2020. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Új autónkért érkeztünk 200 km távolságból Békéscsabára, ahol az ebédhez kerestünk éttermet. Az ittjartam. hu oldalon kerestem megfelelő helyet, és mivel nem akartam sok időt tölteni a válogatással, az első szembe jövőt választottuk. ÉLetem egyik legjobb döntése volt - köszönet ezért a sok véleményírónak, akik itt a legjobbnak ítélték ezt a helyet.
Nagyon örülök, hogy ide mentünk, mert óriási gasztroélmény és csodás hely várt bennünket. Autentikus környezet, csodálatos hagyományőrzés jellemző az étteremre, minden részletre odafigyelnek. A személyzet az első perctől az utolsóig kedves, mosolygós, barátságos volt, sőt a felszolgáló hölgy még olyan poént is tolt a 8 éves fiamnak, hogy azóta is emlegetjük. Az étel pedig. . . sosem felejtem. Kacsamáj káposztás nudlival, isteni ízek, és hatalmas adag - a fél ételt még be is csomagoltattam itthonra, vacsorának (minden grammja aranyat ért). Az árak teljesen reálisak, a tisztaság is rendben volt. A higiéniára odafigyeltek, minden asztalon kézfertőtlenítő volt kihelyezve. Összességében: csak ezekért az ízekért képesek leszünk a jövőben 200 km-t autózni, bármikor! Mindenkinek ajánlom! És köszönöm az oldalnak, hogy segített választani!
2020. július 16.a párjával járt itt 55 Több ételekkel foglalkozó oldalt megvizsgálva megkérdeztem a legnagyobb thaiföldi utazós csoportot a fb-on, hogy melyik a legautentikusabb pad thai lelőhely az országban. 100-ból 80-an ezt a kis éttermet említették, így nem is volt kérdés, hogy teszteljük. Többször jártunk Thaiföldön, nagyon szeretjük a thai ízeket, és nagyon kritikusak is vagyunk.
Nem csalódtunk! A tulajdonosok tüneményesek, tört magyarsággal de a legnagyobb tisztelettel és kedvességgel fogadják a vendégeket, frissen készítik az ételeket. A hely nagyon pici, kb 4 ember fér el kényelmesen, de ez ne vegye kedvét senkinek! Elvitelre is lehet kérni ételeket. A Tom Yum leves friss, isteni, a pad thai - kóstoltuk a rákosat, csirkéset - pedig olyan, mint bárhol Thaiföldön! Ennél tökéletesebb nem is lehetne! Ha behunytam a szemem, ott éreztem magam a tengerparti kis vendéglőben, vagy épp Bangkok sikátorában a legeldugottabb, igazi thai kifőzdében. Ha valaki ezt az érzést és élményt keresi, mindenképpen ide menjen!
2020. július 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször is jártunk a hotelben, számunkra kedves hely. A személyzet átlagos, semmi extra, maga a hotel szép, tiszta, teljesen rendben van. A szoba kényelmes, tiszta, minden rendben van vele, nem elavult és nem is retro, látszik, hogy figyelnek rá. A wellness részleg nagyon klassz, szeretjük, bár amikor mi voltunk eddig még soha nem üzemelt a jacuzzi.
. . ami elég bosszantó. A reggeli kínálat pazar, tökéletes minden. Az idős hölgy aki a tükörtojást készíti frissen (és a többi tojásos ételt) nagyon kedves, kifejezetten megmaradt bennünk (szóvá is tettem számára, hogy ilyen gyönyörű tojást még életemben nem láttam), remélem Ő lesz legközelebb is :) Egy szó mint száz, szeretjük a helyet, biztosan többször vissza fogunk még menni.
2020. július 9.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szép helyen elhelyezkedő hotel kívülről és belülről is nagyon ízléses, az enteriőr modern de nem túl hivalkodó, tényleg szép. A személyzet átlagos, se nem túl kedves, se nem flegma. A szoba tiszta, szép, modern, újszerű berendezéssel. A fürdőszoba tiszta, hibátlan.
A wellness részleg is szép, rendben van, kifejezetten jó volt, hgoy alkoholos és mentes koktélt is lehet kérni, és iszogatni a medence szélénél. Nagoyn tetszett, hogy van billiárd és teke, launch bár, ez mind nagyon pozitív élmény. A vacsora számunkra nagy meglepetés volt, hangulatos középkori stílusú helyszínen, felejthetetlen élménnyel - de felejthető ételekkel. Mindent összevetve ajánlom másoknak is, mert a helyszín, a szolgáltatások is nagyon rendben vannak.
2020. július 9.a párjával járt itt 55 Kettesben voltunk a férjemmel a helyen, amit egy értékelő oldal [moderálva - a szerk. ] alapján választottam. Az első benyomásunk nem volt jó, a teraszon tevékenykedő férfi pincér köszönésre sem méltatott bennünket, belépve aztán egy nagyon fiatal lányka törölgetett épp a pultban, aki ugyancsak elfelejtett köszönni.
Leültünk egy asztalhoz, a lányka odajött és étlapot hozott. Az asztalok közül legtöbbön kint volt a foglalt tábla, talán két asztalnál ültek amúgy. Kb. 1 órát voltunk ott, de a foglalt táblás asztalok feléhez nem jött senki ezidő alatt. . . Az ételt viszonylag gyorsan kihozták, bár a hozzá kért csípős paprikát csak még egyszeri kérésre hozták ki, a tartár mártást viszont teljesen elfelejtették, szinte már elfogyott az ételem amikor megkaptam. Az étel nagyon finom volt, ízekben tökéletes. A hely egyébként szép, ízléses, tiszta. A későbbi felszolgálónk egy másik fiatal lányka volt, ő nagyon kedves volt (azon kívül, hogy a csípőspaprikát és a tartárt elfelejtette, nem volt gond vele). Egy szó mint száz: picit többet vártunk, de az étel tökéletes volt és ez számít lényegében. Biztosan visszamegyünk még, mert nagyon sok étel van az étlapon amit szeretnénk még megkóstolni.
2019. július 16.családjával járt itt 35 Új üzemeltetővel újra nyitott a régi Viktórió étterem, most Victoria Pan Pan Jack néven. Hangzatos név, új design - nem rossz -, új személyzet, új étlap. Sokat vártunk, talán túl sokat. Az étlap kellő választékkal rendelkezik, de nem túl sokkal - ez jó. Az ételek úgy általában véve átlagosnak mondható, semmi extra, várható ízek.
A pizza tésztája vékony, aminek örülnénk, ha 20 perc alatt nem ázna el, és nem tocsogna olajban. A Victoria pizza kifejezetten tocsogós, valószínűleg az olajos pesto miatt, élvezhetetlen, ezt többször is tapasztaltuk (adtunk neki második esélyt is, hiába). Nagyon klassz ötlet volt, hogy reggelizni is lehetett, svédasztalos választékkal. Sajnos nem tartott sokáig, valamiért megszüntették, remélhetőleg csak átmenetileg. Sokszor voltunk reggelizni, két dolog volt nagyon zavaró: nem figyeltek arra, mikor kell utántölteni az ételes tálakat és az italos kancsókat, egy ideig üresen álltak. A másik, hogy jó lett volna ha szól a rádió, valamilyen zene halkan, mert így csak kukán ültek ott az emberek, adott volna egy jó kis hangulatot a reggelihez a halk zene. Menüvel is szolgál az étterem, egészen finom ételekkel várják ebédre a jónépet, viszont a desszert kifejezetten kevés, kb. két evőkanálnyi tiramisu jut egy ebédhez, néha egy alma, banán. Vagy legyen rendesen desszert, vagy ne legyen sehogy. Ez olyan, mint Mátyás király és a szegény lány esete, van is meg nincs is. A személyzet a nyitás utáni pár hétben kedves volt, mosolygós, többször megkérdezték, ízlik-e az étel, rendben van-e minden. Később kétbalkezes fiatalember (nem azt hozott már inni sem, amit kértünk), és mindig szomorkás leányzók. Erre nagyon oda kell figyelni, mert ha a személyzet nem jó, az azt jelenti, hogy a főnökség sem megfelelő. Összességében, elkelne egy gatyábarázás a helynek, egy hozzáértő vezető, mert látszik az amatőrség. Jó az elképzelés, jók az ételek (kivéve a pizzát), de lenne még hova fejlődni.
2019. július 15.családjával járt itt 15 Nyitás óta sokszor ettünk már az étteremben, és sokszor rendeltünk már elvitelre is ételt - beleértve ballagási tálakat is. Sajnos az első pár hónapban tapasztalt finom ízek után rohamosan romlott a teljesítmény, bele is futottunk 3x elcserélt rendelésekbe (a sültes tálakról hiányoztak amit rendeltünk, teljesen mást kaptunk ugyanazért az árért), plusz rágós, kemény sültek és zsírban tocsogó köretek a jellemzőek.
Néhány ilyen pofon után már mi sem rendeltünk, és az ismerőseink nagy része is ugyanezt tapasztalta, ők is elpártoltak tőlük. Nagyon túlvállalják magukat, a konyha apró, a személyzet is ugyanolyan kis létszámú, viszont ahogy mondják, sokat akar a szarka de nem bírja a farka. Sajnos a tulajdonos Róbert beleesett ebbe a nagy hibába. Nem csodálom, ha karácsonykor már nem fog üzemelni az étterem.
2019. július 15.családjával járt itt 55 Többször jártunk az étteremben az elmúlt hónapokban, volt, hogy csak a férjemmel kettesben, és volt, hogy hárman a kisfiunkkal. Minden alkalommal tökéletes kiszolgálásban volt részünk, az ételek egytől-egyig hibátlanok voltak. Rugalmasan kezelik a kéréseket, és minden étel mellé fel van tüntetve milyen allergéneket tartalmaz.
Az ételválaszték is nagyon jó, nem csak a sablonos ételek találhatóak meg az étlapon. Csakis pozitív dolgokat tudok róluk mondani.
2017. augusztus 8.családjával járt itt 45 Steak house, de steaket nem érdemes rendelni ! Viszont a hamburger, a lazac, a saláták, a levesek mind kiválóak! A kiszolgálás parádés, kedves fiatal srácok, tisztelettudóak, mosolygósak, aranyosak. Szakmai tudásuk persze nem egy Michelin csillagos étteremhez valóak, de arra jók, hogy egy ilyen kis bisztró jellegű kajáldában mosolyogva kihordják az ételeket.
Az étlapváltás már időszerű volt, sok-sok évig ugyanaz az étlap volt, már nagyon untuk. Jót tett a frissítés!
2017. augusztus 8.családjával járt itt 15 Rokonoknál jártunk Jászberényben, akik elvittek az étterembe bennünket. Ők sem jártak még ott, de gondolták, kipróbálják velünk. Kár volt. Gyalázatosan gyenge minőségű ételeket kaptunk, a kiszolgálás pedig színvonalon aluli volt. Nem értem, miért kell amatőr, tanuló szintű kiszolgálót alkalmazni egy ilyen "flancosnak tűnő" étteremben.
Parádés a sok csodás kép a falakon, de szerintem meg kellene maradni csak galériának, az éttermet meg elfelejteni. Az biztos, hogy soha többé nem megyünk oda, de ajánlani sem fogom senkinek, aki Jászberényben jár.