2022. szeptember 28.családjával járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk el a Hotel Négy Évszak szálláshelyen Hajdúszoboszlón. A szálloda szép, tiszta , jól felszerelt szobák. Semmi gond nincs vele. A személyzet kedves , barátságos és segítőkész. A szoba TV-vel, hűtővel ellátott, a fürdőszoba törülközőket, folyékony szappant és tusfürdőt is tartalmaz!
Jól felszerelt szobák. Az ágyak tiszták, kényelmesek, a környezet csendes és pihenésre alkalmas. A szállást reggelivel foglaltuk a reggeli bőséges , finom és nagy a választék ! ! Ami nagy előny még, hogy közel van a Gyógyfürdőhöz kb. 10 perc séta. A szállodának remek étterme van és ott üzemel még egy fantasztikus cukrászda, kávézó is óriási sütemény választékkal. Az étterem is nagyon finom és bőséges ételválasztékot kínál a vendégeknek teljesen elfogadható áron. Többször ettünk ott és teljesen elégedettek voltunk. A szálloda rendelkezik egy meleg vizes pezsgős jacuzzival, szaunával es sókamrával- melyet kipróbáltunk és tökéletesen elégedettek voltink. Összességében elmondható hogy a rossz idő ellenére is kellemes és pihentető szép napokat töltöttünk el a szállodában , amely ár-érték arány szerint teljesen megfelelő . Mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom- nem okoz csalódást.
2020. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 A Laci Betyár Fogadó Hajdúszoboszlón nagyon jó választás volt! Szívélyes és kedves fogadtatás - tiszta, kényelmes, nagyon barátságos szálláshely – a személyzet/tulajdonos kedves és segítőkész bármilyen probléma esetén is. Reggelivel foglaltunk – de van lehetőség félpanzióval is foglalni.
A reggeli finom, házias és nagyon bőséges, a választék is teljesen megfelelő. Különféle programokkal kedveskednek a vendégeknek - ami a szállás értékelését jelentősen fokozza. Pl. Lovasbemutató! Az ágy kényelmes, és nagyon tiszta – a szoba berendezése megfelelő , minden igényt kielégítő. A fürdőszoba szintén tiszta – törülközőkkel és kézmosó folyadékkal ellátva, valamint bőségesen van WC papír is! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk . . . ár-érték arányban teljesen rendben van! Biztosan visszatérünk még ide! Csak ajánlani tudom- senkinek nem okoz csalódást!
2019. szeptember 24.családjával járt itt 45 Augusztus végén jártunk Balatonakaliban. Mindig felkeressük a Fék Étteremet, mert még eddig elégedettek voltunk. Nekünk nincs olyan rossz véleményünk erről a helyről, mint többen írják. A kiszolgálás teljesen megfelelő volt, kicsit várni kellett az ebédre, de ez természetes, hiszen 4 főre rendeltünk. Az én limonádém. . .
amit rendelten nagyon finom és ízletes volt, teljesen megfelelő. Az ebéddel is meg voltunk elégedve. Finom, ízletes és elegendő mennyiséget kaptunk. Szerintem jó hely és az ételek is finomak. Nekünk még nem okozott csalódást. Biztosan fogunk még ide jönni.
2019. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 45 Augusztus végén volt a családom Balatonakaliban hosszú hétvégi pihenés céljából. Minden esetben , ha Balatonakaliban járunk a Hokuli Vendéglőt biztosan felkeressük, mivel rendkívül finomak az ételeik, igazi házias ízek, bőséges adagok és családias hangulat jellemzi. Gyors és figyelmes kiszolgálás, kedves fogadtatás.
Nagyon szeretjük ezt a helyet, már több alkalommal jártunk ott és még soha nem okozott csalódást! Mindenkinek ajánlani tudom. . . . remek hely! ! !
2019. június 26.családjával járt itt 45 Első alkalommal jártam az Egerszalóki Thermal Park Hotelban. Apartmant béreltünk, mellyel teljes mértékben elégedettek voltunk. Tiszta , szépen, izlésesen berendezett teljesen felszerelt volt, mely nappali, konyha rész , hálószoba és fürdőszoba helyiségekből állt. Kellemes és kényelmes volt az ott tartózkodás.
A személyzet kedves, barátságos és segítőkész volt mindenben. Az étterem tiszta, ízléses , az ételek rendkivül finomak és bőséges volt a választék a reggelinél és a vacsoránál egyaránt. A szálloda saját termálmedencével (36-38 C fokos), uszómedencével (28-32 C fokos) és gyermekmedencével rendelkezik, mely nagyon kellemes kikapcsolódást kinál. Nincs tömeg , a víz tiszta! Szaunák és pihenőterek is találhatóak ebben a Fürdőházban. A szálloda környezet szépen parkosított rendben tartott. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk
2018. január 2.gyerekekkel járt itt 45 Hosszú hétvégét töltöttünk el a szállodában augusztus végén! A szálloda valóban régi – és ez többnyire látszik kívül-belül. Ennek ellenére több pozitívum van: a személyzet nagyon kedves, barátságos és segítőkész. A szoba (igaz, dohányzót kaptunk) berendezése kicsit már idejét múlta- de tiszta és barátságos volt, az ágyak nagyon kényelmesek - ár-érték arányban állt.
Csend és nyugalom volt a szállodában – annak ellenére, hogy nagyon sokan voltak. Pihenésben semmi nem zavarta meg a nyugalmat. Félpanziós csomagot választottunk- déli leves büfével. Nagyon bőséges és finom volt az ellátás. . az éttermi személyzet is segítőkész volt. A csomagban kaptunk még az éjszakák számával megegyező fürdő belépő jegyeket a Szt. András gyógy- és élményfürdőbe vagy a Hévízi tófürdőbe só kamra használattal… 3 órára. A szálloda elhelyezkedés szempontjából a legjobb helyen van- minden könnyen megközelíthető: Hévízi-tó, busz pályaudvar és éttermek, vásárlási lehetőségek stb. Összességében azt kaptuk, amit a foglaláskor a csomagban ajánlottak. Nem csalódtunk- jól éreztük magunkat. Ebben az ár kategóriában csak ajánlani tudom! ! !
2018. január 2.a párjával járt itt 55 A MARA Apartmanról csak felső fokban tudok nyilatkozni. Már több alkalommal volt szerencsénk itt szállást foglalni és ha Sárvárra megyünk bármikor, akkor továbbra is csak itt foglalunk! 3 éve nyitott meg – szinte teljesen új létesítmény. 2 és 4 ágyas apartmanok állnak rendelkezésre.
Minden apartman fürdőszobával, légkondicionálóval, konyhával, tv-vel felszerelt. A szálláshely szép, ízléses , modern , a konyha rész jól felszerelt , minden igényt kielégítő és nagyon tiszta. Pihenésre kiválóan alkalmas. A tulajdonos Marietta nagyon kedves és figyelmes, mindenben lehet rá számítani – mindig elérhető. Az apartmanhoz zárt udvar tartozik ahol ingyenes és biztonságos parkolásra van lehetőség , azonkívül nyáron lehet grillezni is a szabadban! ! Nagyon fontos előny még, a gyógyfürdő közelsége, melyet kb. 5 perc sétával el lehet érni. A közelben kis élelmiszer boltok , s kb 500 m-re LIDL bevásárló üzlet található. Egyetlen mondattal jellemezve: egyedülállóknak, pároknak családoknak kiváló szálláshely – nem okoz csalódást! !
2017. október 4.családjával járt itt 55 A közelmúltban jártunk Hévízen . . és örömmel találtunk rá erre a remek kávézóra. Rendkívül sok finom és csodás édesség, cukrász remekművek találhatóak itt. S ami a legcsodálatosabb. . . azok számára is van elérhető , nagy választék azon süteményekből , akik laktóz-glutén és cukormentes édességre vágynak.
A hely ízléses szép. . . a kiszolgálás gyors, nagyon kedves , udvarias. Mindenkinek ajánlani tudom, aki Hévízen jár! ! Nem fog csalódni!
2016. július 11.családjával járt itt 45A szálláshely egyszerűen berendezett, tiszta, kényelmes pihenésre kiválóan alkalmas. A személyzet kedves és segítőkész. A félpanziós ellátás bőséges és nagyon finom. A medence tiszta és kiváló a gyógyvize. Kisebb felújítás - különösen a fürdőszobára - ráférne, de ezzel együtt nagyon meg voltunk elégedve a szálláshellyel.
2015. július 15.családjával járt itt 55Egy vacsorára tértünk be hosszú hétvégi pihenésünk alkalmával családunkkal.
A kiszolgálás és az ételek italok minősége kifogástalan volt. A személyzet udvarias és nagyon segítőkész volt. Az étterem tiszta és nagyon ízlésesen berendezett. Az ár és érték arány teljesen kielégítő volt. Elégedetten és jól lakottan távoztunk.