2016. augusztus 31.a párjával járt itt 15 A debreceni Hotel Óbester egy négy csillagos szállodához nem méltó szolgáltatásokkal rendelkezik. Először is a svédasztalos reggeli egy 4 csillagos szállodánál nem gondolom, hogy ennyiben merülne ki. Egy panzióban ez tökéletes lenne, de valamilyen véletlen folytán ez egy 4 csillagos "szálloda".
Másodszor a szobák mérhetetlenül koszosak, penészesek, illetve a "wellness részleg" szintén rendkívül koszos. Ezáltal az ott nyaralásunk alatt hugyúti fertőzést szereztünk mindketten (2 vendég), köszönhetően a koszos jakuzzi vízének. A törölközőkből szakadtakat kapnak a vendégek, a szobatakarítás pedig gyakorlatilag nincs. Nem is beszélve a beázott szobákról, és arról, hogy az árakról semmiféle tájékoztatást nem kapnak a vendégek. A csatolt képek egyértelműen alátámasztják a fentebb elmondottakat. Remélem a jövőben nem lesz szerencsém ilyen és ehhez hasonló szállodának nevezett panziókhoz, ahol a huszárkorszak jelige mögött a lelakott, koszos és semmiféle előírásnak nem megfelelőt értjük.