2017. február 24.a párjával járt itt 55 Csodálatos a környék, nagyon közel a fürdő. Aki nyugodt környezetre vágyik, pihenésre, kikapcsolódásra, bátran ajánlom. Az ételek nagyon bőségesek és finomak. A személyzet kiemelkedően kedves, barátságos és segítőkész. Érkezéskor körbe is vezettek minket, mindent megmutatva, mindenről tájékoztatva.
A szobák tiszták, ágyak nagyon kényelmesek. A Szauna kiváló, nagyon sok időt töltöttünk a wellness részlegen.
2016. október 27.gyerekekkel járt itt 55 Csodálatos hely a legfinomabb pisztránggal és forralt borral. A gyerekek is élvezték a patakban úszkáló pisztrángok látványát, a finomságokat. A kiülős boxok tetején lévő különböző hal motívumok felfedezése és megnevezése is jó játék a gyerekeknek. A helynek amúgy is valami csodálatos varázsa van, a hatása alá kerülünk mindig.
Bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy igazán finom, tökéletesen elkészített pisztrángra vágyik.
2016. október 27.gyerekekkel járt itt 55 Október 08. -án érkeztünk a családdal, egy 4 éves kislánnyal és egy 6 éves kisfiúval. Egy fürdőben sem sikerült még egy egész napot eltöltenünk, annyira jó volt. A gyerekmedence, a hullám medence, a sodrófolyosó, a csúszdák hatalmas élmény gyereknek-felnőttnek egyaránt. A szaunavilággal egyenesen nem tudtam betelni.
A Magyar Fürdőkultúra Napján remek programok is voltak, a játékos vizes feladatokat nagyon élvezték a gyerekek.
2015. november 2.a párjával járt itt 55 A Pálinkafesztivál ideje alatt töltöttünk el itt 3 csodálatos éjszakát. Tisztaság, elegancia, nyugalom, harmónia jellemzi. Nagyon jó helyen van, közel a várhoz, a fürdőhöz, a központhoz. Kedvesek, aranyosak a "házigazdák". Bor, tea, kávé bekészítve. A 4 nap alatt egyszer sem használtuk az autót, kerékpárral eljutottunk bárhová, amit nagyon élveztünk.
Ez a kerékpárhasználat nagyon ötletes lehetőség. :)
Esetleg egy medencét még eltudnék képzelni, nyáron nagyon pazar lenne. ;) De így is isteni volt minden. Csak dicsérni tudjuk a helyet. Teljesen feltöltődtünk, pihentünk, napoztunk, lazultunk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
2015. november 2.családjával járt itt 15 A családdal mentünk volna kikapcsolódni, pihenni, de a két éjszakából csak egyet maradtunk. Se medence nincs, ahogy az oldalukon hirdetik, se klíma, ami valljuk be a nyári 40 fokban kicsit kellemtelen egy tetőtéri kis szobában, amiben mozdulni nem lehet, kb akkora lyuk. Hűtőt is csak kérésre sikerült kapnunk, nem alapfelszereltség.
De a legnagyobb szörnyűség a nem alvás volt. Olyan forgalmas út mellett helyezkedik el, hogy maximum altatóval, füldugóval bezárt ablakokkal tud talán pihenni az ember, bár azt is kétlem. A hölgy a recepción viszont nagyon megértő és kedves volt. Az ételek finomak voltak. Tisztaság, rend volt, de ár-érték arányban ez nagyon szörnyű hely. Ennyi pénzért sokkal színvonalasabb, nyugodtabb környezetben is jártunk már. Kinek ajánlanám? Maximum egy kamionosnak, aki egy hosszabb út során lepihenne egy pár órára, lefürdene és enne valami finomat.
2015. november 2.a párjával járt itt 55 Párommal töltöttünk el 3 csodálatos napot az októberi hosszú hétvégén a Silvanusban. Szobánk ablakai a Dunakanyarra néztek, ami minden pillanatban lélegzetelállító panorámát kölcsönöztek. A jó időre való tekintettel a kinti medencét is megnyitották, ami felejthetetlen élményt nyújtott nekünk. Tényleg mintha a Dunába úszna bele az ember.
A Tepidárium rész a legtökéletesebb feltöltődést nyújtotta számunkra. Kipróbáltuk a szaunát, a gőzfürdőt, az illatos kamrát, masszázson is voltunk, egyik szolgáltatásban sem csalódtunk. Különös kedvenc volt kicsit megpihenve romantikázni a jakuzziban. Az ételek bőségesek és nagyon finomak, mind reggel, mind délben, mind este. A kiszolgálás tökéletes, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Bármilyen kérdéssel fordultunk hozzájuk, azonnal megkaptuk a választ, azt útba igazítást vagy a segítséget. A környéken rengeteg kirándulási lehetőség van, amiben megszervezett programokkal nagy segítséget kínál a Hotel. Bátran ajánlom bárkinek, akinek egy picit is számít az, hogy a rohanó hétköznapok után a legtökéletesebb módon, a legnagyobb nyugalomban megpihenjen, feltöltődjön, relaxáljon. Biztosan visszatérünk még.