2023. február 14., kollégákkal járt itt 55 Többször, főleg konferencián voltunk itt. Nem sokat változott az évek során. Az ágy matraca süppedős, egyébként jó a szoba, fürdőszoba is. Éjjel tökéletes a csend. Legjobban a medencéket szeretem a hotelben, elég sokáig működtek az élményelemek, a termálmedence is kellemes. Mindenhol tisztaság.
Az előadások helyszinei, a kávészünet kínálata is kifogástalan volt, ahogy az ételek is. Budapestiként a közelsége is vonzó. Szinte egyenes úton, gyorsan megérkeztünk.
2022. december 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Karácsony előtti napokon voltunk, szép fekvésű, panorámás szobában. Még az utca felé nézö ablakon sem hallatszott be semmi zaj, jól aludtunk. Jó volt a wellnes, bár feltűnt, hogy sok kisgyerekes család a termál medencében ült, nincs gyerekmedence. (van viszont játszóház. ) Finomak voltak az ételek.
(Egyszer azért jó lett volna halétel is)
Minden dolgozó udvarias volt, különösen a recepción. Minden nap jőtt volna takarító is, de nem kértük. Mi jól éreztük magunkat, nem tudok kifogást írni.
2022. október 25., kollégákkal járt itt 55 Rövid ideig, rendezvény miatt voltunk. Minden tetszett,, kényelmes szoba, finom ételek, csendes környezet, nagy, gondozott park. Udvariasan köszönt minden dolgozójuk, bárhol találkoztunk. Egyedül a wellnesst nem tudtam élvezni, hideg volt a medence vize. Nyáron biztosan jól jönne, olyankor szabadtéri medence is van.
A konferencia külön épületben volt, nem hallatszott a főépületig az esti bulizás, ez külön jó pont.
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen, hogy értékelte a La Contessa Kastélyhotelt, mint rendezvényhelyszín, és megosztotta tapasztalatait! Igazán nagyon örülök, hogy szállodánk és környezete, ételkínálatunk, valamint munkatársaim hozzáállása minden tekintetben megfelelt az elvárásaiknak.
A wellnesst illetően engedje megjegyeznem, tekintettel arra, hogy nem vagyunk termálszálló, beltéri úszómedencénk vizének hőmérséklete úszásra kellemes, 25 fokos. A melegebb vízre vágyókat 35-36 fokos jacuzzink várja.
Még egyszer köszönjük szépen a kedves méltatást, bízunk benne, hogy visszatérő egyéni vendégként köszönthetjük Önöket legközelebb. Reméljük, még sokszor ellátogatnak hozzánk a jövőben, mindig szívesen látjuk!
Botta Attila szállodaigazgató
2022. október 27., La Contessa Kastélyhotel, igazgató
2022. szeptember 15.a párjával járt itt 55 B. lellén volt dolga a páromnak, azért utaztunk ide, Fénykép alapján retróbbnak gondoltam, de amit lehet, újítottak. /Légkondi, fürdőszoba/. Emeletre kell menni a felnőtt hálószobába, (ott van jó tv. , konyhapult), fszt. -et 2 gyereknek szánták. Kis hiány: nincs egyetlen konnektor sem a lenti ágyak közelében, a fürdőszobait nem értem el( 168 cm vagyok) Igen forróra van állítva a boyler.
A lépcsőzés miatt időseknek és pici gyerekkel nem ajánlom, nekünk nem okozott gondot. Jó volt az emeletii erkély, mivel a lenti kiülési lehetőséget, napágyat eső miatt nem tudtuk használni. A nyár legrosszabb időjárását sikerült kifogni. Tóban fürdésről szó sem lehetett, pedig jól néz ki a közeli szabadstrand. Elmentünk Csisztafürdőre, jó gyógyvizbe. Reggelit, menüvacsorát kaptunk, nekünk elegendő és jó volt. (Kellemes, fedett, oldalról nyitott étteremben) Gyerekeknek saját játszótér van. Aug. 20 után igen kedvező árban volt mindez. Az udvari parkolást pl. zöld növénnyel jó lenne kijelölni, kaotikusan álltak be, kb. 5 helyet hárman elfoglaltak. Egyébként tetszett a hely, nyári melegben szívesen mennék még.
2022. augusztus 15.a párjával járt itt 55 A különálló vendégházban voltunk 4 éjszakát. A berendezés, légkondi, a nagy, rengeteg csatornás tv, ágy, fürdőszoba megfelel egy 4 csillagos hotelnek. (Sőt, jobb is néhánynál. ) Erkélyajtón hibátlan szúnyogháló, erkélyen kerti bútorok, szárító. Egyedül a minihűtővel nem voltunk kibékülve, pár üdítő fér bele, az is minden nyitáskor kidőlt.
(Talán lejt) Igazi pihenésre alkalmas csend, éjjel egy autó sem járt arra, nappal is alig. Még egy apróság, nem tudnak két személynek két kulcsot, v. legalább kapunyitót adni. Ami kiemelkedő , azok a vacsorák. Étlapról lehetett reggel megrendelni, időpontot is megjelölve. 5000 Ft/fő fért bele a félpanzióba, de még az italra is elég volt. Minden étel kifejezetten finom volt, ízléses tálalásban. Kellemes, szellős fedett teraszon lehetett elfogyasztani. A párom kiprovokálta, hogy a reggelit is kivihessük, készségesen kinn terítettek nekünk utána minden reggel. Az összes személyzet udvarias volt. Foglalás közvetlenül a honlapjukon egyszerű, gyors, az igen kedvező árat nem kellett előre utalni. (ez is szempont volt a választáskor. ) A fürdő is közel, fürdőjegyet olcsóbban lehet venni a recepción. Jó a gyógyvíz az ízületekre, pár nap alatt is észleltem. Pestről jó a közlekedés ,biztosan megyünk még.
2022. június 13., kollégákkal járt itt 55 Rövid idő alatt csak kellemes élményben volt részünk. Jó a fürdőház, a marokkóiban úszni is lehet. Ételek kifejezetten jók, igen választékos volt a reggeli. A lovagteremben hangulatos volt a vacsora, kedvesek a pincérek. A szoba is kényelmes volt, saját napozóterasszal is rendelkezett. Az ablakon volt szúnyogháló.
Azt mondjuk nem értettem, ha a dupla hálószobás lakrész nappalijában van mikró és vízforraló, hűtőszekrény, miért nincs tányér, bögre, evőeszköz? De lehet, hogy családoknak kiteszik? Egyébként minden tetszett.
Puchner Kastélyszálló válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét! Örömmel olvastuk, hogy wellness részlegeink, ételeink, valamint a választott szoba elnyerte tetszését!
A hűtő, a mikró, illetve a vízforraló a kisgyermekek ellátását segítő eszközként, elsősorban az ő kényelmük érdekében vannak bekészítve a szobába.
Bízunk benne, hogy a jövőben visszatérnek még szállodánkba! Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Üdvözlettel,
Kollár Márk
szállodaigazgató
2022. június 13., Puchner Kastélyszálló, igazgató
2022. május 24., kollégákkal járt itt 45 Konferencia miatt voltunk , 3 éjszakát. Amire nekünk kellett (gyakorlatilag csak éjszakára) tökéletesen megfelelt . A szoba jól felszerelt, az ágy kényelmes, légkondi is volt. A reggeli jó volt, egyedül az ülőpárnák voltak kissé megviseltek az étteremben. Csendes,udvarra néző szobában voltam, a nap is csak reggel sütött be, nagy melegben ideális fekvésűek az udvari szobák.
Saját, ingyenes parkoló van. Városnézésre, nyaralásra nem ezt a hotelt választanám, de üzleti megbeszélésekre, rendezvények miatti szállásra tökéletes.
2019. december 12., kollégákkal járt itt 55Visszatérő vendégként, először az emeleti különteremben megbeszélésen, majd az étteremben korai vacsorán voltunk. Mindkét helyen kifogástalan kiszolgálásban részesültünk. Változatlanul finom, friss ételek, nagy adagok. Kényelmes, barátságos hely. Az ablakból úgy láttam, újítottak a kerthelyiségen. Magán-és céges rendezvényekre is kiváló.
2019. november 28., kollégákkal járt itt 55 Először jártam itt, cég által foglalt "különteremben", ami nem ajtóval elválasztott, csak elkerített rész. Minden zaj behallatszik, bár kérésünkre a zenét lehalkították. Ettől eltekintve az előételek megfelelőek, a főételek eléggé jók, volt saláta, gyümölcs, desszert, udvarias kiszolgálás.
Nem mi fizettünk, de úgy láttam, elfogadhatóak az árak. Jól elérhető metróval, autóval nem ajánlom parkolási gondok miatt.
2019. november 11., kollégákkal járt itt 55 Többször voltunk már itt, most konferencián. Előnye a tóparti fekvésén kívül Budapest közelsége. legjobban a fürdője tetszik, idősebb korosztálynak is kellemes, gyógymedencékben is élményelemek, a fenti medencékből panoráma. Igen finomak voltak az ételek minden napszakban, reggelire is nagy választék, gyors utántöltés.
Egyedül a szobát éreztem lelakottnak, ágy sem volt túl kényelmes, a kád csapját alig lehetett zuhanyra állítani. /1204 sz. / A szőnyegtisztítás nem erősségük, főleg az előadóteremben. Egyébként kedvenc helyem.