2019. december 4.gyerekekkel járt itt 45A személyzet segítőkész, figyelmes. Az ételek finomak, az ellátás bőséges. A kávé nekem borzalmas volt.
A welness részleg figyelembe veszi, hogy valaki gyógyulni szeretne-e, így a gyógyvizes rész teljesen elkülönül. Ami nekem személy szerint nem igazán tetszett, a szobában a függyönyök, ágytakaró. Régiesnek hat, nem a jó értelemben.
2019. augusztus 14.a párjával járt itt 45 A hely elhelyezkedése kiváló. Gyönyörű a panoráma. A hotel hangulatos, a falakon gyönyörű festmények. A szobában a minibár üres. A fürdő tisztasága hagyott kívánnivalót. Az ételek finomak, kinàlat lehetne bőségesebb. A személyzet aranyos, segítőkész. Lakodalom volt, de ebből semmit nem hallottunk a szobánkban.
A wellness tisztasága jó, medence szám lehetne nagyobb. Mi jól éreztük magunkat. Köszönjük.
2019. augusztus 4.a párjával járt itt 15Elgyötörten egy esküvő után és mivel közelben jártunk egy kőfejtős látogatás után érkeztünk. Italok rendben. Másfél óra után a pincér odalép és ezt mondja: "a konyha elfelejtette a rendelési két elkészíteni". Tény a limonadekat nem kellett fizetnünk. Desszertet ajánlottak,de ott hagytuk a helyét. Nem ajánlom! Senkinek!
2017. február 2.gyerekekkel járt itt 55Január utolsó hétvégéjét töltöttük itt, úgymond megünnepelve a kisfiam kiválló félévi teljesítményét! Rend, tisztaság fogadott bennünket. A szoba nagysága pótággyal is megfelelt az igényeinknek. A welness részleg elhelyezése,tisztasága igazán meglepett. Imádtam a reggel és este csendes pihenésnek nevezett welness lehetőséget. Az ételek finomak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet! :-)
2016. december 28.családjával járt itt 55A sok-sok elégedett vendég miatt forgalmas, nyüzsgő a hely. Bejelentkezéssel lehet biztosan helyet foglalva, élvezni az ételeket,amelyek kivállóak!
2016. november 28.gyerekekkel járt itt 55A foglalás a Szállásvadászon keresztül egyszerű és gyors volt. A szállodában kedves személyzet fogadott, ha kérésünk volt gyorsan reagáltak. Az étel kitűnő. A wellness részleg kicsi, de tiszta. Mi jól éreztük magunkat.
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Gindele Krisztina!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait!
Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban!
Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket!
Üdvözlettel:
SunGarden Hotel Csapata