2017. december 8., kollégákkal járt itt 55 Újra meggyőződhettem az étterem magas színvonaláról. Különböző hús-és halételeket ettünk, mind nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és udvarias. Érdemes tömegközlekedéssel menni, az utcán nehéz parkolni, de van a közelben parkolóudvar. Némelyik étel és a levesek ára egész jó, a különlegesek drágábbak.
Most kevés desszert volt, a szarvasgombás(? ) madártejet fogyasztottuk, furcsának találtam.
2017. november 27., kollégákkal járt itt 55 Többször voltam már itt, továbbra is igen kellemes környékű, csendes, nívós helynek tartom a hotelt. /Eltekintve a nov. 24. -péntek esti bulitól, ami a terem mellett hallatszott igazán a 2. emeleten. / Jók a medencék, fizetni kell viszont a szaunáért, amit sohasem értettem a nem olcsó szobaárak mellett. Minden étkezés finom volt.
Az odajutás továbbra sem egyszerű. Jobb tapasztalatot szereztünk viszont a bejelentkezéskor. Most is hamarabb érkeztünk 2 óránál, de átadták a szobákat, amire régebben nem volt példa. A recepciósok is kedvesebbnek tűntek.
2017. november 16.a párjával járt itt 45A Tisza-tavi Ökocentrum látogatása után tértünk be ebédelni. Már kinn elolvastuk az étlapot. Nem különleges dolgokat kértünk, vegyes halászlét és tyúkhúslevest, meglepően gyorsan kiszolgáltak. Jó ízű, elegendő halat ill. húst tartalmaztak a levesek. Még palacsintát ettünk, az is finom volt.
Árak is kedvezőek. A pincérnők kedvesek voltak. Ajánlom mindenkinek.
2017. november 15.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes pár napot (csüt,péntek éjt) töltöttünk a hotelben. Kedves személyzet, tisztaság, kényelmes szoba, jó wifi. Főleg csüt. -ön elegendő volt a wellness kapacitása. Úszási lehetőség télen nincs, az élménymedencében(minimál élményelem) voltak a gyerekesek,többiek a termálban. /Ami a legtágasabb/ A női öltözőben nem működött az egy hajszárító.
Az élményfürdő részen lehetne még javítani. Nagyon szép a környezet, nagyon jók az ételek. Szeretnénk még nyáron is elmenni. /Akkor remélem van szúnyogháló. /
2017. október 20.a párjával járt itt 45 Évfolyamtalálkozó miatt jöttünk ide. Jó,hogy az M5-ön /Pest felől/ ki volt írva, hol kell letérni. Nem volt u. ez a városban, egy ekkora hotelt jelezhetnének többször. Jó, hogy gyalog is közel van a centrumhoz,az Anna fürdőhöz. Utóbbit mindenkinek ajánlom, olcsó, várakozáson felüli. /Úszó-, élmény-, gyógymedence,napozókert.
/Még a vasárnapi távozásunk után is elmentünk a fürdőbe. A hotelben a szobakártyák nem működése okozott sok bosszúságot. /Tv adásban nem nagy a választék, vifi a szobában elvétve működött. / Tetszett a vízforraló, kevésbé az egy (bár nagy)közös paplanos ágy, mivel különágyas szobát kértünk. Pozitívum, hogy hétvégén 11-ig van reggeli. Szeged lévén hiányoltam a zöldpaprikát, halat, egyébként jók voltak a reggelik és a találkozónkra külön fizetett vacsora. Az üres erkélynek nem látom értelmét.
2017. szeptember 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Aug. 20. -a utáni , igen meleg hétvégén voltunk 3 éjszakát. A vártnak megfelelő ellátást, elhelyezést kaptunk. Tetszett a konyhafülke normális hűtővel, mikróval. A zuhanyfülke kevésbé, de mi még belefértünk. /Nagytestű embernek nem ajánlom/ A TV-ben sok csatorna nézhető.
Számunkra a nagy meleg, légkondi hiánya jelentett problémát,(egyes szobákban van), a fehér redőny valamit enyhített, de nappal nem lehetett szellőztetni, éjjel hűtöttük a szobát. A wellnes tetszett, szerencsére nem volt túl szúfolt, bár még iskolaszünet volt. A recepciós személyzet kifejezetten udvarias, többi átlagos. Ételekkel meg voltunk elégedve, talán zöldségféle lehettet volna több. Igyekeztek az étteremben csillárventillátorral, szellőztetéssel enyhíteni a meleget, de az igazi itt is a légkondi lenne. / Akkor viszont 4 csillagos színvonal. / Szívesen visszamennénk hétköznapokra, nem kánikulában. Csendes, pihenésre kellemes hely.
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 55 A hotellel közös üzemeltetésű , nemrég nyílt bungaló házakban voltunk a nyár eddig legmelegebb hétvégéjén. A légkondícionáló alapfeltétel volt, jól is működött. A "kis lakás" berendezése, felszereltsége teljes mértékben kielégítette igényeinket, a konyhafelszerelések különösen.
Szépen karbantartott,ősfás környezetben a kis medence inkább csak gyerekeknek elegendő. Amit a strandtól való távolságról hirdettek (150 m. ), az nem egészen valós, kb. 5 perc gyaloglás az utcán 38 fokban nem volt kényelmes. Délelőtt a bejáratnál alig tudtunk bejutni a karszalagunkkal, annyian álltak sorban. Jó lenne későbbiekben a bungalók lakóinak az amúgy is kiadott kapunyitó kártyával a strand szállás közeli végében egy bejáratot biztosítani. /Most megkerültük majdnem az egész fürdőt. / Ellátás nélküli főszezoni ára nem kevés. Talán beleférne egy kézmosó v. kis szappan, ettől eltekintve minden volt.
2017. július 24.a párjával járt itt 45A párom rendeszeresen itt ebédel,(a körúthoz közeli elfoglaltságai miatt talált rá az étteremre) és mindig elégedett. Én egyszer voltam itt, nagy melegben levegőtlennek tűnt az étterem, vagy nincs is légkondi vagy nem érezhető. Az ételek választéka, minősége jó, az árhoz képest kiváló. Tisztaság, pincérek munkája úgyszintén. Igen jó elhelyezkedése miatt is mindenkinek ajánlom
2017. június 27., kollégákkal járt itt 55Először voltam itt, kisebb csoporttal, különteremben. Az előadásra, vetítésre is alkalmas helyiség kellemesen hűtött volt, kényelmes. Az ételek finomak, szerintem elegendő adagok. Limonádét ittunk főleg a nagy hőségre tekintettel, az is jó volt, többféle ízben. Tisztaság a mellékhelyiségben is. Stílusos berendezés. Szabadtéri terasz is van. Mindenkinek ajánlom.
2017. június 20., csoporttal járt itt 55 Nemrég, csoportos rendezvényen, apátsági koncert után vacsoráztunk itt. Szép fekvés, panorámás ablakok, teraszok, jó megközelíthetőség, szép berendezés jellemzi. Svédasztalos vacsorát, borokat (én a helyi vöröset) fogyasztottunk. Minden kifogástalan volt, ételek, kínálat, italfelszolgálás. Még a mellékhelyiség is tiszta, kényelmes.
Minden igényes arra járónak, akár Győrből is (mi is onnan mentünk) ajánlom.