2013. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 45 2013. augusztus elején voltunk a szállóban két gyerekkel. Az addig leírt véleményeket olvasva / pl:" Igénytelenség " / féltünk elindulni. A megérkezés volt az egyetlen negatív élmény, mert többszöri egyeztetés ellenére nem azt a szobát kaptuk amit megigértek. Végül sikerült a szobába megegyezni, közös kompromisszumokkal.
Ezek után semmiféle negativ élmény nem volt. A személyzet, a fiatal felszolgálók udvariasak, pörgők. A szobák tiszták, az étel mennyisége, minősége jó. Nem egy extra szálló, de a normális elvárásoknak tökéletesen megfelel. Nyugodtan tudom ajánlani bárkinek a negatív vélemények ellenére is.
2013. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 55Bejelentkezés gyors, személyzet a vendég óhaját lesi. Tisztaság a szálló egész területén. Ételek, italok mennyisége, minősége kifogástalan.
Tovább javítható a játszótér köves talaja,a gyerekmedencék használhatóságának szabályzása. Magas árak vannak a szálló wellness részlegében a szolgáltatásoknál / masszás pl /
A takarító személyzet reggel 8-kor már kezdi a takarítást, mely korai.
Primitiv szállás. Az olcsó szállás is lehet drága. -
Club Thermál Kastély Poroszló
2013. július 4.gyerekekkel járt itt 25 2013. július 1-től voltunk az egyik apartmanban 2 éjszakát. A szálló, az apartmanok és a körülöttük lévő park csaknem teljesen le van amortizálva. A leközölt képek és a tényleges állapot teljesen eltér. Az étteremben a tányérok, poharak csorbák, töröttek. Bár a személyzet igyekvő, de az egész komplexum olyan mint akinek nincs gazdája.
Az ajtók zárja primitiv, nem biztonságos, a szabadtéri medence nem üzemel, a sötétitő függönyök kicsik, igy alkalmatlanok. Csak azok menjenek akik jó idegzetüek, nem igényesek. Mi nem köszöntünk úgy, hogy " Viszontlátásra ". Olyan az állapot, mint amit szándékosan akarnak tönkretenni, hagynak megsemmisülni.