2016. május 2.családjával járt itt 45 Családdal voltunk itt ebédelni. Az étlapon a szerb ételek mellett van egyéb kínálat is, annak, aķi pl. nem ehet fűszeres ételeket Az étteremben annyi a városnéző turista, hogy a pincér alapból angolul szólal meg. Családias légköre van az étteremnek, ahol nem nagyon volt szabad asztal, több betévedő vendég bánatára.
A cd-ről szerb zene szólt, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás is udvarias volt, így megbocsájtható volt a foltos abrosz, amit a nagy forgalom miatt lehet, hogy napközben is cserélni kellett volna.
2016. május 2.családjával járt itt 45 Családdal voltunk vasárnapi ebéden ebben az étteremben ami dugig volt vendégekkel, lévén Anyák napja. Az étlapon szereplő ételek neve francia szavakat tartalmazván, a nyelvet nem beszélők számára csak kikövetkeztethető. Ezek szerint alakult a rendelésünk. Az ételek nagyon ízletesek voltak.
Az étterem szépen felújított belső résszel rendelkezik, ami kissé szűkös. A nagy kertben elhelyezett asztalok nyári időszakban nagyon kellemes körülmények között elköltött ebédhez biztosíthatnak helyszínt. A kisgyerekes családoknak jó hír, hogy az udvaron van egy kis játszó rész a gyerekeknek és az étteremben bent is van egy játszósarok. Fontos momentum lehet még, hogy nem egy alacsony árfekvésű az étlap.
2015. június 26.családjával járt itt 45 Másfél éves gyerkőccel voltunk itt 3 napot. A fő szempont, amiért erre a szállodára esett a választásunk, a hely bababarát mivolta. Így is rengeteg dolgot pakoltunk a kocsiba, de felár nélkül biztosítottak baba "felszerelést" (kiságy, etetőszék a szobába, csúszásgátló a kádba, kiskád. . .
Az étteremben is tömegével akad etetőszék, bébiételt viszont csak reggel láttam a svédasztalon. A fürdőrészlegben két medence is van a piciknek, de mi bevittük magunkkal a gyereket a nagy medencébe is (ami szintén nem mély) ahol a sodrófolyosós fürdőzés különösen tetszett neki. A szállodában van játszóház, játszószobák ami jól leköti a gyerkőcöket, lehet menni Ringató foglalkozásra is a picikkel, illetve a szálloda saját tóparti sétányán van egy játszótér. Rengeteg kisgyerekes családdal találkoztunk. Aki csendre, nyugalomra vágyik, az a picik keltette folyamatos zaj, sírás miatt nem biztos, hogy itt megtalálja a számítását, bár céges konferenciákra érkező vendégekkel is találkoztunk.
2014. szeptember 29.családjával járt itt 45 Múlt hétvégén voltunk itt egy családi ebéden. Összességében nagyon elégedettek voltunk. A bejáratnál a pincérek szinte sorfalat állva fogadtak minket. Az ételek finomak voltak, a pincérek nagyon figyelmesek. A teraszrészen kértünk asztalt, mivel nagyon jó idő volt. Az étlapon bőséges a választék.
Az ételek mellé választhattunk pékárut-az egyik pincér egy óriási fonott kosárból kínálta azokat. A kávé mellé kis tálkán sütiket is kaptunk. Távozáskor az ajtóig kísért minket a pincér, ami egy nagyon jóleső gesztus volt.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 45Itt étterem, pizzéria is működik, ami a "pub" névből nem egyértelmű.
Régóta rendelünk innen pizzát, ami nagyon ízletes.
Rendelkeznek egy különteremmel is, nekünk itt volt az osztálytalálkozónk. Kulturált, fiatalos hely, szívesen ajánlom másnak is. A hely több tulajdonosváltáson ment keresztül az elmúlt időkben, azóta fel is újították, az étterem mögött kerthelyiség van.
2014. augusztus 26.családjával járt itt 35 A kerthelyiségben voltunk egy vasárnapi ebében a családdal. A férjemmel mi egy kétszemélyes tálat választottunk, amit pontosan egy órával később (! ! ) hoztak ki. Ezen sült és rántott hús, illetve hal volt, valamint rántott sajt, rizi-bizi, hasábburgonya. Tehát nem valami elképesztő nehezen elkészíthető ételek.
A savanyúságot elfelejtette kihozni a pincérlány, emiatt újra kellett szólni. Egyéb éttermekhez képest nagyon baráti az ár, de ez a különbség jelentkezik a szolgáltatás színvonalánál. Pozitívum, hogy az udvaron a padok mellett a gyerekeknek van mászóka, hinta -ezek nagyon jó rönk kerti bútorok.
2014. június 23.barátokkal járt itt 25 A Batthyányi téri palacsintázóba évekig jártunk baráti társasággal. Itt mindig jó hangulat volt, zsúfolásig tele volt a hely, a 3-4 tagú személyzet állandó pörgésben volt. Nagyon sokfajta tölteléket lehetett választani, és a forró kakaó isteni finom volt, amihez merőkanállal adtak hozzá olvasztott csokoládét.
A Servita téren ezzel szemben a palacsintázó kihalt, egy-két vendég ha van az étteremben, akiket egy pincérnő szolgál ki a menza jellegű helyen. A mosdó minősíthetetlen állapotú! ! ! A Váci utca mellett ez a hely szégyen. .
2014. május 6.a párjával járt itt 45Nem egy kiöltözős étterem, inkább a kirándulók térnek be gyerekkel, kutyával. Nagyon kedvesek a pincérek, kellemes a környezet és nagyon finom az étel, ami inkább házias jellegű.
Mi is kirándulás után tértünk be, volt hogy nagyobb társasággal mentünk. A kerti kiülős rész is és a benti is jó. Kulturált mosdók vannak. Máskor is szívesen mennék, illetve ajánlom mindenkinek.
2014. május 6.a párjával járt itt 25 Évek óta járunk ide, de sajnos egyre rosszabb a helyzet. A "lakomás" tálak egyre kisebbek, az étlap egyre vékonyabb (már csak egy darab papírból választhatt unk a hétvégén) a húsok nem sültek át rendesen, a pincérek a kínai, japán és német csoportokkal foglalkoznak, egyre kevesebb a magyar vendég.
A külsőségek tökéletesek (zene, berendezés,tisztaság, panoráma) viszont elvész két fontos kritérium (ízletes étel, udvarias kiszolgálás) -amitől korábban teljes volt a középkori hangulat, élmény volt egy itt elköltött ebéd (mára valóban az elköltött pénz marad egy jó adag hiányérzettel. . . )