Szerencse, hogy jo idő volt, igy a kerti medencét használhattuk, ami nem wellnes! ! ! ! Esős időben nem maradunk. A fizetésnél elvárható lett volna kedvezmény felajánlása.
Duna Relax Hotel válasza
Kedves Marina!
Sajnálattal értesültünk róla, hogy nem sikerült elképzeléseiknek megfelelnünk, és csalódottan távoztak szállodánkból.
A leírtak ellenére reméljük, hogy lesz még alkalmunk szállodánkban köszönteni Önöket, és amennyiben jelzik az előző foglalásuknál tapasztaltakat, örömmel engesztelnénk ki kiegészítő szolgáltatásokkal.
2024. január 24., , Duna Relax Hotel
2016. május 18.a párjával járt itt 55Több alkalommal jártam már a Hotelben. Mindig kedvesen fogadtak, a színvonal szuper. Egyszerűen imádom. A személyzet kedves, az ételek finomak, a wellnes részleg valóban asz igazi "wellnes", nem pedig egy négy személyes jakuzzi, ami óránként megy 5 percet.
Az sem jelentett problémát ha a szobánk nem minden alkalommal nézett a Dunára, hiszen ki az, aki a szobában tartózkodik egész nap. . . . . .