2023. január 3.a párjával járt itt 55 férjemmel 3 éjszakát töltöttünk a Corsó hotelban, ahol nagyon figyelmes, udvarias személyzettel találkoztunk. Erről a pihenésről elmondható, hogy hibátlan volt. A kényelmes szobák, a finom, választékos ételek, a kitűnő személyzet. . . A szilveszteri estén érződött a szervezők teljes odaadása, figyelmessége.
Hibátlan szervezés , gondos tervezés következményeként egy nagyon emlékezetes szilveszter este részesei lehettünk. Az asztaltársaság összeválogatása is nagyon figyelmesen történhetett, mert hasonló korosztállyal kerültünk kapcsolatba, köttötttünk barátságot. Köszönjük szépen a hotelben dolgozó szervezőknek, irányítóknak és minden kedves dolgózónak ezt a feledhetetlen szép estét!
Corso Hotel Pécs válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, örömmel olvastuk, hogy elégedettek voltak szállodánk szolgáltatásaival, reméljük következő pécsi látogatásuk alkalmával is vendégül láthatjuk Önöket!
Üdvözlettel,
Corso Hotel Pécs****
2023. január 13., , Corso Hotel Pécs
2016. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszett a hotel, elhelyezkedése is megfelelő, nagyon szép, modern , jó hangulatú labirintus. . . a félpanziós ellátás választéka tökéletes volt. . ami nagyon nem volt megfelelő az az az ágyon lévő matrac. . . egész éjszaka nem tudtam kényelmesen aludni, mivel a két matrac között óriási hézag volt, amit elutazásunk reggelén meg is vizsgáltam.
. . de ennek ellenére azért jól éreztük magunkat. . . természetesen barátainknak ajánlani fogjuk,bízva abban, hogy a matracok cseréje hamarosan megtörténik. . . és amennyiben lehetőségünk nyílik rá szívesen visszatérnénk. . . mert a Balaton örök szerelem. . .