2016. szeptember 16.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda a fürdő bejáratától 100 métere a vártól 400 métere található tehát a kiemelt látványosságok közelében. Kellemes csendes szép környezet ,tiszta szobák. Elegáns étterem szokásos és ízletes választékkal , figyelmes udvarias személyzettel. A wellness rész kissé egyszerű de EGY délutáni időtöltéshez elegendő.
Minden jó is lett volna csak az épület és a szobákban nagyon meleg volt. Volt ugyan klíma de az 1500 Ft /nap ár kissé vastag
2016. szeptember 16.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem központi jó helyen minden oldalról könnyen megközelíthető. Többször jártam ezen a helyen sohasem csalódtam . Az étterem négy fajta menüvel szolgál minden nap . A menük változatosak mindenki megtalálja a neki valót. Az árak alacsony a minőség kiemelt a mennyiség megfelelő . A tulajdonos szolgálat kész előzékeny udvarias.
Bármilyen formában lehet az asztalnál fizetni. (szép,bankkártya ,utalvány kp)
A felújított szálloda minden tekintetben felfrissült Az étterem új helyen és csak a szállodát szolgálja egyszerű de az igényeknek megfelelő választékkal. Rendezett tiszta kényelmes -a korábbi poros koszos szőnyeges szobák helyett - parkettás , felár nélküli klímával ellátott szobák . Nagy parkoló kedvező árral. A tetejében rendkívül udvarias személyzet.
2016. augusztus 17.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Rendkívül sokfajta ( 70 fajta főétel) és ízletes ételek a 4* -gos besoroláshoz képest elfogadható árak. Rendkívül előzékeny és figyelmes pincérek . Az étterem klíma berendezése a júliusi hőségben gyenge, a teraszon az állattartó telep közelsége miatt kicsit sok a légy. Összeségében ajánlom mindenkinek aki jól akar enni és jól akarja érezni magát
2016. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Távola városoktól egy fenyő erdő mélyén egy csodálatos és mindennel felszerelt szabadidős központ. A szobák tiszták tágasak és kényelmesek. A 70 fajta főételből élvezet válogatni pláne úgy hogy az egyik finomabb és különlegesebb mint a másik. Figyelmes és udvarias személyzet . Nem túl nagy de a hétvégi forróságban is mindenki kényelmesen elfér.
Játszó terek, csónakázó tó állatsimogató teniszpálya stb. Nem olcsó de a hasonló 4 * -os helyekhez képest kedvezőbb
2016. július 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csodálatos tisztaság! ! ! Patináns rend a hotel minden részlegén. Bőséges és finom svédasztalos reggeli, vacsora. Segítőkész, kedves személyzet. Szép környezetben helyezkedik el a Hotel, közvetlenül a vár mellett. Gyalogosan is elérhető a legtöbb látnivaló. Gyula városa gyönyörű, tiszta. Egy ékszerdoboz.
Ennyi virágot egy városban még sehol nem láttunk. Ritka figyelmesség: este 21 óra körül érkeztünk,,a vacsorával megvártak . Vissza megyünk még.
2016. május 20.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda elég távol esik a belvárostól ezért is rendkívül csendes pihenésre alkalmas.Rend tisztaság ,kis választék de jó minőségű ételek.A tulajdonosok és a személyzet kedves udvarias.Növelné a komfort érzetet ha legalább egy szaunát létesítenének,továbbá ha a rendkívül pinduri tévét kicsit nagyobbra cserélnék.
2016. május 18.a párjával járt itt 35 Régebben ez gyorsétterem volt jó ételekkel és tűrhető árakkal. Most csak tányérszervizes étterem - a menük 30-40%-kal drágában elegánsan szervírozva 2/3 -mad mennyiséggel és a régi helyen 20 perc alatt meg lehetett ebédelni most az italok meg kapásához kell ennyi idő a teljes ebédhez a fizetéssel együtt 85-90 perc úgy hogy az étterem 15%-os telítettségű volt.
A felszolgált étel jó volt. Nekem a régi praktikusabb volt, minden szempontot figyelembe véve ezen a helyen jobban szolgálta a közönséget
2016. január 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csendes helyen centrumban lévő lévő szálloda.Remek konyhája van nagy választék kiváló ízek bőséges adagok.Elegáns ,szép étterem.Jó hangulatú és elrendezésű wellness , kissé hideg úszó medencével.Kedves segítő kész személyzet nincsenek tolakodó italos pincérek.
Ár érték arányos ajánlom mindenkinek.
2015. október 25.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Folyamatos eső ellenére a tágas kényelmes tiszta szobákban töltöttünk el pár napot . Sajnos a több mint 50nm-es erkélyüket -101-106 szobák az időjárás miatt nem tudtuk kihasználni. Így maradt a wellness melyben minden megtalálható igaz telt háznál ez már nagyon zsúfolt. A személyzet rendkívül udvarias .
A presszót és az étterem ital készletét az irdatlan magas árak miatt nem vettük igénybe.