Kihagyható
2016. szeptember 1.a párjával járt itt 25 Kerestünk egy úszásra alklamas helyet párommal és így esett a választásunk a Dagályra. Fő szempont a megközelíthetőség és a medence mérete volt. Ez a kettő meg is felelt minden elvárásunknak és a környzet is nagyon kellemes, közel a Duna, szép kilátás. Sajnos a fürdő belső állapota már eléggé lelombozott minket.
Az öltöző, a kabinok, a lelakott, rosszul zárható szekrények, a rossz tusolók, a medencék tisztasága. Ezzel nem is lett volna nagy gond, de ami felháborított, hogy bár van bankkártyás fizetési lehetőség, legalábbis kiírás szerint, készpénz nélkül nem szabad ide jönni. Sajnos mi nem így készültünk. . . A karóráért előre le kell adni 800Ft-ot, mert ha túlléped az időkotlátot, akkor ezt nem kapod vissza (2órás úszijegyet vettünk volna). Kedves, hogy előre ezt feltételezik mindenkiről, illetve az is, hogy bár búcsúzóul bedobom a karórát, azt vissza is kapom, de állhatok újra sorba a pénztárnál. "Okos" volt a rendszer kitalálója. . . Köszönöm, hogy kifizethettem a parkolást, végigautózhattam a várost és végül a nyári melegben nem tudtam fél órát úszni. . .
2016. augusztus 2.a párjával járt itt 55Kétszer jártam eddig a Csurgó vendéglőben, de még biztosan többször fogok. Tartottam attól, hogy ilyen alacsony árért rossz minőségű ételt kapunk, de nem így történt. A marhaszelet és a haltál nagyon finom volt, a ház bora és a fagyikehely is. A kilátás pedig nagyon kellemes hangulatot teremtett a vacsorához.
Egy hátrány, hogy nem lehet bankkárytával és szépkártyával fizetni.