Helenka

Helenka adatlapja

31Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2018.04.04
Utoljára itt2024.10.04

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. szeptember 28.a párjával járt itt
Egy őszies esős szombati kirándulásban volt részünk és a Panoráma kávézóban fogyasztottunk kávét és nagyon finom süteményt hozzá. Ízletes friss és nagyon finom tortaszeleteket kaptunk. A kiszolgálló személyzet nagyon kedves volt. Aki erre jár, biztosan fogyasszon a nagyon finom friss sütikből, nem bánja meg. Csak ajánlani tudom.
Kiváló 2019. május 22.a párjával járt itt
A pékség egy hagyományos házban található. Finomnál finomabb kalácsokkal és egyéb házilag elkészített kenyerekkel várják a vevőket. A kiszolgálás nagyon udvarias. Mindenkinek ajánlom, aki erre jár, semmiképpen sem hagyják ki ezt az egyedi kis helyes, falucskát. Ajánlatos megkóstolni, ugyanúgy hazavitelre is a frissen sütött pékárut.
Kiváló 2019. május 22.a párjával járt itt
A hotel tágas, több épületből áll. Mi a Zsuzsanna részlegen voltunk elszállásolva. Nyugodt környezetben található. Pihenésre alkalmas. A szoba tágas, tiszta volt. A tv kicsi volt, de sík képernyős. Welness részlegen jacuzzi, több szauna is volt, sókamra,kisebb beltéri medence, ami pihenésre alkalmas. Kültéri medence elég nagy volt.