2014. július 23.barátokkal járt itt 45 Barátokkal voltunk a hotelben, csupán 2 éjszakát töltöttünk itt. Profi kiszolgálás, különösen kedves, udvarias személyzet, kifogástalan tisztaság, finom, változatos ételek, mégsem sikerült kikapcsolódnunk. A medencetérben hangos kiabálás, labdázás, vízbe ugráló gyerekek között kellett "pihennünk".
Az úszómesterek hiába szóltak, a szülők felháborodtak, amiért zaklatják a gyerekeket. Tudom,a bevétel nagyon fontos, de egy ilyen színvonalú szállodában elvárom, hogy én is megkapjam azt, amiért odamentem. Talán előre tájékoztatni kellene a vendégeket, hogy ez nem egy strand. A recepción javasolták, hogy ne iskolai szünetben menjünk, akkor nyugalom van. . .
2014. június 8., kollégákkal járt itt 45 Kollégáimmal voltunk kirándulni, s ezt a helyet választottuk ebédelésre. Előre megrendeltük az ételeket, így megérkezésünkkor rövid időn belül hozták, ki, mit választott. Sokfélét rendeltünk, de mindenki elégedett volt. Ízletes, meleg, friss volt minden. Én csülkös bablevest ettem, kifogástalan volt.
A ház ajándékaként kis kancsó bort kaptunk, no,azt nem dicsérem, de ajándékot nem kritizálok. A pincérek kedvesek, gyorsak voltak. Bátran ajánlom ezt a helyet, főleg,annak, aki a házias ízeket kedveli.
2014. február 17.barátokkal járt itt 55Barátainkkal ebédeltünk itt múlt héten. A pincér udvarias, gyors, kedves, vidám volt.
Az ételek kiválóak. Vigyázat! Óriás adagok vannak! Alig tudtuk megenni az ételeket, pedig farkaséhesen tértünk be. A húsok frissek, jól átsültek, a saláták is finomak.
Sajnos desszertet már nem tudtunk enni, nem fért belénk. A hely hangulatos, barátságos. Szívből ajánlom mindenkinek.
2014. február 17.barátokkal járt itt 35 Barátainkkal egy hosszú hétvégét töltöttünk itt. Remek volt, de a 4 csillag túlzás. Nem nyújt olyan szolgáltatást, ami ilyen magas árat kívánna. Az étteremben ritkán vitték el a használt tányérokat, sokszor nem találtunk tisztát. Jóllaktunk, de az eddig megismert 4 csillagos helyeken színvonalasabb ellátást kaptunk.
A személyzet nagyon kedves volt az egyik fürdőmester kivételével, aki úgy spórolt a szivattyúval, mintha az övé lenne. Külön kérésre indította csak be a jakuzzit, s másnap a kollégánál tapasztaltuk, hogy a gyógymedencében is van ilyen funkció. Igazából a kórház szállója, ami a hirdetésekből nem derült ki. Mindezeket kárpótolta a város, ami gondozott, szép tiszta, a tó csodálatos. Visszatérünk Hévízre, de máshol szállunk meg.
2014. február 1.gyerekekkel járt itt 55 Családi ebéden voltam,vasárnap, nagyon tetszett a hely. Egy étteremnél az ételek minősége a legfontosabb, maximálisan elégedettek voltunk. Nyolcan nyolcfélét rendeltünk, s mindannyiunknak ízlett, amit választottunk. Külön dícséretes, hogy régi sváb ételek is kaphatók, "Lizi tanti kedvence" gyerekkoromat idézte.
A személyzet kedves, gyors. Nem zavarta őket 14 hónapos kis unokám totyorgása a székek között, sőt mosolyogva reagáltak. Ajánlom mindenkinek!
2014. február 1.barátokkal járt itt 55 Az évet itt kezdtük barátainkkal, gondolva, hogy a mozgalmas ünnepek után pihenünk egyet, mielőtt újra munkába állunk. Sikerült! Csodás 3 napot töltöttünk a Saliris hotelben. Tiszta, kellemes környezet, a személyzet profi hozzáállása, kedvessége, az ételek bőséges választéka, a wellness részleg szolgáltatásai mind-mind kényelmünket.
pihenésünket szolgálta. Egy dolog, ami problémánk akadt: A törölközők, köntösök szárítása nehezen megoldható a szobákban. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek,aki igényes,szép helyen szeretne pihenni.