2017. május 4.a párjával járt itt 35 A hotel nagyon jó helyen van a belváros közepén, a superior szoba szép, leszámítva a nyílászárókat mert azok ósdik, és a viszonylag új TV-t, amin a csatornák nagy része kódolt, a nézhető csatornák össze-vissza vannak, a távírányító meg csak közelről működik.
A tisztaságot nem mondanám makulátlannak, a folyosón nagyon csúnya a szőnyeg és a szobában sem volt rendesen tisztítva. A személyzet nem segítőkész, bejelentkezéskor úgy éreztem, hogy a meccs (amit nézett a recepciós) fontosabb volt mint mi, nem magyarázta el, hol található a parkoló bejárata, csak a címét ismételgette, igaz ettől függetlenül könnyen megtaláltuk. A csomagban szereplő háromfogásos vacsora a második napra már csak kétfogásos lett. A mini wellness viszont tetszett, a szolárium ingyenes, de alapból zárva van és a szoláriumot is csak igény szerint fűtik fel. A város szép, az élményfürdőt és az állatkertet csak ajánlani tudom.
2017. április 4.a párjával járt itt 55A hotel elhelyezkedése mesés, a szobák nagyon szépek, csodás kilátással. A wellness részleg pazar, kilátással az erdőre, viszont a medencék vize lehetett volna melegebb. A szauna park is nagyon jó, a szauna szeánszokat is csak ajánlani tudom. Tökéletes aktív kikapcsolódásra, a túrázás mellett a szállodában is ajánlott segway túrákat is érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött. A szállodát csak ajánlani tudom.
2016. november 12.a párjával járt itt 45 A szoba egy kicsit már kopott volt, az ágyon a lepedő kisebb volt mint a matrac ami a párnák alatt tele volt hajszállal. A csapból termálvíz folyik, kora reggel a hideg is forró volt. Szinte mindenen észrevehető a spórolás (reggeli virsli és kávé,csapvízzel feltöltött vizes ballon a wellness részlegben, stb. ).
Az uszodában nincs elkülönített hely a szállóvendégeknek és szerintem az egész város ide jár pancsolni. A személyzet kedves volt, az ételek között is mindig találtunk nekünk megfelelőt.
2016. május 16.a párjával járt itt 55 Gyönyörű környezetben helyezkedik el a birtok, első látásra beleszerettünk és ebben nem befolyásolt minket az érkezésünk utáni pálinkakostoló. Az igényesen felújított műemlék épületekkel összhangban van a modern fürdőház, ami nem nagy, de a hotel méreteihez képest jónak mondható.
A holtág sok programlehetőséget kínál, de sajnos az időjárás miatt nem tudtunk sem evezni sem fürödni, a horgász szerelésemet meg otthon felejtettem. Az étterem kiváló, a személyzet segítőkész a főnökkel együtt, aki nagyon udvarias lesi a vendégek kívánságait és szívesen beszél a birtokról, a konyhában felhasznált helyi alapanyagokról, ami közül többet az étterem igényei alapján készítenek a termelők.
2016. május 6.a párjával járt itt 45 A hotel központi helyen van, a szobák szépen felújítottak, bár egyes dolgokból az olcsóbbat választották, ez egy kicsit ront az komfortérzeten. A wellness részleget nem mondanám nagynak, főleg ünnepi időszakban zsúfolt, kevés nyugággyal, tele jakuzzival, nem működő élményelemekkel.
Az étterembe való eljutás egy kellemes kis séta, viszont a folyosók szépen dekoráltak. Parkolni csak a főépülettől legtávolabbra eső parkolóban sikerült a teltház miatt, de ez nem okozott problémát. Jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom.