2020. szeptember 9.a párjával járt itt 45 Már többször voltunk ebben a szállodában és még fogunk is. Igaz kicsit kopottas a szobája viszont a közösségi helységek szépek tiszták. Az utóbbi egy évben folyatósan hirdetik magukat szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] oldalon és ezen keresztül 2 éjszaka 2 fő félpanzióval 24-25000Ft.
a reggeli vacsora bőséges és finom , a személyzet rendkívül udvarias , segítő kész. A wellness kicsike de el lehet férni. Ilyen áron ajánlani tudom mindenkinek
2019. október 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A tisztaság ,rend ,személyzet és a kaja az előzőeknek megfelelően jó, csak ismételni tudom. A gyógyszálló megnevezéssel baj van:1/. egy masszőr az is szabadságon. 2/. 3 napos fertőtlenítés a nagyon dicsért gyógyfürdőben ezért a fürdővendégek a szálló kb 6x8 méteres külső medencéjébe jöttek. . . tömény zsúfoltság.
A belső medence közfürdő gyógyászati részlegében található és csak 15 órától használható. A külső térben található még egy gyerekmedence üresen,valamint egy úszó medence 16-18fokos vízzel lezárva ,úszásra is alkalmatlan.
2019. szeptember 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régi fénye kissé megkopott de ennek ellenére kedvező ára miatt és felszereltség alapján csak ajánlani tudom mindenkinek. Gyógyvízzel rendelkezik ,a gyógyászati részlege széles kőrű és nem drága, a wellnessben a szokásos gőz és szaunák és gőz megtalálhatók,igaz kissé kopottas és nem túl hangulatos a helyen elhelyezve .
Jó felszerelt konditerem ,pingpong, csocsó biliárd stb. A konyhája mondhatni remek,az étel ital árak rendkívül kedvezőek, nekem még az 1000 Ft-os menüs ebéd is tetszett. A gyógyszálló jellegéből adódóan inkább az idős korosztály a meghatározó vendégkör . Összességében ezen árért ajánlani tudom mindenkinek.
2019. július 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jó helyen lévő hotel, tiszta ,jól felszerelt. A superior szobák kényelmesek jól felszereltek. A személyzet rendkívül jól képzettek udvariasak. A wellness hangulatos ,külsős vendégek együtt is jól használható . A reggelik szinte változatlanok a vacsorák -a séf látható igyekezete ellenére nem túl jó, izézetlenek,egy tanulmány út jót tenne neki.
A Duna közvetlen közelsége ellenére a környék szúnyog mentes
Az épület és a szobák az ingyenes klíma folyamatos működése mellett is átforrósodnak, klíma nélkül elviselhetetlenek. Az italok (folyadékok) irreálisan magasak ezért a fogyasztás nem túl nagy
2019. június 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Központban lévő tiszta, rendes, szálláshely udvarias személyzettel , a félpanzió 25 méterre lévő Elizabeth étteremben mely a korábbi rossz tapasztalattal szemben kedvezően megváltozott, félpanziós ellátással . Az apartmanok tágasak jól felszerelt kényelmesek . A fürdő 30 m-re a hoteltől a belépő a szoba árban benne van. Ajánlani tudom a pihenni vágyóknak.
2018. június 21.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Központi helyen lévő panzió,remek konyhával figyelmes személyzettel. A 2. ik emeleten voltunk amit nem tudok jó szívvel ajánlani mert- kényelmetlen lépcsők,a szobák egy turistaházban elmennek de egy 3* -os helyen égő: csak alvásra valók rendkívül keskenyek mozogni csak meggörnyedve és lapjával lehet ,a hőszigetelés szinte nulla ( igaz hogy a klíma ingyen van és működik)Ülő alkalmatosság egy sámlin kívül nincs.
2018. június 18.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kalandozáshoz, túrázáshoz ideális helyen van,A Tesco felé néző a szobákból kezeletlen területre látni . Kissé elhasznált szoba bútorok Segítőkész udvarias személyzet . Nem túl nagy választékú de ízletes konyha. Közvetlen mellette van a Kalandpark . . . ez nagyon jó. 4*-os szállodában lift nincs ,csomaggal a másodikra felmászni nehéz.
Kicsit kopottas berendezés, nem túl meleg úszó medence ráadásul nagyon klóros használat után feltétlenül alapos fürdés javasolt, összességében egy 3* -os hotelnek megfelelő
2017. augusztus 13.családjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A központba, jó helyen lévő szálló, 3 csillaggal,egyet azonnal levennék. Lift nincs a tetőtéri szobák elérése csomagokkal kimerítő. A szobák meg a fél szoba nagyságát sem éri el. A szobák hőszigetelve sincsenek a kicsi légkondi mellett is 28-30 fok, csak 21 óra után ablakon keresztül lehet némi enyhülést érezni.
A takarítás az "0" a párnak tele voltak hosszú fekete hajszálakkal, a bútorok mellett -alatt lapátolni lehet a hetek alatt lerakodott pihéket. A honlapon szereplő étterem az nincs, a reggeli tojás főtt virsli és a szokásos 2- 3 fajta felvágott+kiegészítők. . . úgymond elégséges a jóllakáshoz. Ezzel együtt képest az ár elég borsos.
2017. július 18.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel a központtól kissé távolabb van a fürdő bejáratától 300 méterre, a félpanziós étkezés kb 450 métere van. A szálloda szép tiszta rendezett. A személyzet udvarias segítőkész. Ha a szobában az étkező asztal fele akkora lenne sokkal tágasabb lenne. A hűtő felett 2 m magasan lévő kisméretű tv nem túl kényelmes.
Az épületben lift nincs, a lépcsőház keskeny szűk magas lépcsőfokokkal,idősebbeknek csomaggal kellőképpen problémás. Összességében figyelembe véve az ár érték arányt ajánlani tudom.
2016. október 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Központi helyen, szép szálloda. A szobák viszonylag nagyok, kicsit régies berendezéssel. A földszinti helységek kifejezetten elegáns. Kellemes és udvarias személyzet. Jó konyha ,finom ételek ,megfelelő választékkal. A parkoló udvar kicsit kopár már már csúnya.
A wellness kicsi de hangulatos ,kellemes a szabadidős részekkel kiegészülve még esős időben is megfelelő elfoglaltságot biztosít. Számomra hátrány hogy a fürdő részeken a megszokottnál melegebb és főleg nagyon magas páratartalom van. Összességében mindenkinek ajánlom.