2018. december 28.a párjával járt itt 55Mintha haza mentünk volna,szivélyes fogadtatás,a helynek hangulata van. Az ellátásunk kiváló volt ,nagyon jól éreztük magunkat,az étkezésnél mindenféle jóizü böséges kinálat volt,a szobába tisztaság r,end,kellemes hőmérséklet,talán még egy fotel elkelt volna,denem vészes,egyszóval kellemesen kikapcsolódtunk,köszönet érte az ott dolgozóknak. A csillagokat megérdemelték. Köszönettel:Makai házaspár
2017. december 28.a párjával járt itt 55 Maga ez az érdeklődésük is jól esik méltó folytatása azitt tartózkodásunkon tapasztaltaknak. Igazán kellemes napokat éltünk meg kellemesen ki tudtunk kapcsolódni,már egy két ismerősünknek a figyelmébe ajánlottuk,és elhatároztuk hogy a nyáron is ki fogjuk próbálni egy kedves házaspár barátunkkal.
Szeretnénk kedveuző ajánlatot kérni alkalomadtán,nem sürgős,de ha jó lessz,akkor le is fogjuk foglalni. Már 80 felett járunk ,ezért ragaszkodnánk a 28-as apartmanhoz,nagyon ideális volt,utólag is köszönjük,hogy kérésünk akkor teljesitve lett. Egy két apróság ami még jobbá tehetné nem csak a mi üdülésünket:A fürdő medencéhez kellene egy kapaszkodó korlát,feleségem segitséggel tudott bemenni de már többet nem kisérletezett. A fürdőszobába egy akasztó kevés föleg ha két házaspár lakja. A kávéfőző igaz hogy van de filteres kávét a kis boltjukban sem kaptam igy nem tudtam használni,hiába volt. A személyzet minden kapcsolatunknál nagyon udvarias volt,köszönet érte. Mégegyszer köszönünk mindent,eredményes Ujesztendőt kivánva bucsuzunk ÍÜdvözlettel:Makai házaspár