2023. július 29.a párjával járt itt 45 Szuper volt az, hogy a szállodának saját strandja volt, és nagy füves terület, pihenő ágyakkal. Az étterem nagy, világos, és az ételek változatosak és bőségesek (svéd asztal) voltak. A szoba kissé retró volt, az 5. emeleten, a szállodában a 6 emeletre 1 liftje van, bizony, sokszor sokat kellett várni, míg befértünk, így lefelé mindig gyalog mentünk.
Az ágyak elég recsegősek, a fürdőszoba nagyon kicsi. Az erkélyről viszont szép kilátás nyílt a Balatonra.
2023. július 23.a párjával járt itt 35 Tetszett: a környék, a Bükk csodás hegység, sokat kirándultunk. A szállodához tartozik egy kedves kis pihenőpark, az is tetszett. Csütörtök este kicsit hallgattuk a Dixie és Jazz fesztivál előadóit Miskolc belvárosában. Nagyon kifogtuk az időjárást, klassz időnk volt végig. Nem tetszett: iszonyat habgos a szálloda melletti főút.
Bár lakott területen van, mégis nagyon gyorsan mennek az autók, teherautók, motorosok. Azt hiszem, egy traffipax ott aratna, ha kitelepülne. . . A reggeli nem volt túl változatos, mind az öt reggelen ogyanaz volt a választék, lehetne változatosabb.
2021. december 24.gyerekekkel járt itt 55Klasszul berendezett, szép hely. Az apartmanházban öt szoba van, és nagy közösségi tér, jól felszerelt konyhával. Mindne igényt kielégít. Padlófűtéssel, kényelmes ágyakkal, fotelokkal, kanapéval. Egy tíz fős családi kiránduláson voltunk, egy éjaszakát töltöttünk el ott, és nagyon jól éreztük magunkat! Ajánlom mindenkinek!
2017. január 9.a párjával járt itt 55Az év leghidegebb napjait töltöttük Siófokon, a Sun Garden szállodában. Odakint farkasordító hideg volt, bent kellemes klíma! A wellness részleg is megfelelő, az ételválaszték és minőség egyenesen kiváló! Ajánlani tudom mindenkinek, nem akarózott hazajönni...
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Kosik László!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait és örömmel töltött el bennünket pozitív visszajelzése. Bízunk benne, hogy amikor legközelebb ellátogatnak hozzánk, újból nem fog akarózni hazamenni:) Mi várjuk Önöket sok-sok szeretettel.
2017. január 18., , SunGarden Wellness Hotel