2020. augusztus 24., csoporttal járt itt 45 Gyönyörű a park, szép a szálloda berendezése. A személyzet nagyon készséges, kedves. Minden ablakon van szúnyogháló (! ) A szobák megfelelő nagyságúak, az ágy nagyon kényelmes, és nagy. A negatívumok ellenére nagyon jól éreztük magunkat. A reggeli egy négy csillagos szállodához képest elég szegényes, egy hétig mindennap sima rántotta, virsli, vagy kolbász vagy véres hurka volt.
Örültünk volna pl. egy tükörtojásnak. . . A vacsora szintén kissé egyszerű, de az ételek nagyon finomak voltak. Sajnos az étterem a kúriában tele van hangyával, egy alkalommal a cukorszóróból is hangyákat lehetett szórni a teába. Egy pincér van étkezésenként, időnként akármennyire is igyekszik, nem győzi a terítékek leszedését, az asztal újbóli elkészítését, a svédasztal töltését és a kávék, italok felszolgálását, sokszor várni kell, vagy magunknak teríteni (ettől persze nem esik le a gyűrű az ujjunkról, de mint írtam, négy csillagos szálloda. . . . ).