2023. október 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bár első látogatásunk alkalmával zárt ajtót találtunk (pedig tudakozódtunk a nyitvatartásról, de sajnos nem jelezték előre,hogy aznap zárva lesznek) nem bántuk meg hogy másnap is felkerekedtünk. Érintetlen természet, valóban csodálatos fények, szinek. Ez az a hely ahova biztosan visszamegyünk!
Érdekes
2023. október 5.a párjával járt itt 45Szokásos gyógyfürdős látogatásaink alkalmával végigkisértük a hosszan elnyúló építkezést. Végre áprilisban már belülről is megnézhettük. Érdekes vol a sok gipsz utánzat, bár így egy helyen kissé "tömény" volt a hatás. Nem győztünk száguldozni a korszakok között.
2023. október 5.a párjával járt itt 35Három kellemes, csendes és nyugodt napot töltöttünk el itt tavasszal. A kirándulni szeretőknek nagyon ideális helyen van ez a kicsit retro panzió. A kiszolgálás átlagos, az étel bőséges, a szoba kicsi de praktikus volt. Ár-érték arányban megfelelő volt. Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, azért jól éreztük magunkat!
2022. szeptember 26.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Pár napot töltöttünk ebben az apróka minihotelben. Bár az időjárás nem kedvezett nekünk, azért sikerült nagyon szép helyeket felfedeznünk. A szállás nagyon csendes és kényelmes volt. A környék tele van szebbnél-szebb kirándulóhellyel, látnivalóval. Vissza kell mennünk, mert van még mit felfedezni bőven!
2022. szeptember 7.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mélyen az erdő közepén, csodálatos panorámával, igazán jó kirándulóhely. Könnyen megközelíthető akár gyalogosan, de autóval is.
2020. február 22.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szeptember utolsó hetében töltöttük négy éjszakát ebben a hotelben, nagyon kellemesen! Elégedettek voltunk a szállással, étkezéssel és a személyzet is nagyon udvarias, segítőkész volt! A fürdő ugyan kicsit messze volt, de kaptunk tippet hol lehet ingyen parkolni. Annak ellenére hogy az időjárás nem volt kegyes hozzánk, azért jól éreztük magunkat! Ide biztos visszamegyünk!
2020. február 22.a párjával járt itt 35 December közepén töltöttünk négy éjszakát az aparthotelben. Ár érték arányban rendbe volt, nem vártunk se többet se kevesebbet! Talán a reggeli volt nagyon szerény választékú, így a negyedik nap már unalmas. . . . Szerencsére szinte üres volt a szálláshely, így tudtunk pihenni, nem volt semmi zavaró!
Kár hogy ez is egy olyan hely ami szép lassan lepukkan, mert hiányzik a rendszeres napi karbantartás!
2019. május 3.a párjával járt itt 35 Négy éjszakát töltöttünk ebben a fogadóban. A nevéből adódóan túl nagy luxusra nem számítottunk, így nem is voltunk csalódottak, úgy is csak alvásra használtuk a kicsi, egyszerű de aránylag tiszta szobát. Kicsit zavart hogy zuhanyozni csak úgy lehet hogy elárasztottuk a fürdőt, és azért egy-két fogas, vagy polcszerűség még jól jött volna!
A reggeli és a vacsora teljesen megfelelő volt. A személyzet is kedves és segítőkész volt! Sokat kirándultunk, és így nagyon kellemes emlékekkel töltődtünk fel így tavasz elején!
2019. február 18.a párjával járt itt 45 Gyönyörű helyen lévő kis település,finom ételek, barátságos személyzet, már-már túlzóan nagy nyugalom. . . A tetőtéri szobácskáról inkább nem írok semmit, próbáljuk elfelejteni, hogy csak a szép környezet, jó levegő, zavartalan csend maradjon meg emlékeinkben. Kár hogy a fürdőház zárva volt, mert így a panzióba kénytelenek voltunk megelégedni a csend hallgatásával.
. . Szerencsére a környéken sok látnivaló akadt! Idén is szívesen visszamennénk, csak nehogy megint azt a szobát kapjuk!
2017. október 7.a párjával járt itt 55Még márciusban voltunk ezen a helyen, egy kerek évfordulót ünnepeltünk. Nagyon szívesen gondolok vissza az ott töltött napokra! Kényelmes, praktikusan berendezett szoba, finom ételek, és ami legjobban tetszett, hogy a vellness részleg késő estig nyitva volt! Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, azért nagyon jól éreztük magunkat!