2014. október 11.a párjával járt itt 55Először kiemelném a személyzet példaértékű kedvességét! Csodálatos napokat töltöttünk itt, köszönjük. Bátran ajánlom mindenkinek, akár pároknak, idősebbeknek, kisgyermekkel érkezőknek. Nem mellékes, hogy légkondicionáló is található a szobákban, ami kevés szállodáról mondható el, ebben az árkategóriában. Reggelivel is meg voltunk elégedve! Visszatérünk!
2014. október 11., csoporttal járt itt 55 Mivel a közelben lakunk sokszor sétáltunk az étterem felé, és mindig vonzott a hangulata. Különösen nyáron, mikor a szabadban lehet vacsorázni. Egy társasággal kerestük fel az éttermet végül, és nagyon elégedett voltam. A vacsora nagyon finom volt, és igényesen volt elkészítve. A kiszolgálással szintén meg voltunk elégedve.
Összességében nagyon jó estét töltöttünk itt. Bátran ajánlom mindazoknak, akik egy kellemes (és nem drága) vacsorát, ebédet szeretnének elfogyasztani.
2014. október 10.a párjával járt itt 35 Több nyarat töltöttünk itt a férjemmel, és minden évben visszajártunk. Kiváló elhelyezkedése miatt kedveltük a szállodát, azonban néhány apróbb kellemetlenség miatt idén nem választottuk. Sajnos ha a legfelső emeleten kaptunk szobát, akkor a hőség elviselhetetlen volt. Ilyenkor célszerűbb a nem erkélyes szobát választani, mert talán ott kellemesebb a klíma.
A reggeli sajnos kifejezetten igénytelen, és nem javult az évek folyamán. Úgy gondolom, hogy nem ezen kellene spórolni. Ez addig a pontig nem volt érdekes, amig bele nem haraptunk egy penészes szeletelt kenyérbe. Úgy gondolom, ha ételt tálal a személyzet, akkor az a minimum, hogy rápillant. Összességében nem rossz, de jövőre jobban körbenézünk a környéken alternatívát keresve.
2014. október 9., csoporttal járt itt 15 Nagy várakozással érkeztem, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A hely hangulatos, minden lehetősége meg lenne rá, hogy egy jó étterem legyen. Az ételekről sajnos nem mondható el ugyanez. Többen, vacsora céljából kerestük fel a helyet. A levesek hidegen érkeztek, a főételek, és a desszert (Gundel palacsinta) szintén.
Jellegtelen ízvilággal, fonnyadt salátákkal, és magas árakkal találkoztunk. Még a felszolgálók kedvessége sem kompenzálta a rossz élményt. Nem térünk vissza.
2014. október 9.barátokkal járt itt 55 Elsőként kiemelném a vendéglátást, kiszolgálást. Ilyen kedvességet és hozzáértést ritkán tapasztaltam. Az ember igazán különlegesnek érzi itt magát egy-egy vacsora alkalmával. A hely különleges hangulata is magávalragadó, kicsit visszarepít minket a múltba, ahol az elegancia része volt a hangulatos vacsoráknak.
Az ételek kitűnőek, kiváló alapanyagokból, a borok különlegesek. Bátran ajánlom évfordulókra, szülinapokra, akár kötetlenebb üzleti vacsorákra.
2014. október 9.a párjával járt itt 55Kifogástalan kiszolgálás, kifogástalan ételek. Egyszerűen a végtelenségig lehetne sorolni az étterem érdemeit. Úgy gondolom, hogy érdemes sok ételt kipróbálni ottjártunkkor, mert olyan élményt nyújtanak, amit nem felejtünk el egykönnyen. Ár-érték arányban azt mondom, hogy teljesen korrekt, hiszen Budapesten ilyen kiváló étkekért, a dupláját megkérik. Ajánlani tudom évfordulókra, sőt lánykérésekre is :) emlékezetes lesz!
2014. szeptember 18.a párjával járt itt 55KIVÁLÓ! Legnagyobb elismeréssel tudok csak nyilatkozni az étteremről. Friss alapanyagok. Fantáziadús ételek. Nem tartozik a legolcsóbb éttermek közé, de olyan minőséget nyújt, ami érthetővé teszi az árakat. Felszolgálók udvariasak, kedvesek, figyelmesek. Csak ajánlani tudom azoknak, akik egy gasztronómiai élménnyel szeretnének gazdagodni!
2014. szeptember 18.barátokkal járt itt 15 Frekventált elhelyezkedése ellenére nagy csalódás. Érezhetően kihasználja, hogy a legszebb főtéren helyezkedik el. Drága, és nem nyújt minőséget, bár megtehetné. Legtöbb hozzávaló mirelit. Üzletvezető hozzáállása példaértékű, azonban a felszolgálók, illetve - a pincér akinél fizetünk - viselkedése hagy némi kivetnivalót maga után.
Udvariatlanságot is tapasztaltam többször. Kávézni kiváló, de ha mindenképpen itt szeretnénk vacsorázni, akkor a cézár salátát ajánlom.