2023. augusztus 22.a párjával járt itt 55Elsore az elnoki lakosztaly szuper, de a furdoszobak ajtaja nem zarodott, furdoszobaban hianyzott a fuggony. Nem kaptunk coffein mentes kavet a regelihez. A szoba berendezese tenyleg nagyon elegans, a nappali hatalmas es lenyugozo, tenyleg elnoki, de a kis lepcso a furdoszobak es a szobak kozott megszokhatatlan volt. Szemelyzet kedves, reggeli es vacsora a 4 csillagnak megfelelt.
2017. október 12.a párjával járt itt 45 Nagyon kedves szemelyzet, tagas szoba nagy erkellyel balatoni panoramaval. Jo konyha, izletes vacsorak, finom reggelik, udvarias kiszolgalas. A wellness most szinte ures volt, nem tudom eleg nagy-e telt haz eseten. A legkondi nem volt hasznalhato, hutunk-vagy futunk, kaptuk az informaciot, a huvos ejszakak miatt mar futesre volt kapcsolva a rendszer.
A szellozes (furdoszoba) sem ment folyamatosan,
pedig kellene. A hely nagyon jo, de nyaron lehet az igazi, most oktober elejen szinte a madar sem jar sotetedes utan. A nagy parkolo garazs mar kesz, mi a hotel melygarazsat valasztottuk, persze joval dragabb, viszont ki-be jarhato. Nehany javaslat: keves a rakodohely a furdoszobaban, kellene egy pipere polc, nincs eleg konnektor a szobaban, ki kell huzni egy lampat hogy a kavefozot be lehessen dugni, igaz cask tea volt bekeszitve a szobaba. A szobaban meglepoen nagy a szekreny, van hova pakolni. Jovore azt hiszem nyaron jovunk megint. A faktol nem latni a hotel tablajat, 2x elhajtottunk elotte.
2016. szeptember 28.a párjával járt itt 45 Kedves fogadtatas a recepcional, megfelelo meretu erkelyes szoba, meglepoen
sok rakodo hellyel. Hatalmas furdoszoba, minden tokeletesen mukodott. Az etelek minosege nagyon jo volt. Wellness naagyon jo, kulon elmeny
volt a sobarlang. Butorok allapota megfelelt, a szobat ragado asztallal
kaptuk meg, a furdoszobaban egy db papirzsepi volt.
A legnagyobb negativum:
az etterem nyitasakor a szemelyzet nem koszont ! ! ! ! Nagyon jol ereztuk magunkat, a szalloda a 4 csillagot megerdemli.