2013. november 19.a párjával járt itt 55 Szerintem megalapozott véleményt tudunk mondani a szállásról,mert évek óta rendszeresen itt szállunk meg és minden alkalommal nagyon kedvesen fogadnak. A személyzet nagyon kedves,udvarias és nem tolakodó,de ha szükség van bármire,akkor azonnal segítenek. Az ár/érték arányban van.
Ha tudjuk,hogy mit várhatunk a ***-os szállodától,akkor itt kellemesen csalódunk,mert itt többet kapunk. A szobák tiszták,az ágyak kényelmesek,a fürdőszoba is elég nagy. Nagyon jó,hogy minden szobához van terasz. A fedett medencék lehetnének kicsit nagyobbak,de még csak egyszer fordult elő kis zsúfoltság. Miután mindíg "hideg" időben megyünk így a kinti medencét nem tudjuk értékelni. Eddig csak a masszázst vettük igénybe és az nagyon jó volt. Bőséges és változatos reggelivel kényeztettek és a svédasztelos vacsora is finom és változatos volt. Nagyon jó,hogy mindenhez közel van. A Fürdő és a buszpályaudvar valamint a városközpont 5-6 perc.