2024. június 14.a párjával járt itt 45 Nagy parkosított területen lévő apartman komplexum, amely egy gyenge sétára van a hévizí tóhoz. Állatbarát szálláshely. Étterem svéd asztalos rendszerben, jó árakkal és udvarias kiszolgálással. Az üdülő minden napra szervez vendégeinek programot. A főépületben működő bár ebben az évben lett felújítva !
Minden nap más programokkal, udvarias kiszolgálással és finom italokkal várja vendégeit. Az apartmanok tiszták, butoraik nem lelakottak, felszerelésük elegendő. Egyetlen hiányosság, hogy nincs klima / legalább is a központi épületben / ami a nyárí időszakban már problémát okozhat !
Club Dobogómajor válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy leírta nekünk véleményét és megosztotta másokkal is. Szavai nagyon jól estek szállodánk munkatársainak, kedvességét köszönjük. Bízunk benne, hogy a jövőben is hozzájárulhatunk majd a pihenéséhez.
Üdvözlettel
2024. június 18., Club Dobogómajor
2023. szeptember 25., csoporttal járt itt 55Családias, nyugodt, tiszta étterem! Kiszolgálás udvarias, gyors. Ételek izletesek, talán egy kicsit túlarazottak!
Választék lehetne bőségesebb!
2023. április 20.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kivülröl nem szép, de belüről szép, tiszta. 2023. áprilisában voltunk ott. Mindenhez közel van. Szoba csaknem teljesen megfelelő. Negatívum: Gyenge a világítás az esti olvasáshoz, a fürdőkád melletti kapaszkodó nehezen elérhető, a klímához nincs kezelésí utasitás, a szemetes kosárban nincs nylon zacskó.
Az étkezés is csaknem tökéletes. A reggelinél nincs croisssant / kis ízesített sütemény / és az asztalokon nincs kis hulladék tároló. Ami nagyon pozítiv, hogy az étkezések legvégén is van a választékból minden. Szép felújjított szálló, kedves , szorgalmas személyzettel. Minimális változtatásokkal tökéletísethető! Véleményem szerint: 4,5
2022. november 26.a párjával járt itt 45 2022. novemberében voltunk feleségemmel a 205-ös , prémium szobában ! A szálló szépen felújított, város központú szálloda ! Kedves, szolgálatkész személyzet, elfogadható ételek és tisztaság. Ami gond az a szobához tartozó, rettenetesen kicsi fürdőszoba ! Kár, hogy felújításnál a szoba területének terhére nem nagyobbították meg !
Véleményem szerint az " Év Hotele " cím erősen megkérdőjelezhető ! Mivel a város központban, egy négyes kereszteződés közvetlen közelében van a szobákban a járműforgalom zaja zavaró ! Akik a fent leírt hiányosságokra érzékenyek, azoknak nem ajánlom !
2022. június 18.a párjával járt itt 35 Június első hetében voltunk a 110-s apartmanban! A nappaliban lévő, kihúzható ágy már nagyon leromlott, javításra / cserére szorul! Alvásra alkalmatlan. Az emeleti fürdőszoba kádjához kapaszkodót kell szerelni, mert a kilépés balesetveszélyes ! A konyha mosogatójának lefolyójából -pihenést zavaró- erős zaj hallatszik, melyet a személyzet közönbösen kezelt, nem tudta / akarta megszüntetni!
A konyha svédasztallal üzemel, menza szerű izekkel. Személyzet udvarias, tisztaság tökéletes ! A magyar TV csatornák száma kevés.
2015. október 5.gyerekekkel járt itt 45 10 fős társasággal voltunk, tiszta, rendezett , mindent kielégítő szállás. Étkezést nem tudom értékelni, mert nem ott oldottuk meg. Egyetlen negatív észre vétel, 3 kocsinak a parkolása nehezen oldható meg. Nyugodt szívvel tudom ajánlani, többet nyújt mint amiért fizetni kell. A berendezés újszerű, nem kopott.
A földszinti tágas nappali családi összejövetelre alkalmas. Az ágyak kényelmesek, az ágynemű tiszta, új. A tulajdonosok korrektek, semmiféle zavarás nem volt részükről.
2014. október 16.a párjával járt itt 55 Három éjszakát töltöttünk október hónapban a Hotel Rubinia-ban. A Szépasszony Völgyre való panorámával, a völgy könnyű megközelítésével rendelkező, csendes, családias szálloda. A személyzet kedves, szolgálatkész, barátságos. A szobák és az egész szálloda tiszta, egyszerűen berendezett.
A belváros a szállodától egy könnyű fél órás sétával közelíthető meg. A reggeli bőséges, kifogástalan. A vacsora a belvárosi, társ szállodában volt amely szintén kifogástalan volt. A besorolásánál többet nyújtó szálloda, ajánlom mindenkinek.
2014. március 24.gyerekekkel járt itt 55 Három unokával voltunk párommal,2014. márciusban a szállóban. A gyors bejelentkezés után tiszta, kényelmes, egymásba nyíló szobákat kaptunk. A délutáni süteményezést különösen a gyerekek kedvelték. A wellness rész tiszta, tágas, a gyerekek és felnőttek is megtalálják a nekik megfelelő medencét.
Az étkezések kifogástalanok, választék bőséges, ételek utánpótlása folyamatos. Minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő választékot. A szálló külső területe rendezett, szépen karbantartott. Alkalmas gyerekekkel való sétákra, kis kirándulásokra. Ami nagyon megfogott bennünket a személyzet segítőkész, pozitív, szívélyes hozzáállása. Érződött, hogy a vendégért vannak, és mindent megtesznek, hogy a vendég jól érezze magát. Úgy éreztük, hogy ez sikerült is.
2013. november 20.a párjával járt itt 45 Párommal voltam a Hotelben. Mosolygós, kedves személyzet. Szép panoráma, megfelelő minőségű, választékú ételek. Ami rontja a hangulatot:Gyenge a világítás a szobában/ 208 /, a fürdőszobában és a folyosón. A fürdő szobától külön van a WC, ami jó, de a mérete rendkívül kicsi, és ráadásul az ajtó is befelé nyílik.
Egy szék van a szobában, ami kevés. A paplan nagyon régi, cserére szorul. A wellnesst, ha a szabadtéri rész zárt a gyerekek nem tudják élvezni. / Az úszó medence nekik hideg, a többi rész nem nekik való / Minimális ráfordítással a felsoroltak nagy része korrigálható.
2013. október 9.a párjával járt itt 452013. szeptemberben voltunk párommal a szállodában. A szállás elfoglalása gyors, a személyzet segítőkész volt. A szobák tiszták, csendesek, áthallás nincs. A szobákból a kilátás gyönyörű.
A környék csodálatos, nagy sétákat és jó kirándulásokat lehet tenni több irányba. Az ételek finomak, a választék közepes.
Pihenésre, csendességre, nyugalomra vágyóknak ajánlom.