2023. november 16.a párjával járt itt 35 Wellness részlegen az egyik medence nagyon hideg volt, senki nem használta, feleslegesen ment benne a "bugyogás". Ha kicsit később mentünk vacsorázni az ételek vagy elfogytak vagy már kihűltek. Reggel nem volt mindig kávéscsésze, gyümölcs. Kifogásolható minőségű volt mind a reggeli, mind a vacsora, annak ellenére, hogy sokan voltak.
Voltunk már itt a bezárás előtt kétszer, jobb volt minden szolgáltatás. A recepción a kijelentkezéskor az előlegről majdnem elfelejtkeztek, a teljes árat akarták kifizettetni. A kapott köpenyek erősen kopottak voltak a törülközőkkel együtt. Összességében romlott a szálloda minden tekintetben.
2016. augusztus 5.a párjával járt itt 45Kellemes napokat töltöttünk ebben a szállóban. A wellnes-részleget jobban kellene ellenőrizni,naponta többször figyelni, mert a vendégek nem értenek a jakuzzi beállításához, mégis állítgatják.