2016. július 27.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Pécsi nyaralásunk idején itt ettünk a családdal menüt. Bőséges volt, nagyon finom és pénztártabarát. A hely nagyon klassz, barátságos. Mi a kerthelyiségben ettünk, gyönyörű fák és bokrok között. Az étterem nyugodt helyen fekszik, jól megközelíthető. A kiszolgálás remek volt. Ajánlom minden családosnak, mert sok társasjátékot is találtunk az éttremben.
2016. június 27.a párjával járt itt 55A szálloda nagyon szép helyen található. Az udvarról a Kékes-t lehet látni, ami gyönyörű. A szobánk kényelmes, tiszta volt. A wellness részleg szuper. A vacsora és a reggeli nagyon fantasztikus volt. Óriási választék és nagyon finom ételek! A szálloda udvara gyerekek részére is tökéletes kikapcsolódást nyújt. Egészében nagyon elégedettek voltunk mindennel.
2015. július 14.gyerekekkel járt itt 35Családi nyaralás alkalmával látogattuk meg az éttermet. Kívülről nagyon tetszetős volt, de belépve semmi étterem jellege nem volt. Feszélyezett a légkör, mintha a nagymamám nappalijában étkeztünk volna, régiségek és könyvek közt. A kerthelyiség nem volt különleges, tetszett a patak az udvar végében. Én vaddisznó sültet ettem, ami nagyon finom volt.
2015. július 10.gyerekekkel járt itt 55 Fix áron (ami jelenleg 1200Ft felnőtteknek, 600Ft gyerekeknek) annyit ehetsz, amennyi beléd fér 2 órán beül. Maradékot nem szabad hagyni. 2-3 féle leves nagyon sok féle főétel és 2 féle desszert közül lehet választani. Érdemes kevesebbet szedni, többször. Többször ettünk már itt családdal és barátokkal is.
Eddig nem ért csalódás, minden nagyon finom volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek, a pincérek segítőkészek.
2015. július 10.gyerekekkel járt itt 55Többször jártam már ebben az étteremben, és sosem csalódtam. A pizzéria része nagyon hangulatos, a pizzáik finomak. Az étterem része gyönyörű. A szakácsok nagyon profik az ételeik kiválóak. Igazi ételkülönlegességekkel is találkozhatunk, de pénztárcakímélő menüt is tudnak kínálni. Pároknak, baráti társaságoknak és családoknak is nagyon jó választás.
2015. július 10.a párjával járt itt 45 Facebook nyereményjátékon nyertünk 2 éjszakát 2 főre félpanzióval. nagyon szép szobát kaptunk, de sajnos a főbejárat fölött, így mindkét este fiatalok dorbézolása miatt nem tudtunk aludni. Az ételek finomak voltak a személyzet nagyon kedves. A szobánk, fürdőszobánk és az egész szálloda szép tiszta volt.
A szállodából folyosón lehetett átsétálni a fürdőbe, ami nagyon praktikus volt. Kicsit retró hangulatú, de nagyon klassz szálloda, ajánlom mindenkinek.
2015. július 10.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem ugyan nem túl nagy, de nagyon hangulatos, a városközpontban helyezkedik el. Az étlapon megfelelő mennyiségű ételféléből lehetett választani. Az ételek nagyon finomak voltak. A személyzet kedves, gyors és rugalmas volt. A kiszolgálás első osztályú.
Ajánlom minden Gyomaendrődre látogatónak, hogy próbálja ki ezt az éttermet, akár étlapról választ, akár menüt eszik nembánja meg.