2023. január 18.a párjával járt itt 25 Január első hetében voltunk kettesben. Azért választottama helyet, mert egy cikkben olvastam, hogy az egyik legjobb burger itt van a városban. Hát, az utóbbi 3-4 évben ennél csak jobbat ettem, pedig havonta 1szer biztos eszek. Kecskeméti vagyok, ott bármelyik hely, ahol prémium burgereket lehet kapni (most 4 ilyen hely jut eszembe), magasan veri ezt a minőséget és ennél olcsóbb is.
Átlag alatti minden szempontból,nem igazán finom ízek (a burgonya finom volt) , de cserébe jó drága. Árulkodó lehetett volna, hogy hétköznap délután 4 körül csak 1 asztalnál ültek, mikor bementünk. Amíg ott voltunk kb. fél órát, azalatt pedig még egy pár érkezett összesen, pedig eléggé frekventált helyen van. A berendezés olyan, mintha a 90-es években lennénk és az is ütött-kopott. Ár-érték arányban messze a legrosszabb burger, amit valaha ettünk. Nagy csalódás.
2020. július 9.a párjával járt itt 45 Alapvetően jó hely, a személyzet messze átlagon felüli, kimagasló. A levesek és a pizza kifogástalan volt, a borjúmáj viszont nem volt átsütve, rágós volt! Ezt a felszolgáló is megjegyezte, mikor látta hogy a nagy része megmaradt, mielőtt még mondtuk volna. Sajnos emiatt nem érdemli meg a hely legjobb vidéki étterem címet! .
Kár, mert nagyon messziről mentünk, de nem érte meg összességében. De amúgy minden más rendben volt.
2017. november 21.a párjával járt itt 45 4 kellemes napot töltöttünk el a hotelben még a nyár végén. Alapvetően rendben volt minden, az ételek viszont lehettek volna színvonalasabbak. A választék is szegényes volt, a vacsoránál túl sok sertéshússal. Marha egyszer sem volt, halra sem emlékszem (én pl. nem eszek sertéshúst). Viszont a párom a gyulai kolbászt hiányolta reggelihez, az egyszer sem volt.
Ipari jellegű kávéautomata van az étteremben, minden reggel elmentem inkább máshova kávét inni. Ezen kívül a többi dologgal egyébként elégedettek voltunk, kivéve a parkolást, de azért sikerült megoldani mindig.
2017. szeptember 11.a párjával járt itt 25 Korábban többször jártam már itt, bár a legutóbbi látogatás óta 3 év eltelt már. Sajnos a színvonal minden tekintetben meredeken esett a legutóbbi látogatásom óta. Nem készséges pincér, halászléfoltos terítő, koszos zsebkendő az asztal alatt. Az étel minőségével fel lehetett volna dobni, de sajnos az sem ütötte meg a minimálisan elvárható szintet, kivéve a halászlevet.
Többféle méretű és túl olajos sült burgonya került köretként a tányérjainkra, a díszítésnek szánt saláta és káposzta szikkadt és fonnyadt volt. A fogas is valószínűleg fagyasztott volt és teljesen ízetlen. Kár, mert a hely autentikus hangulata többet érdemelt volna. Senkinek nem tudom ajánlani.