2016. augusztus 5.a párjával járt itt 45 Mindig itt ebédelünk, ha ezen a strandon vagyunk. Szép a környezet, ebéd közben is a Balatont nézegethetjük. A kiszolgálás gyors, a felszolgálók kedvesek. Az ételek nem nagyok az adagok, kivéve a Rózsa Sándor tálat, az a leglaktatóbb és finom is. Az egyik alkalommal a hozzáadott tócsnit parmezán sajttal készítették, amivel nekem elrontották, mert nem szeretem.
A töltött csirkemell és a töltött sertéskaraj idő előtt lett kiszedve a sütésből, pedig akkor éppen nem is volt telt házas. Inkább az kérje, aki szeret sokáig rágódni a húson. Az árak közép árasak.
2016. július 21.gyerekekkel járt itt 45 Több alkalommal vettük már igénybe az egy napos wellness szolgáltatást. Általában jók a tapasztalataink. Az utolsó alkalommal nem volt az öltözőkben takarítónő, ami a marék hajak és a WC látványából derült ki, és a nap folyamán csak fokozódott, egy 4*-os szállodában. A tusoló lefolyók eldugultak.
A botrányos öltöző ellenére a wellness részleg jó, nagy a vízfelület, kellemes vízhőmérséklettel, kinti medence is van, és a strand. Az ebéd választéka szinte minden vasárnap ugyanaz, átlagos ízekkel. A wellness része miatt valószínű gyakori egy napos vendégek leszünk.
2016. július 21.gyerekekkel járt itt 45 Szűk családi körben tértünk be az étterembe. Az átlagos faépület jól megközelíthető autóval. Ami a legjobb a friss erdei levegő. Pisztrángot kértünk, más ízesítésekkel. Nagyot néztem, ahogy a pincérnő letette az adagokat. Az egyik pisztráng csak fele volt a másiknak. Nyilván nem lehetnek azonos súlyúak, de ezt azért ezt túlzásnak tartottam.
Most már tudom, szólnom kellett volna. Az áruk persze egyforma volt, olcsónak éppen nem mondható. Ízvilágban semmi különleges.
2016. július 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szép szálloda, szemben a ceglédi fürdővel, annak szép parkjával, ennyi az ottani látni való. A szoba szép, tágas, tiszta, és mivel utcára nyílt az erkély ajtó, ezért zajos is volt, egy készülő rendezvény miatt. A szobába lépve kellemes gesztus, ahogy bekapcsol a tv, a monitoron a saját nevével üdvözlik a vendéget.
Jó lett volna, ha illatos tisztítószert használtak volna. A fürdőszoba kádas volt, a kád szélére felszerelt fél szárny kihajtható üveggel. Mi tusolni szeretünk, ezért aztán volt nagy pacsa az egész fürdőben, mert mindenhol folyt ki a víz. A wellness rész nagyon jó, élmény- és gyógymedencével és nagy jakuzzival. A vízhőmérséklet kellemes mindhárom medencében. Az ételek választéka bőséges és finomak is. Az esti látvány konyha nagyon jó, reggel is népszerű lett volna. A szállodában jól éreztük magunkat, míg be nem tértünk a lobby bárba. Fagyit kértünk kehelybe, így a 800 Ft helyett fizettünk 1210 Ft-ot. Ennyi nem lehet a szerviz díj, ezért reklamáltam. A kehely díja. Megettük a kelyhet is? -kérdeztem a páromat. A tölcsér árát akkor miért nem vonták le? Így még soha, sehol nem jártunk. A keserű szájíz többekben is megmaradt, ezért volt ez téma még a medencében is többek között.
2016. május 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagy szobát kaptunk Balatonra nyíló erkéllyel, ahonnan gyönyörű a kilátás a Badacsonyra és a környező hegyekre. Az ágy matracai kényelmesek. Az ételek finomak, bőséges a húsfélék választéka. Reggelinél hiányoltam a száraz csemege szalámit, viszont a kókuszos kalács nagyon finom, kár hogy csak egy reggel volt.
A wellness rész két részre osztott. Az úszómedence vize sajnos csak 24 °C fokos volt / egy vendég mérte/, így sokan csak beletették a lábukat, és jajveszékelve húzták is ki. Ezért inkább választották az élmény medencét. Mi is szívesen úsztunk volna többet, ha csak egy kicsit melegebb lett volna a vize. A személyzet közül két hölgy nem állt a helyzet magaslatán. Az egyik, aki úgy döntött, egyszemélyes tányérkapkodó versenyt rendez magának, miközben a narancsot félig megpucoltam, kikapta előlem a tányért, mit sem törődve, hogy nyilván szeretném megenni. A másik a recepción volt. Az utolsó reggelt szerettük volna minél tartalmasabbá tenni, lementünk 7 órakor a wellnessbe. Az ajtó sarkig nyitva volt, de a recepciós hölgy ezt nem látván, közölte, még várjunk, nincs nyitva. Vártunk türelmesen, ő többé ránk sem nézett, mire az ott dolgozó takarítónő szánt meg bennünket, és odasúgta: tessék bemenni. Azt nem hagytuk, hogy ezek az események elrontsák a kedvünket, annyira jól éreztük magunkat, hogy valószínű még az idén visszamegyünk.
2016. május 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda a fellegvár szomszédságában van, csodálatos panorámával. A szálloda üvegliftje még tovább fokozza a gyönyörű kilátást. Amiben még a kinti medencében is gyönyörködhettünk, a kellemes vízben. A medence körül rengeteg napozóágy szolgálja a kinti kényelmet. A benti wellness részben 2 nagy medence és jakuzzi közül válogathat a vendég.
Dicséretes, hogy nem kell mindig lehordani a törölközőt, elég csupán a törölköző kártya, és mindig adnak tiszta törölközőt. A szoba éppen elég, minden megtalálható benne. A matracnál volt kisebb kényelmetlenség, mindig az volt az érzésünk, legurulunk róla, és a szőnyegen folytatjuk az alvást. Az étkezések a teraszon voltak, gyönyörű tájnézegetéssel egybekötve. Az első vacsora nekem nem hozta a várt ízeket. A raguleves csípős volt, elég lett volna a melléje elhelyezett csípős paprika. / Nem mindenki szereti. / A köretet aránytalanul soknak tartottam két féle színhúshoz. Az egyik egyben sült marhahús volt, ami így elég száraz, a másik chilis csirke, ami szintén csípős volt, sajnos. De azért volt mit ennünk. Másnapi beszélgetéskor felajánlották, ha legközelebb nem tudnánk választani, készítenek amit kérünk, felár nélkül. Erre nem volt szükség, mert a következő vacsora tele volt finomságokkal. Fontos volt a vendég. Az egyforma fehér köntösnek köszönhetően még ismerkedések is előfordultak velünk, mert nem mindenki a sajátját akarta felvenni. :-) Összességében jó hely, nagyon jól éreztük magunkat. Várjuk a következő kedvező áras kupont :-)
Kihagyható
2016. január 5.a párjával járt itt 25 Ha a közelben szeretnénk fürdőhelyre menni, kénytelenek vagyunk ezt a fürdőt választani. A belépő nagyon drága a 2 benti és 1 kinti /nyáron van még 1/ medencéhez képest. Összehasonlításnak pl. a kehidai fürdő 13 medencéje hasonló árban van, ahol ingyenesen lehet használni a parkolót és a nyugágyakat.
Az agárdi fürdőben viszont mindenért még külön kell fizetni, a parkolásért és nyáron a nyugágyakért is. Nyáron az udvaron több faház is üzemel, ezres körül lehet ételt kapni. Télen csak bent lehet, és ha nincs menü, bizony elég drága az ennivaló.
2015. december 30.a párjával járt itt 45 Korai érkezésünk ellenére megkaptuk a szobát, köszönet érte a recepciós hölgynek. A szoba jó, a wellness részt nagyon szeretjük, kellemes az uszoda, a termál medence. A régi szakács viszont nagyon hiányzik, az ételek minősége már nem a régi. Mivel kevesen voltunk, nem volt svédasztal.
A második fogásnál a hasáb krumpli biztosan meg volt fél kiló, egy darab ketté vágott töltött hússal. Ilyen arányban sehol sem eszik az ember. Ennyi köretet fél év alatt sem ettem. A desszert szinte pudingból és kakaóból állt, még a tiramisuban is a puding érződött. Első reggelire meleg virslit rendeltem, ami talán még meleg vizet sem látott, tettek hozzá ketchupot megkérdezés nélkül, én a majonézt szeretem. A személyzet kedves, kivéve egy recepciós hölgyet, aki távozáskor egyetlen perccel nem engedett bennünket tovább maradni, pedig az egész szállodában 3 vagy 4 szobában voltunk. Lenne mit tanulnia kolléganőjétől. Kedvenc helyünk volt, de már nem csillagos 5-ös.
2015. november 28.a párjával járt itt 35 Gyakran térünk be, ha ebédidőben arra járunk. Általában meg is voltunk elégedve finom és nagy adagokkal, kivéve utóbbi esetben. Egy pincérnő szaladgált a vendégek között, arra sem volt ideje, hogy a távozó vendégek után leszedje a tányérokat. Amíg az ételre vártunk, párom felfedezte az egyik "tiszta" pohár szélének egy részén az odaragadt, barna csíkot.
A húslevesen már érezni lehetett, ebbe nem sok hús főhetett. Aztán hozták a vadast, 2 gombócot fél szelet hússal. Igaz, menü volt, de azért egy szelet hús belefért volna. Kifelé láttam az otthagyott tányérokon a megmaradt egy gombócot, másnak is elfogyott a hús elég hamar.
2015. november 26.a párjával járt itt 45 Nagyon tetszett a recepciósok készsége, előbb kaptuk meg a szobát, és tovább maradhattunk. A wellness részleg nagyon jó. A szobában kopottak a szőnyegek. Az étterem csalódás az 5 évvel ezelőtthöz képest. Reggelinél eltűntek a szalámi félék, van párizsi és hasonlóak. A látványkonyha jó, a szakács ott sütögeti a vendég kérésére a rántottát.
Ami nyilván jóval olcsóbb, mint a téli szalámi, ami mutatóban sincs. Vacsoránál kevés a húsos étel, rántott szelet 2 este sem volt. Volt viszont kölessel töltött padlizsán, nekem borzalmas íze volt. A levesek, a sütemények talán átlagosnak mondhatóak, amik 5 éve még szuper finomak voltak. A spórolás szemmel látható, ennek ellenére mi jól éreztük magunkat.