2015. november 19., kollégákkal járt itt 55 Másodszor voltam itt, szintén konferencián. Most is minden kifogástalan volt, ételek, italok, hőmérséklet, kis wellness. /Utóbbi hétköznap 10-16-ig zárva. / Feltűnően jól öltözöttek a pincérek és udvariasak. Elég nagy létszámban voltunk egyszerre reggelizni, ebédelni, vacsorázni, minden ételből volt végig választék.
Egyetlen észrevételem, hogy fölösleges dupla méretű paplan, lepedő-ill. mosása környezetszennyezőbb. /Mivel jórészt üzleti v. konferencia okból érkeznek vendégek ,jórészt egyedül alszik 1-1 fő ebben a hotelben. /
2015. október 20., kollégákkal járt itt 55 Könnyen megtalálható Miskolctapolca belterületén. Nem a legparkosabb környezetben fekszik,nem is túl közel a barlangfürdőhöz, de ezen kívül semmi hátrány nincs, csak előny. Igen ízléses, új berendezés, kényelmes ágyak. Igen hangulatos, jó wellness, mind a medencék, mind a szauna kiváló. Ekkora szaunát még nem is láttam.
A személyzet kedves, figyelmes. A pincér megkóstoltatta az asztalnál felbontott bort, ami négy csillagnál elvárható, mégsem mindenhol csinálják. A reggeli, vacsora minden fogása kifejezetten finom volt. Volt gyümölcs, zöldség,többféle húsétel, szóval minden nagyon jó ebben a hotelben.
2015. október 20.a párjával járt itt 45Tetszett a közvetlen tóparti fekvése, panorámája. Nyáron lenne itt az igazi, amikor fürdeni lehet a Balatonban, saját strandon, de csak ősszel jutottunk el. Jó a wellnes,sószoba. Kedves személyzet, minden teljesült az ígért szolgálatásokból. Korlátlan italfogyasztás nagyon kedvező volt, a bort kivéve, az nem volt nagy élmény, de nem muszáj bort inni, más minden, ételek is jók voltak. Ár-érték aránya kiváló. Szeretnénk majd nyáron is eljönni.
2015. szeptember 20., csoporttal járt itt 45 Kivülről szocreálnak tűnt az Annabella Hotel, de bent kellemesen csalódtam. A 6. emeleten tiszta, felújított, légkondis szoba fogadott, kényelmes ággyal. 2 embernek elegendő a kis erkély két székkel, asztallal. Nagyon szép idő volt szeptember közepe ellenére, úgyhogy még a balatonparti strandra is lementünk.
Nem volt hidegebb a tó vize, mint a külső medencéé. A belső úszómedence megfelelő hőmérsékletű volt. A medencék, szauna meghaladja egy háromcsillagos szálló színvonalát. Az étkezés is jó volt, választékos. A sok /német/ vendég ellenére zavartalanul ment a reggeli, gyorsan utántöltötték a tálakat, italokat. Sót, még egy pincérlány terítőt is cserélt a mellettem lévő asztal leszedésekor, pedig jöttek még többen. Tisztaság, kedves személyzet, szép környék. Nyáron is eljövünk még.
2015. május 11.a párjával járt itt 55 A méltán híres egri fürdőhöz, várhoz, városhoz is közeli elhelyezkedés nagyon előnyös. /Még a vasúttól sincs messze, de mi kocsival mentünk, amivel problémásabb volt beállni az udvarba, egyirányú úton. / Kifejezetten jó az éttermük, a Zsálya bisztró, ajánlom fürdőzés után a nem ott lakóknak is.
Pár perc volt a fürdő és a Flóra hotel wellnese is, ahová kétszeri belépőt kaptunk. A csomagban leírtakból mindent megkaptunk,profi masszázst, ajándék bort is. /nagyon jó a masszőrnő/ A tágas apartmanszobában a konyhapultot nem használtuk, de szerintem egy vízforraló v. mikro hozzátartozna az apartmanhoz. /Főzőlap volt és két lábas. / Egyébként a szoba berendezése kényelmes, szép. Igen udvarias a személyzet! Ami nem jó, az az utcai szobákba folyamatosan felhallatszó forgalom. Alig pár óra csend volt éjjel. Ráadásul az úton az autók 1-2 mozgó csatornafedélre rámenve még külön csattogást is indukálnak. Szóval nem utcai szobát kell kérni /azokat adhatnák olcsóbban/ hanem udvarit, és akkor minden jó. A személyzet igen kedves volt.
2015. május 11.a párjával járt itt 55 Teljesen véletlenül, csak a május1-i szegedi programunk miatt választottuk ezt a helyet, de nem bántuk meg. Igen udvarias fogadtatás, kényelmes szoba. Igen kellemes fürdő, kellő méretű úszómedence, szauna, szinte folyamatosan működő jacuzzi, csak a gyógymedence volt számunkra túl forró.
/38 fok volt írva, de annál többnek tűnt, senki nem bírt ki benne 5 percnél többet/. Az étkezéssel, svédasztalos vacsorával meg voltunk elégedve. Érdekes színfolt volt a május 2-i ebéd a Tündérkertben, a város szélén. Finom házi húslevest és kemencében sült lepényeket kaptunk, még vásároltunk is belőle. kellemes meglepetés volt számunkra, hogy bár közel van a szálló a főúthoz, éjjel csend volt, jól tudtunk aludni. A 2. em. -i ablakok alatt fut viszont az ereszcsatorna, hangos kopogásra ébredtünk az eső miatt egyik éjjel. A fürdőszoba szellőzése kifogásolható, egyébként minden jó volt, köszönjük.
2015. április 27.a párjával járt itt 45 A csend és falusias környezet vonzott ide minket, ezeket meg is kaptuk. Még messze nem volt teltház, a főépületben kaptunk helyet . Éjjel tényleg nem hallatszik semmiféle mozgás a környéken. Vacsorát étlapról lehetett rendelni,elég jó volt. A reggeli elegendő, jó minőségú volt. Egyetlen programlehetőség a még nem nyári időben átmenni Igalra, a fürdőbe.
Nagyon jó emlékeink vannak utóbbiról, van élmény és gyógymedence, utóbbi több is. Nyáron egy medence is múködik az üdülő területén, és máskor is jacuzzi. Utóbbit kipróbáltam, nem volt egyértelműen tisztának mondható. Tőle távolabb a szauna, inkább megfelelelő tisztaságú volt. Leginkább városi gyerekes családoknak ajánlanám a helyet, még számunkra is élményt jelentett a sokféle háziállat megtekintése. /Kacsák, libák, kecskék, malacok, egy ló is, kellő távolságban a szállástó. /
2015. január 27.családjával járt itt 55 Modern, kényelmes, tágas szobák, szép kilátás, nem volt semmi gond a pár nap alatt. Igen jó vacsorák, különösen a máshol szervezett reneszánsz vacsora és előtte lovagi torna emlékezetes. A lányunk angol barátja azóta is azt emlegeti, hogy olyan finom vadragulevest még életében nem evett, mint itt.
A wellness kissé zsúfolt volt a karácsonyi időszakban, de egyébként minden nagyon jó volt.
2014. december 28.a párjával járt itt 45 Novemberi enyhe időben, továbbképzés miatt voltunk 5 /hétköznapi/ éjszakát a szállóban. Olcsó /kuponos/ ára és szép fekvése miatt választottuk. A kilátás pazar. Kirándulni is lehetne a környéken,csak mi nem értünk rá. A berendezés nem első osztályú, de 3 csillagosnak megfelelő. Talán a fürdőszoba a legkopottabb.
A fűtés jó volt. /Szaunát nem próbáltuk, de nem is ajánlották egy szóval sem. / Legjobban a vacsorák ízlettek,de a reggelik is elég jók voltak. /Mivel nagyon kevesen voltunk,étlapról lehetett pár menüt választani/
Mi a városból könnyen odataláltunk GPS nélkül, a recepciós e-mailben megírt mindent. Hétköznapi sötét estéken viszont busszal "haza"menni nem túl kellemes. Dömörkapu végállomástól még gyalogolni kell egy sötét úton. Nyári időben még elmennék szívesen ide.
2014. december 28.a párjával járt itt 55 Szép, csendes környezetben fekvő szálloda, csaknem új állapotú, modern berendezéssel. Földszinti, bejárat közeli apartmanban voltunk, nem a legjobb fekvésű helyen, de végül megszoktuk, így is elég csendes volt éjjel. Legjobban a fürdőben éreztük magunkat, kellemes hőfokú volt az úszó-és élménymedence, a gyógy talán túl meleg is.
Jó időnk volt, nem fáztunk a szabadban menni a fürdőbe. /merthogy legfeljebb az éttermen át lehetne fedett helyen elérni, úgy meg nem akartunk menni/. Karácsonykor is késő estig nyitva volt a fürdő,aminek örültünk. Az ételek jók voltak, a személyzet udvarias. /Bár nem minden pincér profi,de kedves. / Viszont nem teltházra méretezték az éttermet, mert nem elegendő főleg vacsoránál a hely. /Próbáltak két turnusra osztani, de azt vsz. nem tartották be a vendégek. / Összességében jó emlékekkel tértünk haza.