2024. szeptember 14.a párjával járt itt 25 Ezúton a véleményem a helyről: Ez a magatartás már elviselhetetlen, tisztelet a kivételeknek! Folyamatosan csalódok! Egy szőkésbarna hajú lány folyamatosan röhögcsél a kolleganőjükkel, lazán veszi a munkáját, ki ha én nem szerepet játszik, egy magasabb szőke hajú nagyon fiatal kék szemű lány lekezelően viselkedik, és itt még nincs vége, van egy fekete hajú alacsony kis hölgy, aki úgy érzi, hogy övé a cukrászda!
Össze-vissza kapkod, sietteti a másikat, nem tudunk nyugodtan fogyasztani, mert stresszel minket! Hiába ügyes valaki, ha nem tud bánni a vendégekkel! Hogy dolgozhatnak ilyen emberek a vendéglátásban? Amennyire szerettem ezt a helyet, annyira megutáltam! Nagyon sok ismerősöm panaszkodik, hogy az utóbbi években van néhány nagyon nem oda való dolgozó! Én ezt a stílust, hangnemet, flegmaságot, stresszeltető kapkodást a magánéletben, pláne vendégként nem tudom, és nem is fogom elviselni! Ráadásul össze-vissza lettek számolva a rendeléseink, félre lettek ütve, amit az alacsony hölgy számolt nekünk, mert ő fizettetett! Megkérném önöket, hogyha valaki nem képes erre a feladatra, akkor állítsák be mosogatni, vagy valami egyszerűbb feladatra, mert ez így katasztrofális dolgokhoz fogja vinni a boltot! Soha, sehol nem viselkedtek velünk ilyen alpári módon! Én szégyenleném magam! ! Kérem, hogy beszélgessenek el a hölgyekkel, mert, ha meglátjuk őket, inkább elkerüljük a cukrászdát! A legutóbbi alkalomnál, siettetve voltunk, az asztalra majdnem rádobták a süteményt, úgy néztek ránk, mint a véres rongyra! Nagyon kellemetlen! Csalódottak vagyunk, senkinek nem ajánljuk a helyet, ilyen dolgozókkal, kiszolgálassal! ! Sajnálom, hogy így tönkretették a helyet, beszélni, számolni nem tudó kollégákkal, és még büszkék is magukra! Szégyen! Tisztelet a kivételeknek! !