2018. június 11.a párjával járt itt 35 Feleségemmel és ismerősünkel érkeztünk a borozoba,hármasban. Alkoholmentes sört üdítőket kértünk,ételt 1 adag kacsacombot,sült oldalas tarjával,valamint 1adag rántott húst. Sajnos a kacsacombot és káposztát hidegen hozták és erősen füstős volt. A sült oldalas és tarja nagy adag csont volt.
Fizetéskor jeleztük a problémákat,amit a pincér flegmán azt válaszolta mért nem szóltunk akkor meg melegítették volna,a tarjáért fél árat számol,2ört számolt,a másodikat tényleg rendeltem de nem hozták ki. Szerintem a vendéglátás alapja,hogy az ételt melegen hozzák ki,és az udvarias kiszolgálás is.
Kilátó Borozó válasza
Üdvözlöm!
Teljesen jogos az elégedetlensége. Pincérként én is a placcon dolgoztam csak az alsó részen. Nekem annyit mondott a kolléganő ,hogy kevés volt az oldalas és a tarja adagja és számolhat-e fél áron. Természetesen jóvá hagytam de ilyen esetben tényleg lehetőség lett volna még rakni rá mert a spahelton volt.
Ugyanakkor azt is elhiszem,hogy nem volt elég forró az étel mert valószínűleg nem a közepét szedték (pedig sokszor mondtam már nekik). A kolléga nő már nem dolgozik nálunk mert több probléma is volt vele. Természetesen rendezem a sörét is ha erre jár. Nem jellemzők ezek a hibák de sajna elöfordul ilyen is. A felszolgálóink már sokkal jobb szakemberek azóta. Elnézését kérem és keressen bizalommal. Azt gondolom nem ez a reális kép rólunk és reméljük sikerül bebizonyítanunk önnöknek is ennek az ellenkezőjét és hasonlóan értékelnek minket mint a többi vendégünk.
Tisztelettel:
Demeny Zsolt és Szilvi