2016. június 30., kollégákkal járt itt 55 Másodszor voltam itt több éjszakát, most is a mellette lévő Kölcsey Konferenciaközpont miatt, ahol rendezvényünk volt. Igen kényelmes átjárni a konferenciára innen, az utcára ki sem kell menni. A hotel a városközpontban a legjobb helyen, villamoshoz közel, de nem forgalmas út mellett van. Akár csendes is lehetne, a belső udvarra néző szobák talán azok.
Többsége viszont egy kis, szökőkutas térre néz, ahol a víz fölé egy fapallót tettek a gördeszkásoknak. Ugrattak is rá rendesen, kb. éjfélig dübörgött a tér, egész nap szinte. Pihenésről szó sem lehetett, italozó társaságok színesítették még a helyet. Egyébként a hotelszobával,, wellnessel, étkezéssel, személyzettel maradéktalanul elégedett voltam.
2016. június 30., csoporttal járt itt 55 Nemrég társasággal jártunk a Park Hotelben, 2 éjszakára. Az odáig vezető út a végén nem túl jó minőségű, de Alsópere jól ki van táblázva, nem lehet eltévedni. Igen csendes környéken, arborétum mellett van a hotel. legkiemelkedőbb színvonalat a vacsorák képviselték, raguleves, vadételek, sültek, de még az édesség is nagyon finom volt, közepes árban volt bor, sörválaszték is.
A szobák kényelmesek,/miénk kicsi volt/,igen jól esett a hőségben a légkondicionálás, éjjel ablakot nyitottunk a teljes csendet élvezve. Nem nagyon ajánlgatták viszont a jacuzzit /nem is láttuk. /Nem működtek egyáltalán a tv-k, viharra hivatkoztak, de az már jó pár napja lehetett. Igen udvarias volt a személyzet. Mindenki jól érezte magát,jövóre is ide tervezzük a csoporttalálkozót.
2016. június 23., kollégákkal járt itt 55Viszonylag könnyen megtaláltuk az addig számunkra ismeretlen helyet. Könnyen lehetett parkolni. Hétköznap voltunk ebédelni.
Tágas helyiség, kellemes, modern berendezés. Nyáron szabad térben is lehet étkezni. Igen udvarias volt a kiszolgálás. Meglepően nagy választék, tényleg frissen sütött, elegánsan tálalt, megfelelő mennyiségű ételek, melyek finomak is voltak. Aki arrafelé keres jó éttermet, mindenképpen ajánlanám.
2016. június 15., kollégákkal járt itt 45 Többször jártam már itt, mindig hasonló, összességében jó tapasztalatot szereztem. Legjobb a fekvése. A Feneketlen tó csendesebb partján, főleg nyáron,a nyitott terasz mellett az étterem oldala is nyitott, árnyékolt, felülről mennyezetventillátorral hűtött, szóval igen kellemesen el lehet üldögélni.
Jó megközelíthetősége miatt főleg külföldieknek, igényes kirándulóknak ajánlanám ill. rendezvényekre. Az ételekkel én meg voltam elégedve, nem kimagasló, de finom. A pincérek udvariasak, a bejáratnál fogadó fiatal lány igen mosolygós. A toilett tiszta. Az árak nem olcsók, de még elfogadható.
2016. május 18., csoporttal járt itt 55 Május elején jártunk itt, nem először. Mind a szobák ,(a nem Dunára néző szerintem csendesebb), mind a tökéletes wellnessrészleg , mind az étkezés terén elsőrangú. A wellness egy önálló fürdőnek megfelel, télen is üzemelő úszómedencével,külső-belső élménymedencével.
A fürdőköpeny szerencsére nem túl sovány alakra méretezett, a magyar átlagnak megfelelően. Kiemelném a (május 7. ) szombat déli idősebb pincér kifejezetten barátságos stílusát. Mindenkinek ajánlom a helyet.
2016. május 11., kollégákkal járt itt 55 Nem először jártam itt és remélem, nem is utoljára. Elsősorban a jó megközelíthetőség és a wellness tetszik. Főleg a gyógymedencékből élvezhető tóparti panoráma, különösen délután, a lemenő nap fényében. A szauna, többi medence is jó, talán egy külön úszómedence hiányzik. A szállodai szoba igen kényelmes, az ételek jók,volt elég választék.
Minden téren továbbra is az egyik legjobb hazai wellnesshotelnek tartom. /Már aki megengedheti magának az árait/
2016. május 11., kollégákkal járt itt 45 Az Aquaworldben és a hotel fürdőjében is jártam már többször, a szállodában először. /márc. elején/ A panorámás lift tetszett, a magas emeleti szobába lépve az erős csatornaszag kevésbé. /Éjjelre, hosszú szellőztetés után elmúlt. / Sok szállodai tv-t kezeltem már, eddig ez indult be legnehezebben. A szoba , ágy kényelmes volt.
A reggelivel és vacsorával meg voltam elégedve,zöldség, hal is volt, ízletes ételek. A hotel wellnessrészlegét használhattuk, az Aquaworld fürdőjét csak külön díjért lehetett volna. Az élményelemek egy része nem működött. A külsős /v. szálló/ vendégekről nem a hotel tehet, északi szomszédaink magyarul nem értő képviselői kissé zavaróan viselkedtek a medencében. A termálmedencében viszonylag nyugalom volt. Összességében kellemes hely,kissé túlárazva.
2016. január 4.a párjával járt itt 45 Január elején pótszilveszterre érkeztünk. /Jan. 2-án mulatós zene volt, nem sokáig élveztük. / A fogadtatás barátságos. Az étkezés minden alkalommal jó volt. Az úszómedence elfogadható hőmérsékletű, a szauna nagy forgalom esetén kevés. Legszebb a szálloda fekvése, panorámája. Érdemes lenne felújítani az igen retro berendezést és wellnesst kialakítani.
A fűtéssel gondok voltak, de adtak olajradiátort. A szobákból minden áthallatszik. Összességében elég jó volt, de hasonló árban voltunk már jobb minőségű szállodában is a Balatonnál.
2015. december 12., kollégákkal járt itt 45 Konferencián voltunk egy péntek délutántól 1 napig. Az előadótermek és étterem igen szép panorámával rendelkezett és kényelmes volt. A vacsora elegánsan tálalva, kiszolgálással történt, nem volt különleges, de a szervező cég rendelte, biztosan tudnak a hotelben sok mást is. A szombati ebéd svédasztalos, fantáziadúsabb, finomabb volt.
Egyszer sem volt fogpiszkáló az asztalokon. A szobák kilátása a budai várra impozáns. Nagy ablakok,jó sötétítés, kényelmes, nagy ágyak,elég nagy tv. Kifogásom a fűtéssel volt. Már délutáni érkezéskor beállítottam 23 fokra a légkondi kapcsolóját, de késő este sem volt több 20 foknál. Hideg volt kinn,reggelre még havas eső is esett,így igen barátságtalan volt a hideg szoba. /Árához képest meg különösen. /A fürdőszobában a mosdó alatt volt egy kis radiátor, hiába kapcsoltam fel, reggelig sem melegedett semmit. Wellness nincs a szállodában.
2015. november 22., kollégákkal járt itt 55 Jól megközelíthető, igen szép,csendes környéken /nagyerdő mellett/ található, elegáns hotel. Modern, nívős berendezés, kényelmes, tágas szoba. /legalábbis az,amit kaptunk, külön kanapéval, külön WC-vel, de többféle szoba van. /Sokat kellett gyalogolni a labirintusszerű folyosókon, de nem árt a mozgás.
Más lépcsőn lehet lejutni a medencéhez, máshol a recepcióhoz, lehetnének feltűnőbbek a kiírások, mások is bolyongtak. A fürdőbe lejutás /3. emeletről/sem volt egyszerű,többszöri próbálkozásra sikerült a sorompók miatt. Visszajutni még nehezebb volt, a beengedő kapun mindenki az óra rajzhoz dörgölte az óráját a mellette lévő fehér valami helyett, ezt is jelezhetnék érthetőbben. A nem olcsó /3 számjegyú eurós/ szobaárért a termálfürdő használható, még a szauna sem,az élményfürdőbe nem is akartunk jegyet venni,mert rövid ideig, konferencián voltunk. A termálmedence kellemes hőfokú, pár élményelemmel,a benne /nem könnyű strandlabdával/ labdázó, engem is eltaláló idős uraktól eltekintve egész jó volt. Ilyet még sehol nem láttam,hogy gyógyfürdőben labdáznak, de szerintük 15 éve engedik nekik. /nem szállóvendégek voltak/
Az ételek kifogástalanok,a személyzet udvarias, gyógyfürdőzőknek és családosoknak is ideális helyszín. /Aki elég tehetős, azoknak ajánlom. /