2022. április 19.családjával járt itt 55Első olyan hajó, ahol nem kapok tengeribetegséget.
Nagyon kedves és segítőkész pincérek voltak, nagyobb társasággal mentünk, és nem küldtek el, megoldották a közel lehetetlent. Az ételek fantasztikusak voltak, Mindenkinek csak ajánlani tudom, ki ne hagyd ha egyszer Debrecenben vagy :))))
2017. szeptember 18.barátokkal járt itt 55Baráti vacsorát töltöttünk el az Oldies-ben. Az étterem nagyon hangulatos, és kedves kiszolgálásban volt részünk. A vacsora nagyon fonom volt. Mindenki mindent elpusztított, pedig nem voltak kicsik az adagok. A desszert az fenomenális volt. Kész élménytúra volt a szájnak, minden falat külön ízvilág volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, megéri ide betérni!
2017. szeptember 18.barátokkal járt itt 55Túlzás nélkül merem kijelenteni, hogy a közelmúlt legfinomabb vacsoráját töltöttük itt el. A vacsora ízeinek harmóniája maga a csoda volt. ínycsiklandó ételek meseszép tálalással, meglátni és megszeretni, és a többi csak fokozta ezt az érzést. A desszert, maga volt a csúcs. Már keressük az alkalmat hogy visszatérhessünk, mindenkinek csak ajánlom! !
2016. november 2.egyedül járt itt 35 Elhiszem hogy télen kis helyen kell megoldani a vendégek kiszolgálását, mert a teraszra hidegben nem szívesen ül ki a vendég, de így agyonzsúfolni a cukrászdát asztalokkal és székekkel? ! Nem lehetett kényelmesen leülni, mert nem fáét el két asztal vendége egymás mellett.
Egy kávéra és egy sütire majd egy fél órát vártam úgy hogy utánam nem jött senki és csak beszélgettek a pincérek. Eljutottam majdnem arra a pontra hogy felállok és kijövök! Nem voltak valami udvariasak.
2016. október 17., kollégákkal járt itt 35A szálloda elfogadható helyen van, ami talán a legnagyobb előnye. Harmadjára szálltam meg itt. Eddig igazán probléma mentesen nem sikerült ott lennem. Ár érték arányban a cégnek aki foglalja a szállást megfelel, én viszont nem vagyok annyira megelégedve vele. A reggeli az értékelhetetlen, nem pótolják időben, és olcsó minőségileg kifogásolható termékeket raknak ki. Egy éjszakát ott tölteni éppen elég.
2016. október 5.a párjával járt itt 45Párommal töltöttünk itt egy hosszú hétvégét. Kedves vendégváró hely, nagyon udvarias személyzettel. A szobánk kicsit szerényke volt, de a célnak tökéletesen megfelelt. Egy hibája volt csak, amit én nem vettem figyelembe szálláskeresés közben hogy az ablakok a sétáló utcára nyíltak, és sok zaj és hangoskodás szűrődött be esténként, és reggel. :-) :-)
2016. október 5.a párjával járt itt 45 A városban töltöttünk pár napot a párommal. A vár megnézése után tértünk be ide. Az éttermi kalauzok szerint kihagyhatatlan ajánlat volt, mi nem tartottuk annyira kihagyhatatlannak. A pincér többször elment előttünk mire odajött és felvette a rendelést. Szerencsére a palacsintára nem kellett sokat várni, de semmi különleges nem volt benne max a dekoráció.
Szimpatikus helynek tűnhet fiataloknak egy kis délutáni palacsintázáshoz, de drága is egy kicsikét.
2016. augusztus 5., üzleti partnerrel járt itt 55Kedves kiszolgálás, nagyon hangulatos hely.
Ebédelni voltunk a menüt kóstoltuk meg.
Ízvilágában fantasztikus volt. A felszolgált ételek kinézetre is szemet kápráztatóak voltak.
A desszertek karamellás sajttortát ettem csatos üvegben, nagyon-nagyon finom volt.
Mindenkinek csak szívből tudom ajánlani a helyet.
Vissza fogok még jönni, lenyűgözött.
2015. november 9.barátokkal járt itt 55 Üzleti úton voltam Győrben. Vacsorázni tértünk be a La Maréda-ba. Egy udvarias kedves pincér hölgy fogadott bennünket, és készségesen talált nekünk helyet. Csalódás lett volna, ha nem tudtunk volna ott enni, mert vártam azt a gasztronómiai csodát amit az interneten olvastam étterem keresés közben. Hát igazi csoda volt, amit ettünk.
Mennyei ízek, fenséges ételek. Kifinomult tálalás, és igazi zsenialitás az ízek párosítása. Köszönöm! Visszatérő vendégük lettem! :)
2015. november 9., kollégákkal járt itt 55Üzleti úton voltam Győr városának és a Famulus hotel vendége.
Nagyon szép szálloda. A személyzettel és a kiszolgálással maximálisan elégett voltam. Egy alkalommal kiélveztük a wellnes részt. egyedül voltunk, és így teljesen el tudtunk lazulni, és jól esett a fárasztó nap után. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki Győrben jár, én biztos visszatérek még ide! :)