2014. július 26.gyerekekkel járt itt 55Kiváló kiszolgálás mellett kiváló ételeket ehettünk, az ár-érték arány kitűnő. Isteni a házi bodzaszörp és a forralt bor. Érdemes üres gyomorral menni és sokáig maradni :-) Mindig "sokan" vannak, de mindig kényelmesen és kellemesen el lehet férni. A személyzet rendkívül udvarias és segítőkész.
2014. június 24.gyerekekkel járt itt 55Gyakran járunk ebbe a családias hangulatú pizzéria-étterembe. Az étlapon megfelelő mennyiségű ételféléből található kínálat, jócskán akadnak különlegességek is. (nem csak pizza) Az adag embert próbáló. A környezet kitűnő, a kerthelységben a gyerekek mozgásigényére is gondoltak. A kiszolgálás tempója nekem kicsit lassú, de kibírható. :-) Bátran ajánlom!
2014. január 1.gyerekekkel járt itt 55Nyugodt, családias hangulatú szálloda. Ízletes ételek, megfelelő menüsor választék. A wellness széleskörű, nyugodt, pihenésre alkalmas. A személyzet rendkívül intelligens, kedves, segítőkész volt. (Személygépjárművünk megjavíttatásában önzetlen és gyors segítséget nyújtottak). Köszönjük, ha arra járunk, visszatérünk!