2014. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55 Gyönyörű és egyedi terei kiváló helyszínül szolgálnak a fergeteges hangulatú rendezvényekhez. A gazdag ételválaszték mellett természetesen az italkínálat sem elhanyagolandó, ami egy szép bárpulton keresztül prezentálható a vendégsereg nagy örömére. A személyzet kedves, és segítőkész.
Szuper hely, udvarias, barátságos kiszolgálás, korrekt árak fémjelzik a pápai Boszorkánykonyha éttermet!
2014. szeptember 16.családjával járt itt 55 A kultúrtörténeti hagyományait megőrző Griff Szálló több mint kétszáz éve fogadja vendégeit Pápa központjában. A Fő tér és a Fő utca sarkán áll egy épület, amely nevét az Esterházy-család címerében szereplő madárról kapta: a Griff szálló. Sokáig beszálló vendéglő volt. Nagy tánctermében egykor nagy bálok, előadások és zenés estek zajlottak.
Az épületet a rendszerváltás után helyreállították és ismét szállóvendégeket fogad, a hajdani tánctermében pedig tükrök sokszorozzák a mulatók társaságát.