2016. május 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda épülete varázslatos. Egyszerre ódon és korszerű. A berendezés pont arra elég amire tervezték ,bár itthon nagyobb ágyban alszunk,mégsem jelentett gondot,mert a matrac és az ágynemű szuper kényelmes. Az erkélynek köszönhetően,gyakorlatilag a szabadban tartózkodhatunk,ha az időjárás is kegyegyes hozzánk.
A kilátás a parkra pazar. Van szebb fürdőszoba is,de a célnak megfelel és kellően tiszta. A személyzet kedves és segítőkész. Ha néhány napra elbújnál,de mégis a központban maradnál,neked is tetszeni fog.
2016. május 4.a párjával járt itt 55 . . . nálunk,a rántott hús az rántott hús volt. . . a tejfeles meg tejfeles. . . Nagyanyám a fasírtot fasírtnak hívta ,eszébe se jutott volna vagdaltnak titulálni. . . a legnagyobb főzési kilengése az volt,hogy tárkonyecettel készítette -olykor-az uborka salátát,és aki akart,tehetett rá tejfölt is a pirospaprikával megszórt ,kész saláta tetejére.
. . . . . én ennek szellemében nevelkedtem,és a lázadás részemről annyiban merült ki,hogy a kajapénzemen ebédre,hurka helyett hamburgert vettem,az önkiszolgáló helyett az akkori egyetlen hamburgeresnél. . . ;)
. . . innen startolva csoda,ha rántott hús az égi manna száimomra? . . . és a legnagyobb extra a hagymás rostélyos? . . . . . . na, akkor most itt van ez a Zsálya bisztró Egerben. . . és olyanokat eszem,-én-hogy Póré és medvehagyma krémleves füstölt pisztránggal. . . meg Camemberttel töltött csirkemell citromfüves mártással,tavaszi zöldségfelfújttal. . . :). . . olyan hosszú és választékos a nevük,hogy úgy nézem vissza a telefonommal a netről. . és tök magamtól választom ,akkor mikor a párom,-aki a főreformer kettőnk közül- Babgulyást eszik ,utána Sült oldalassal krumplipürével meg lila káposztával. . . :)
. . . hm. . íme én,a begyepesedett-megkövült gasztro-vintage is tudok érdeklődő lenni,ha elég kíváncsivá tesznek. . . és nem bántam meg. . . nagyon finomakat ettem. . . bár, kerestem a pisztrángot. . . mer az íz az ott volt. . . csak az habbá volt változtatva. . . :D. . . már azt sajnálom,hogy nem készítettem róla fotót. . . de a fish and chips is megérne egy misét. . . köszönöm Zsálya Bisztró az élményt. . . . . . a miliő és a személyzet méltó mindezekhez. . . elegáns,de nem feszengős. . . kedvesek,de nem bratyizósak. . . . . . az egyetlen amivel nem bírtam,az az adagok mennyisége. . . azt nem mindig sikerült legyűrnöm. . . :)