2017. június 6.családjával járt itt 15 Pünkösd vasárnap szerettünk volna ünnepelni, ebédelni az étteremben. Pénteken, interneten lefoglaltam, du. 14 órára azt az asztalt, ahol többször ettünk már, rálátással a Dunára. Visszajelzés nem érkezett, ezért szombaton telefonon megerősítést kértem. Vasárnap délelőtt megérkezett a netes email is.
13 óra 50 perckor, amikor megérkeztünk , csodálkozva láttuk, hogy éppen új vendégek foglalnak helyet, a mi szeretett, lefoglalt asztalunknál. Mondtuk, hogy foglaltunk asztalt, de azt a választ kaptuk, hogy NEM foglaltunk. Amikor a telefonon megmutattam a válaszukat, mondták, hogy 1/2 óra múlva menjünk vissza. Nem volt asztal, de még egy "sajnáljuk" sem. Azt én elhiszem , hogy jó a sok vendég, de akkor nem lenne szabad asztalrendelést felvenni. Így elmentünk, és minden ismerősünket is távoltartjuk ettől az étteremtől. Nem mi voltunk az egyetlenek, akik így jártak. Egy hölgy meglepetés ebéd miatt foglalt. Hát, volt nagy meglepetés. . . . Nem tudom, hogy egy ilyen jó étterem, miért nem figyel oda ezekre az elemi dolgokra.