2020. október 17.barátokkal járt itt 15 Az árak budapestiek, de az adag kevés és a velővel töltött csirke hozománya hasfájás és hasmenés volt. Reméljük változik a minőség és főleg a mennyiség, mert a környéken a legkisebb adagot itt lehet kapni. többször is voltam, kényszerből (meghívtak, vagy barátok akartak beülni), de egyszer sem laktam jól igazán.
Össze sem hasonlítható pl a kecskeméti csárdákkal, amire akar hasonlítani (pl: a kecskeméti cs. [moderálva - a szerk. ] csára az egyik kedvencem)
2018. május 26., csoporttal járt itt 15Kicsi adagot drágán adnak. Nagyon lassan keszült el az étel. A pincéreket nem látni... italokat nem tudtam utánrendelni... senkinek sem ajánlom. Veszprémben a feléért nagyon finomat lehet enni amivel tuti hogy jól laksz!
2017. július 23.egyedül járt itt 25Szép kilátás sok pincér sok hely. Ezek a pozitiv dolgok. A rendelt cordon bleu 10 perc alatt kijött de rossz ízű rágos volt es a sajt a lehető legrosszabb volt amit ettem. Nyomokban velőféleséget tartalmazott. . . keserű íze sajnos sokáig meg is maradt. Az adag kicsi! A rendelesek elmaradnak az italokért többször is szólnom kellett. Többet nem jövök
2016. augusztus 14.a párjával járt itt 15 Párommal beültünk délután 5 órakor, majd vártunk 15-20 percet mire kiszolgáltak minket. A wc-ről jövet a magas szőke pincérnő majdnem fellökött, majd úgy nézett rám, mint a piszkos rongyra. A sörkínálat nagyon gyér és drága, Coca Cola nincs csak Pepsi. Cordont (tévesen Gordonnak írják)és Bolognai Spagettit ettünk.
A Cordonban a hús papírvékony volt, a gépsonka a legolcsóbb fajta ízetlen, de a legrosszabb a savanyú sajt volt. Párom megkínált a Bolognai Spagettiből, ami életem legrosszabb élménye volt. Savanyú ketchup íze volt, ami kb 1 órára beégett a szám ízébe. megfogadtam itt soha többet nem eszünk.
2016. augusztus 14.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
1 hétig voltunk Harkányban, megpróbálkozunk evvel a hellyel is. A felszolgáló hamar kijött, de már az italválaszték is nagyon gyenge volt. Sörből, csak szalon sör volt(2 féle). az étlapot nézve nagyon szegényes az ajánlat és az is drága. A mellettünk ülőket nézve amit ettek, kis adag volt és nem is tetszett a kinézete, így inkább otthagytuk a helyet 5 dl szóda és egy coca cola elfogyasztása után.
2016. augusztus 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egyszerűen ez a legjobb hely ha egy jó pizzát akarsz enni! 32 cm-es pizza 1100-1300 körül van. Finom a tészta, sok a feltét, ízletes a sajt, nem tocsogós, de nem is száraz. . . pont jó. 1 hét alatt 8 pizzát ettünk náluk és mindegyik élmény volt. A kiszolgálás jókedélyű, mosolygós.
Van rendes sör is jó áron, mert a többi étteremben 1-2 sört lehet kapni aranyáron. Összegezve ha jót akar valaki enni, csak itt egyen.
2016. augusztus 14.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
1 hétig voltunk Harkányban a párommal és 1szer ebédeltünk itt. A felszolgáló komor és kedvetlen volt, egyszer megjegyzést is tett egy kérdésemre (van-e tartár az ételhez? Hát persze. . . . hogy nincs. . . ). Az étel nagyon finom és megfelelő mennyiségű. A sült krumpli az egyik legfinomabb volt amit eddig ettem.
Nagy hátrány, hogy a legdrágább étterem a környéken. 2600 Ft egy Cordonért hasábbal túl drága. Mentünk volna többször is, de a strandon fél áron ettünk ehhez hasonló minőséget.