2017. május 10.családjával járt itt 15 Dobogókő fele haladva, meglátva a csalogató nagy táblát " Kemencében sült ételek" meg is álltunk. Vendég sehol,a pincér kedves és udvarias volt amikor tisztáztuk, hogy a pisztrángot frissen de fagyasztva szállítják. Oké megpróbálom! Rendeltünk levest-átlagos-,rántott gomba- puha íztelen mintha ezeréves lett volna, csak a panír tartotta össze.
A pisztrángra olyan sokat nem kellett várni, de inkább vártam volna. A panír egy páncél, alatta a száraz íztelen hús, középen véresen. A csuda tudja miért nem küldtem vissza, megettem amit lehetett. Amikor a végén jeleztük a pincérnek,a sajnálatát fejezte ki és továbbította a szakácsnak,aki úgy továbbment előttünk, hogy ránk se nézett! A pincérnek azért félhangosan odabökte, hogy a vendég is hallja" pedig eleget sütöttem". Fizettünk, borravalót nem adtunk és csalódottan távoztunk.
2016. augusztus 16.családjával járt itt 45 Most, hogy újból a környéken jártunk,három éhes hölggyel,csak megnéztük az egyáltalán nem feltűnő,mondhatni elbújva az út melletti Malackert Vendéglőt. Csak a táblát látni,a parkoló kicsi. A felszolgáló hölgy azonnal jelezte,hogy máris jön hozzánk.
Éhségünk nagy volt mégis inkább egy kétszemélyes malackert tálat mertünk bevállalni, előtte egy burgonyakrém levessel amit mindenki megkóstolt. Fantasztikus íze volt, megbolondítva kevés zellerrel. A kétszemélyes tálban a kacsa puha szaftos, a malacnak a vékony megpirult bőrét is meg lehetett enni. Élveztük az ízeket és nem ettük rosszullétig magunkat. Ámde befejezve az étkezést desszertet pedig muszáj enni nem igaz! :)
A gesztenyepüré sem volt átlagos, valami plusz volt benne, de azon már nagyon nem is gondolkodtam, hogy mitől. Egy dolog ami csak a mi figyelmetlenségünk miatt történt,nem vettük észre a számlán a szervízdíjat,de nem sajnáljuk a borravalót! Jó lesz újból visszamenni!
2016. augusztus 15.családjával járt itt 55 Véletlenül sem akarom összehasonlítani olasz tájakkal,mert a Balaton az Balaton, de az étterem portálja,az igényes finom stílus, a gyönyörű kilátás a teraszról és a szőlőültetvény csodálatos illata,mégis csak toszkán hangulatot idéz! Ezekkel az érzésekkel belépve kár, hogy kissé hideg fogadtatásban részesültünk.
Ilyenkor érzi a vendég, hogy talán nincs megfelelően öltözve. Nem kaptunk olyan asztal amit szerettünk volna, mert foglalt volt,bár mégis leültettek arra a helyre mást( igaz csak ittak )Mi is csak egy könnyű, gyors ebédet szerettünk volna kirándulás előtt. Megjegyzem nem bakancsos, hátizsákos turisták vagyunk. A paradicsomleves nagyon különleges volt megbolondítva talán kecskesajttal. A tárkonyos raguleves házias jellegű volt. A felszolgáló kezdeti hidegsége - látva,hogy éppen odasülni készülünk a melegtől - kedves odafigyeléssé alakult,és segített az asztalt behúzni az árnyékba. Ha az étteremből lesétálunk pár lépcsőn a szőlőültetvény mellé, ott borokat lehet kóstolni. Legközelebb ha arra járunk ott kezdünk.
2016. augusztus 15.családjával járt itt 45 A Kis-Balatont látogattuk meg,csodálatos volt! Hazafele már csak egy jó vacsira vágytunk. Egy helyen két étterem is volt,mi oda ültünk be ahol nem volt élő zene. A pincér azonnal jött, kedves és segítőkész volt akkor is amikor egyikünk variálni akart. Az étlap ígéretes volt, bátran bevállaltam a Kaszás csülök elnevezésű tálat.
Pillanatok alatt hozták az ételeket,a tálalás stílusosan egy csülök formájú fatálon. Nem bántam meg, az első falatnál biztos voltam, hogy jól választottam. Már a krumpli íze is fantasztikus volt, a hús puha szaftos. A vacsoránkat lezártuk egy igazán finom mákos palacsintával. Érdemes volt betérni,mert nem átlagos ízélményben volt részünk!
2016. július 28.a párjával járt itt 55 Nagyon jó ötlet volt elmenni a Szigetközbe! Körbejártuk amennyire tudtuk, de maradt még látnivaló! A vendéglőt egy helyi lakos ajánlotta, már nagyon éhesek voltunk, és mindenképp a környéken szerettünk volna enni. Amíg kerestük találtunk egy elegáns fogadót,és milyen jó, hogy tovább mentünk.
A Horgász Vendéglő elsőre megtetszett, barátságos környezet,tiszta kockás abrosszal. Azonnal odaszóltak, hogy máris jönnek,a harcsapörkölt a tésztával házias,finom volt és mégsem átlagos! A nyugodt, barátságos helyen még arra is volt idő, hogy beszélgessünk pár szót a környékről a felszolgáló hölggyel.
2015. május 5.barátokkal járt itt 45 Társasággal mentünk délutáni órában, kimondottan a pisztráng miatt. Az étterem bent van az erdőben, de kocsival is megközelíthető. Jól éreztük magunkat, kedves volt a kiszolgálás, nyugodt erdei környezet. A pisztráng kifogástalan volt, pont elég volt a fűszerezése, a vegyes saláta viszont túl kemény nyers, mondhatjuk összecsapott, amit nagyon sajnáltunk, mert a halhoz kimondottan jó lett volna.
A tisztasággal is volt pici bajunk, a tányérokat és az evőeszközöket, hát le kellett törülni. Nem akartuk a hangulatot elrontani azzal, hogy szólunk valamiért. Szeretnénk ezek ellenére visszajárni. Kukta
2015. március 23.családjával járt itt 55Megnyitása óta ismerjük. Jól összeállított, változatos étlap.
A minőség mindig kiváló, vagy annál is jobb. Bármit választhatunk, mert nem fogunk csalódni. Minden falat finom,harmonikus.
A séf, ha ideje engedi még a vendégekhez is kimegy szívesen egy-két kedves szóra.
Érdemes addig sétálni a parton amíg meglátjuk,és ha betérnek egyenek egy finomat. Ja, és a csokiitaluk is fantasztikus! !