2019. november 12.a párjával járt itt 45Rengeteg fajta kávéból lehet választani, érdemes először megnézni a kávélapot a pulthoz fáradás előtt. A kávé finom volt, viszont a mellé rendelt szendvicsek a melegítés ellenére is középen hidegek maradtak. A mosdó elég tragikus állapotban van, köszönhető ez a hely nagy forgalmának is. Az árak magasak, de ár-érték arányban belefér. A kávézó kialakítása hangulatos.
2019. november 12.a párjával járt itt 45A szomszédos masszázsszalon csomagajánlata tartalmazott étkezést 2 fő részére, az ételek finomak és frissek voltak, a kiszolgálás kedves. A párom és én is csak ismerkedünk a thai ízekkel, de nem csalódtunk, ízletes volt. A helynek is van egy sajátos hangulata. A mosdó tiszta volt, érdekes a sok thai dekoráció. A wifit nem próbáltuk, beszélgettünk. Gyorsan megérkeztek az ételeink.
2017. augusztus 15.a párjával járt itt 45 Nászajándékba kaptuk a 3 éjszakás pihenést félpanziós ellátással a Tó Wellness hotelbe, a várakozásainknak megfelelt a szállás és az ellátás is. Érkezésünk után amikor beléptünk a szobába iszonyú meleg fogadott minket, rájöttünk, hogy sajnos a klímánk nem működik, így az ágyra szórt rózsaszirmos meglepetés szív ellenére új szobát kellett igénybe vennünk, miután a szerelőjük 2x próbálta megjavítani a rendszert.
Ugyanúgy földszinti szobát kaptunk a recepcióval szemben, de az ajtó csapódásokon kívül nem volt zajos. A teraszról a tavat is csodálhattuk, igazán romantikus volt. A wellness részleggel is elégedettek voltunk, az ott tartózkodásunk alatt ki tudtuk használni a szolgáltatásokat. Hangulatos, szép és tiszta a környezete is, a tó is szépen karban van tartva. Az étteremben is megfelelő az ételek minősége, talán annyi a negatívum, hogy a legtöbb ételben volt valami tejszármazék és így ételallergiával kevés volt a választék. A reggelihez kitett miniatűr poharak elég mókásak, így könnyen "lemozogtuk" a reggelit miközben vízért-üdítőért járkáltunk. Amikor az étkezések mellé külön kértünk valamilyen italt (kávé, limonádé, bor, sör) azok eléggé túlárazottak voltak, így az ebédelést már meg sem kockáztattuk étlapról (a tó felől találtunk kirakva étlapot árakkal, meglehetősen magasak egy ekkora faluhoz képest). Összességében elégedettek voltunk a hellyel, igazán romantikus környezetben fekszik. Dicséret Bánknak, hogy egy ekkora kis tóból ilyen turizmust volt képes kialakítani.
2016. május 3.a párjával járt itt 45 Nagyon tetszett a hotel és a szolgáltatásai, kellemes hosszú hétvégét töltöttünk itt a párommal. Az ételek ízletesen voltak elkészítve és széles volt a választék, mindenki talált magának ízletes falatokat, az eddig látogatott szálláshelyek közül itt volt a legjobb a reggeli kínálat.
A wellness részleget is használtuk, mivel sajnos az egyik nap borús időnk volt, de ez is megfelelően nagy és gyermekes családok is jól érezhetik benne magukat. A strandtól kissé messze helyezkedik el, illetve hiányoltuk a függönyt az ablakokról, mivel a mi szobánk is a mozgalmas udvarra nyílt, de más hátrányt nem tudnék felsorolni. A játékterem megfelelően felszerelt és az áraik is elfogadhatóak.