2023. augusztus 13.a párjával járt itt 55Már többször szemeztem a hellyel, de az idei nyaralás alkalmával eljött a pillanat, hogy ki is próbáljuk, és nem okozott csalódást. Hangulatos az étterem, udvarias a kiszolgálás és isteniek az ételek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2023. augusztus 13.családjával járt itt 55Ismerős javaslatára foglaltunk helyet az étterembe, és nem okozott csalódást.
Isteni pálinkák, a haltepertő verhetetlen!
Minden étel finom volt, mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2021. augusztus 9.a párjával járt itt 45Útközben itt álltunk meg ebédelni, pont időben érkeztünk, még volt szabad hely a kinti terasz részen. Forgalmas út mellett van az étterem, ezért nagyobb a zaj a megszokottnál, de még az elviselhető kategória. A választék bőséges, nehéz volt a választás. Babgulyás és csirke brassói kovi ubival, egyikőnknek sem volt csalódás az étel választás. A kiszolgálás gyors és udvarias kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom.
2019. november 6.a párjával járt itt 25 Az ember mindig jobbat vár. . . Gondoltam itt az ideje megkóstolni az idei év tortáját, és talán erre legalkalmasabb hely Szeged egyik régi, patinás cukrászdája. Sajnos a torta romlott volt, a tészta elázott és savanyú. Óriási csalódás, amit szerintem egy nevesincs cukrászda sem enged meg magának. . .
A párom Sacher torta szeletet evett, ami legalább csak száraz volt. A cukrászda egyébként belül gyönyörű, megőrizték a régi kor szellemét, a terasz is hangulatos, igazi kávézós hely.
2019. november 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda Szeged szívében van, minden gyalogosan megközelíthető. A személyzet udvarias, segítőkész, minden kérdésünkre tudtak válaszolni, programot is ajánlottak. Az autót a hotel mélygarázsában tudtuk lerakni, nem az utcán parkolt. A szoba kényelmes, a svédasztalos reggeli minden igényt kielégít. Ha visszatérünk Szegedre csak itt szállunk meg! Bátran ajánlom mindenkinek!
2017. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Már többször jártunk Géza konyhájában, sosem csalódtunk, bár minden évben reménykedünk, hogy talán új étlappal rukkolnak elő. Idén nem így történt, de ettől függetlenül az étel kiváló volt. A kiszolgálás jó,bár nem erőltették, hogy desszertet vagy kávét együnk, igyunk, túl akartak esni rajtunk.
A terasz hangulata viszont mindent kárpótolt. Jövőre kíváncsian várjuk az étlapot!
2017. augusztus 18.a párjával járt itt 55Tavaly nyaraláskor fedeztük fel az éttermet, idén is visszatértünk és nem csalódtunk! Párom nagy kedvence a csorba leves, amit ki nem hagyna egy alkalommal sem. Az étlapon még van étek amit nem kóstoltunk, biztos visszatérünk! A kiszolgálás, a hangulat első osztályú, barátságosak és kedvesek a pincérek. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egy kis erdélyi hangulatra vágyik!