2014. április 26.a párjával járt itt 55Hangulatos étteremrész, finom ételek, udvarias kiszolgálás, mindez aranyáron. Természetesen ez a négy csillagnak megfelelő. Aki romantikus vacsorára vágyik, itt megkaphatja, mert a környezet gyönyörű. Hatalmas bútorok, igazi kastélyi színvilág és világítás jellemzi. A választék megfelelő, de elég borsos árfekvésben. Sajnos csak egy fő személyzet volt, ami miatt sokat kellett várni.
2014. április 26.a párjával járt itt 45 Párommal három napot töltöttünk itt, a neten találtuk ezt a szállodát. A hozzászólások miatt kicsit féltünk tőle, mert igencsak megosztóan hat a közvéleményre. Voltunk már jobb és rosszabb wellness hotelben is. Pozitívum a kiszolgálás és az ételek minősége, mennyisége, a nyugalom.
Negatívum a wellness részleg, főleg a jakuzzi részlege kicsit komor és "szocreálos", valószínűleg az egyszerűség és a színhasználat miatt. Eddig minden wellness szállodában, ahol voltunk, volt legalább ballonos víz, sok esetben gyógytea, ingyen fogyasztásra, itt pedig csak egy koszos ivókút, amit nem próbáltunk ki. . . De legalább minden működött, pedig kevesen voltunk a szállodában. A jakuzzi és a medence "vízköpői" nem működtek, bár a jakuzzié felettébb koszos is volt. A jakuzzi vize lehetett volna egy kicsit melegebb, az úszómedencéről nem is beszélve. . . Hogy visszamennénk-e? . . . . . . . . Itt is jártunk. . . .
2014. április 26.a párjával járt itt 15 Neten találtunk rá, telefonon érdeklődtünk és lehet Szép kártyával fizetni, ez pozitívum volt. Az árak alapján arra gondoltunk, hogy egy hangulatos kis vendéglőbe érkezünk, de ez nem az, inkább kocsmafeeling fogadott vendég nélkül - délben. A párom halászlevet evett, én pacalpörköltet. A páromnak ízlett, nekem abszolút nem.
Mindez egy uborkasalátával és két félliteres kólával, amit nagy flakonból, szénsav nélkül öntöttek, a minőség és mennyiséghez képest horribilis árat fizettünk. Többet nem megyünk ide.
2014. február 14.a párjával járt itt 55Hangulatos szálloda, nem túl nagy, kétszer jártunk itt. Az ételek finomak és változatos a svédasztal. Nagyon szép erkélyes szobánk volt, ami a Dunára nézett. A Wellness is jó, bár nyáron jobban el lehet férni, mert teltháznál kicsit szűkös. A gőzfürdő nem üzemelt és nem figyeltek oda rá. A jakuzzi vize nem volt makulátlanul tiszta. Összességében jól éreztük magunkat.
2014. február 14.gyerekekkel járt itt 55Átutazóban voltunk, megálltunk ebédelni a családdal. Csak pozitívumokat tudunk írni, mert mind a kiszolgálás, mind az ételek mennyisége és minősége, tálalása kiváló volt. Gyors a kiszolgálás és előzékeny a pincér. A környezet magával ragadó a sok növénytől és a halaktól. Az árak nem voltak olcsóak, de pozitívan és jóllakottan távoztunk. Még biztos visszatérünk.
2014. február 14.családjával járt itt 55Születésnapot tartottunk az étteremben egy kisebb társasággal. Nagyon tetszett az étterem dizájnja a teknősökkel és halakkal. Szépek a növények. Az ételek nagyon finomak és kiadósak (meglepetésként nyeles serpenyőben tálalták, ami tele volt). Enyhe negatívum, hogy egy órás ülés után már nem kényelmes a pad és nem lehet kinyújtani a lábat.
2014. február 14.gyerekekkel járt itt 55 Véletlenül találtunk rá a párommal a szállodára, de azóta többször is jártunk ott, mert annyira megszerettük. Mintha csak hazaérkeznénk. . . A kedvenc helyünk a sziget volt. Jókat horgásztunk és etettük a teknősöket. Az ételek finomak voltak, bár a wellness kicsit lehetne nagyobb. A kinti medence vize hideg, csak bátraknak ajánlható.
A szaunák tökéletesek és a kényelem is a wellnessben. A szálloda parkja és rózsái gyönyörűek, tökéletes esküvői helyszín. Nagyon jó ötlet, hogy az ifjú pár egy gyümölcsfát kap, ahol kiírják a dátumot és a nevüket. A párom a születésnapjára meglepetés tortát is kapott a szállodától, nagyon kedves gesztus volt.
2014. február 14.a párjával járt itt 55 Minden nagyon jó volt. Kedvesek az emberek, a wellness első osztályú, bár szerencsénk volt, mert soha nem volt tömeg. A szoba szép, tiszta. Nagyon tetszett a delux szobához az ingyen minibár, ami nem jellemző a többi hotelben. Az utántöltése is automatikus reggelente.
A szaunák kitűnőek, a wellness személyzete hozzáértő, állandó figyelemmel kísérik a víz hőmérsékletét, a szaunákat és a gőzfürdőt. A szauna szeánsz is nagyon kreatív. Az ételek finomak, bár kicsit extrémek a hétköznapihoz képest. Izgalmas a koreai konyha. . .