2016. június 12.a párjával járt itt 25 Nagyon szép helyen a vár mellett található igényes belsővel rendelkező éttermet azoknak ajánlom akik nem az étel izére, minőségére pályáznak hanem az igényes külsőségekre. Az étlap gyenge. . . azt hinné az ember, hogy a kevés választék a minőség javára válik. . . tévedés! Nem igazán van olyan étel az étlapon amit szívesen választana az átlagember.
Kicsi választék mellett sikerült végül egy halászlét választanunk, mely életünk legrosszabb halászleve volt. Elsősorban sótlan, de mondhatjuk, hogy csak simán rossz. Imádunk finomat enni, de itt sajnos nem jártunk sikerrel. Egy halászlé nem csinál nyarat. . . lehet, h csak épp kifogtuk a rosszat. Azt viszont hiszem, hogy egy jó étterem nem engedhet meg magának egyetlen ilyen mértékű hibát sem. A kiszolgálás egyébként rendben volt. Nincsenek nagy elvárásaink. :) Szerintem egy szakács csere megoldaná a problémát.
2016. június 12.a párjával járt itt 45 Kuponos oldalon találtunk a Wolf hotelre. Jó értékelésekre támaszkodva választottuk őket. Nagyon szép és tágas apartmant kaptunk. Igényes és tiszta kivitelben. Sajnos az idő nem volt a legszebb, de mivel minden közelben volt, így a változékony, időnként esős idő sem akadályozhatta meg egy egy frissítő sétát.
Szállás alatt lottózó, és egyéb kisebb üzletek. Szemközt Penny. 10 perces sétára a fürdő és a vár. Ételeik bőségesek és finomak. A bár ára elfogadható. Parkolási lehetőség zárt parkolóban. Wifi lehetőség. Jó szívvel ajánlom azoknak akik viszonylag olcsón szeretnének igényes környezetben pihenni és a hasukat is szeretik. :)
2016. június 12.a párjával járt itt 55 Nem csak halakban tökéletes, hanem egyéb ételeik is finomak. Menüztetnek hétköznaponként. . . az ízek itt is magukért beszélnek. Nagyon népszerű hely, de mindig van szabad asztal. Kisebb összejövetelek lebonyolítását is vállalják. Szolnok belvárosában a Tisza híd tövében, a Rózsakert mellett.
Kerthelyiség nincs, de 3-4 asztal lehetőséget biztosít a kinti étkezésre az étterem előtt. Ha már itt jár az éhes vendég. . . mindenképp kóstolja meg a különlegesen finom nagykörűi Bulyáki pálinkát! Kedvenceim: hagymás rostélyos, halászlé