2014. január 4.gyerekekkel járt itt 35 A szálloda elhelyezkedése kiváló,könnyű a megközelítése. A személyzet kedves,előre köszönnek,barátságosak. A reggeli és a vacsora bőséges,választékos,az ízek kielégítőek. A szobák rendben vannak,szeretem a padlószőnyeges szobákat,de ennek az a hátránya,hogy a tisztán tartása nehezebben megoldható. . .
sajnos ez látható volt a szobánkon. . A gyerek programok aranyosak voltak,az abban részt vevő személyzet gyerekbarát,kedves. Viszont. . . : Amiért mi itt foglaltunk szállást az a wellness részleg. Évenként 4-5 alkalommal van szerencsénk családi wellness programon részt venni,de olyannal még nem találkoztam,hogy a wellness részleg gyakorlatilag egy közfürdő! Ide belépőjeggyel bárki be tud jönni,bármikor. Ez a gyakorlatban azt jelenti,hogy a medencében egy gombostűt sem lehet leejteni. Itt történt meg velem először, hogy a gyermekeimnek és a feleségemnek nem volt kedve lemenni a medencébe. . . A szauna egység szinte használhatatlan,volt amikor több órát kellet várnom a soromra. Az egész szauna és wellness részleg alul méretezett,túlzsúfolt. Szerintem a vezetőségnek azt kéne mérlegelnie,hogy megéri-e elveszíteni egy olyan vendéget aki 3 nap alatt elkölt 150 ezer forintot,olyan vendégek miatt,akik megveszik a napi belépőjegyet a wellness részlegbe. . . Sajnos többet ide nem jövünk.